Marzena* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kurcze, ale jestem zacofana :( Nie wiedziałam że u Was też rodzinka się powiększy ;) Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Viky i Ja']Kurcze, ale jestem zacofana :( Nie wiedziałam że u Was też rodzinka się powiększy ;)[/QUOTE] Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol: Aaa.. mam jeszcze jednego newsa - Buff przytyła :crazyeye: Wreszcie .. :mad: I to o całe pół kilograma :loveu: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='tigrunia']Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol: Aaa.. mam jeszcze jednego newsa - Buff przytyła :crazyeye: Wreszcie .. :mad: I to o całe pół kilograma :loveu:[/QUOTE] O kurde to super :D a ile teraz waży?? Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='karkakarka']O kurde to super :D a ile teraz waży??[/QUOTE] Noo super, ale dalej taka drobna jest :roll: 2,2 kg waży :multi: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='tigrunia']Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol:[/QUOTE] Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi: Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='jot11']Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi:[/QUOTE] Jutro będzie futro :eviltong: [url]www.desire-york.pl[/url] w zakładce girls będzie :cool3: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='tigrunia']Jutro będzie futro :eviltong: [url]www.desire-york.pl[/url] w zakładce girls będzie :cool3:[/QUOTE] Przyda sie bo zimno jest :eviltong: Dzieki za info :lol: Lece włosy płukać bo farbowałam,mam nadzieję,że włosy na głowie zostaną :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [url]http://www.yorkland.pl/r/9.php?p=213[/url] :) A tu też jest :D Viktoria :) To Buffy ze swoimi 2,2 taka jak moja Tolka, bo ona 2,3 :D Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='jot11']Przyda sie bo zimno jest :eviltong: Dzieki za info :lol: Lece włosy płukać bo farbowałam,mam nadzieję,że włosy na głowie zostaną :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: I co Ci wyszło ładnego? Pochwal sie :cool3: [quote name='karkakarka'][URL]http://www.yorkland.pl/r/9.php?p=213[/URL] :) A tu też jest :D Viktoria :) To Buffy ze swoimi 2,2 taka jak moja Tolka, bo ona 2,3 :D[/QUOTE] Taką chcę :evil_lol: :loveu: Kurcze no ciężka się zrobiła - różnica jest diametralna jak ją podnoszę :evil_lol: Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja jeszcze wyników nie mam za jakieś dwie godzinki będą :D Quote
megi82 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dawno mnie nie był0-a tu randki były...no to teraz aby cosik wyszlo z tego ;D Quote
Pegaza Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='jot11']Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi:[/QUOTE] Sie znalazla agentka Tomka:D cze Beata:) Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='dzasta']Ja jeszcze wyników nie mam za jakieś dwie godzinki będą :D[/QUOTE] No i.. ? :eviltong: Pytam po raz trzeci - czemu zamknęłaś galerię?? :mad: [quote name='megi82']dawno mnie nie był0-a tu randki były...no to teraz aby cosik wyszlo z tego ;D[/QUOTE] Cześć Megi :multi: [quote name='Pegaza']Sie znalazla agentka Tomka:D cze Beata:)[/QUOTE] Cze Daria :multi: Quote
Pegaza Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A ja wiem czemu zamknela galerie ale nie powiem:eviltong: se zdublowalas posty:) Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Pegaza']A ja wiem czemu zamknela galerie ale nie powiem:eviltong: se zdublowalas posty:)[/QUOTE] No.. ja jak zwykle w tyle :angryy: Wiem ino nie mogłam zedytować ale już oki .. w miarę :eviltong: Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ano zamknęłam ale otworzę :) A progesteron wczoraj był na poziomie 3,8 :) Więc najdalej w piątek jedziemy na krycie :D Quote
*Jot* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='tigrunia']:eviltong: I co Ci wyszło ładnego? Pochwal sie :cool3:[/QUOTE] Zawsze używam tego samego koloru.Loreal "Pure paprika".Wychodzi mi taki marchewkowo-wiewiórkowy :evil_lol: Podoba mi się :eviltong: [quote name='Pegaza']Sie znalazla agentka Tomka:D[/QUOTE] Daria,czy to do mnie? :crazyeye: Quote
karkakarka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 hej Be :) Skoro Buffy przytyła to bedziesz ją jeszcze wystawiać? Quote
tigrunia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='dzasta']Ano zamknęłam ale otworzę :) A progesteron wczoraj był na poziomie 3,8 :) Więc najdalej w piątek jedziemy na krycie :D[/QUOTE] No żeby ten piątek nie był za późno :eviltong: [quote name='jot11']Zawsze używam tego samego koloru.Loreal "Pure paprika".Wychodzi mi taki marchewkowo-wiewiórkowy :evil_lol: Podoba mi się :eviltong:[/QUOTE] Masz się pokazać a nie jakimiś opisami walić :evil_lol: [quote name='karkakarka']hej Be :) Skoro Buffy przytyła to bedziesz ją jeszcze wystawiać?[/QUOTE] Cześć :multi: No wiesz.. jest teraz większa szansa na to, że zdecyduję się na szczeniaki po niej więc hodowlankę musiałabym zrobić. Pewnie zgłoszę na Walentynkową i dwie wystawy będą z głowy ( no chyba, że dobrą dostanie :mdleje:) no ale jeszcze nie zadecydowałam .. :roll: Quote
karkakarka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 E tam dobrą... Daj jej szansę i uwierz w nią ;) Ja będę za nią kciuki trzymała :loveu::loveu: Quote
dzasta Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nie nie myślę że piątek to akurat bo dzisiaj Gabi ma owulację a od owulacji po 48 godzinach się kryje :D A z Buff na wystawy śmigaj :D Chociaż zobaczysz jak jej pójdzie :p Quote
Pegaza Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No ba Jola do ciebie:hihi Be sprobuj a juz zakladasz ze sie nie uda;) Quote
...::Basia::... Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Hej :) No Be próbuj, próbuj i trzymam kciuki za Buff:loveu: Quote
*kleo* Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zgłaszaj, ja z lichym kudłem Gracji zrobiłam hodowlankę na doskonałych i nawet jedną lokatą to i Wam się uda :) Quote
Recommended Posts