Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Kasia'] Powtórzę za Sarą, mi też bardzo brakuje tego Karysiowego świetnego fryzu... Uwielbiałam Ją w tym nieładzie :loveu:[/QUOTE] W rzeczy samej, zgadzam sie. Aaaale wlosiska Jessi :crazyeye: Fajowa jest :loveu: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Beatko Sesja łazienkowa bardzo ekskluzywna :razz: [quote name='Anusia & Alutka']Widac zes zoltodziub dogomaniowy jest. Kapryski w czasach swietnosci nie widzialas :megagrin:[/quote] Anusia, jak miło :calus: [quote name='Sara_i_Aris']Ach, Kaprysia :loveu: Ona była yorkowym wyjątkiem, jeśli chodziło o artystyczny nieład :loveu: Brakuje mi go, buuu :-([/quote] Sara, dziękuję w imieniu Kaprysi :calus: Quote
Kincia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witam:multi: [url]http://images31.fotosik.pl/80/b1988650b2f1f3a9.jpg[/url] Sliczna:loveu::loveu: A włosy rzeczywiscie ma dlugie :cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wrocilaaaaam![/quote] Ja teeeżżżżżżżżż! Witam wszystkich :multi: Troszku czasu mnie nie było , ale już jestem :loveu: Jessinka bardzo dziękuje za wszelakie komplementy :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]P.S.Zesikała mi sie wczoraj na dywan :angryy:[/COLOR] [COLOR=Black]Byłam wczoraj na zakupach - kupiłam sobie wreszcie płaszczyk :multi: I ciacho upiekłam, tylko coś niedopieczone wyszło :p I jak zwykle się nie wyspałam :placz: No ... to do 13 siedze w pracy jakby co ;) paaa[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cukiernica niedopieczone ciasto upiekla :turn-l: Czesc :grins: Quote
Aga76 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cukiernica niedopieczone ciasto upiekla :turn-l: [/quote] Najsłodsza Anusia :loveu: Quote
AmiX Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [URL="http://images31.fotosik.pl/80/76bffeb3ebc64ff7.jpg"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://images31.fotosik.pl/80/76bffeb3ebc64ff7.jpg[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Suna jest śliczna, słodka mordeczka:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cukiernica niedopieczone ciasto upiekla :turn-l: Czesc :grins:[/quote] Te mądrala .. a Ty nawet nie umiesz pierników upiec :turn-l::turn-l: Czesc :lol: [quote name='AmiX'][URL="http://images31.fotosik.pl/80/76bffeb3ebc64ff7.jpg"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://images31.fotosik.pl/80/76bffeb3ebc64ff7.jpg[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Suna jest śliczna, słodka mordeczka:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/quote] Dziękujemy Aniu i witamy gorąco :multi: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hej dziewczeta i ciastka i ciasta i wszystkie dobre rzeczy, które są tam u Beatki w cukierni :loveu: Quote
natija Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 witam i nadrabiam:):) A z ciasteczek to lubie najbardziej kartofelki:):):) Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']hej dziewczeta i ciastka i ciasta i wszystkie dobre rzeczy, które są tam u Beatki w cukierni :loveu:[/QUOTE] zapomnialas o ciasteczkach Quote
anmi0 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-( Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='anmi0']a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-([/QUOTE] Geny. Na to juz nic nie poradzisz. Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Kincia']Witam dziewczyny:multi:[/quote] [quote name='PositiveThought']hej dziewczeta i ciastka i ciasta i wszystkie dobre rzeczy, które są tam u Beatki w cukierni :loveu:[/quote] [quote name='natija']witam i nadrabiam:):) A z ciasteczek to lubie najbardziej kartofelki:):):)[/quote] Witam, witam :multi: [quote name='anmi0']a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-([/quote] Moze za mało włosków zbierasz do tego kucyka ? Nonono.. widzę, ze Anusia się wzięła troszkę za moją galeryję i zabawia towarzystwo :evil_lol: Ja dziś sobie pospałam :) Do pracy na 10 i choinke kupiłam nawet :multi: Jutro ide na pazuy (juz świąteczno-sylwestrowe) i jak będę miała czas po to może ja ubiorę nawet :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='tigrunia'] Nonono.. widzę, ze Anusia się wzięła troszkę za moją galeryję i zabawia towarzystwo :evil_lol: Ja dziś sobie pospałam :) Do pracy na 10 i choinke kupiłam nawet :multi: Jutro ide na pazuy (juz świąteczno-sylwestrowe) i jak będę miała czas po to może ja ubiorę nawet :loveu:[/QUOTE] Ktos to musi robic, skoro Cie tu prawie ni mo :roll: Tez jutro mam pazury :grins: Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ktos to musi robic, skoro Cie tu prawie ni mo :roll: Tez jutro mam pazury :grins:[/quote] Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu: Quote
natija Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='tigrunia']Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu:[/QUOTE] bedzie napewno wygladac ciekawie:):) Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='tigrunia'] Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu:[/quote] U mnie tv ma więcej kolorów niż czy :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie wieczorowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ależ piekna sesja zdjeciowa fantastyczne ma te włoski śliczna z niej panieneczka az mam ochote ją wyczorchać i wytulac mocno :)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='tigrunia']Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu:[/QUOTE] Nie dziekuj tylko odwiedzaj czesciej swoja galeryje :roll: Nie wiem czo... Tera mam brokacik taki on jest ciemnośliwkowy i pieczatki biale. I mysle, bo u mie to sprawa trudniejsza, bo ja mam szpicki nie kwadraciaki... Tak se pomyslalam ze moze francuski :razz: ale manicure :eviltong: i nie okragly tylko taki, jak by to powiedziec :hmmmm: w szpic taki kwadratowy, cos a la jak sa z avonu paski te kwadratowe do frencha. No nie wiem czy wytlumaczylam to bo czuje niedosyt... Quote
Recommended Posts