Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia15']
[B]tigrunia [/B]- psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D
Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :)[/QUOTE]
Który ? :eviltong:
Dziękujemy, pozdrawiamy również :loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Luzia15']Wszystkie! :loveu:
A to link do nas: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f551/luiza-marti-witaja-serdecznie-121118/index7.html"]Klik.[/URL]
Zapraszamy! :razz:[/QUOTE]
;)
Już lecę ..

Posted

[quote name='tigrunia']:shake: nie widziałam takiej reklamy :shake:[/QUOTE]

O chociaż tutaj masz tą reklame:
[url=http://www.orangefilm.pl/tpsa/run?n=of_srody_z_orange]Orange film[/url]

[url=http://biuroprasowe.tp.pl/pr/117818/w-srody-z-orange-dwa-bilety-do-kina-w-cenie-jednego?changeLocale=PL]W Środy z Orange – dwa bilety do kina w cenie jednego - TP - serwis prasowy - Orange[/url]
:eviltong:;)

Posted

[quote name='tigrunia']A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy:[/QUOTE]
A ja jestem z orange :cool3: i korzystam z tej promocji - w środy to całe sale kinowe zawalone :evil_lol:

Posted

Cze laski :loveu:
Sprzątam dziś od rana :cool1: Oczywiście ze SPORYMI przerwami bo przecież chora jestem i przemęczać się nie mogę :evil_lol: Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą :cool1: Ale chyba Buff bo zdecydowanie mniej czasu mi to zajmuje .. :p

Posted

Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii.
Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii.
Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol:[/QUOTE]
Jadły wczoraj kurze łapki i śmierdzą niemiłosiernie :cool1: No już teraz tylko Jess śmierdzi :eviltong:
Ja na mopie dziś jeździłam :megagrin:

[quote name='madziasto4']I co, na którą padło? :lol:[/QUOTE]
Buff - z lenistwa :p

[COLOR=PaleTurquoise]Kurde gdzie jest Aga ? :-([/COLOR]

Posted

Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol:

aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz?
ze zapytam tutaj u Be...

Posted

[quote name='dzasta']O sprzątasz to znak że czujesz się lepiej ale ma nadzieję że się nie przemęczałaś zbytnio :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: Aż tak bardzo nie :evil_lol:
[quote name='ladyyork']Witaj tigrunia dawno u ciebie nie byłam, co słychać u ciebie i twoich dziewczyn:lol:[/QUOTE]
Cześć Mila ;)
U mnie choroba właśnie przemija i jutro do pracy czas :cool1:
Dziewczyny ok, Buff wczoraj wykąpana :loveu: A Jess sobie biega i smrodek za sobą niesie .. :loveu: :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol:

aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz?
ze zapytam tutaj u Be...[/QUOTE]
Nie :eviltong: Ale wyczytałam, że to już nieaktualne bo wykąpane :evil_lol:
[quote name='...::Basia::...']hej:multi:
A i jak Be kupiłaś już sobie ten aparat? I na który sie w końcu zdecydowałaś?:roll:
I jak tam zdrówko bo u mnie fatalnie?:placz:[/QUOTE]
Cześć Basia ;)
Nie no nie kupiłam jeszcze .. czekam aż stanieją :evil_lol:
Zdrowie wraca do normy :cool1: Kaszel mnie jeszcze męczy ale to normalne akurat .. jeszcze z tydzień - dwa mnie pomęczy :mad:

Posted

[quote name='Pegaza']
ze zapytam tutaj u Be...[/QUOTE]
ja nie mam w ogrodzie hortensji bo jakoś... niespecjalnie je lubie , ale każde kwiaty ogrodowe po przekwitnieniu się scina. Chyba każde :evil_lol:
Ide jutro do lekarza , chyba mnie zatoki męczą :-(