tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Luzia15'] [B]tigrunia [/B]- psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :)[/QUOTE] Który ? :eviltong: Dziękujemy, pozdrawiamy również :loveu: Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Już podsyłam linka do galerii, tylko wstawię nowe fotki psiaka. Uno momento! :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Luzia15']Już podsyłam linka do galerii, tylko wstawię nowe fotki psiaka. Uno momento! :eviltong:[/QUOTE] Pytałam który psiak przesłodki ;) Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wszystkie! :loveu: A to link do nas: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f551/luiza-marti-witaja-serdecznie-121118/index7.html"]Klik.[/URL] Zapraszamy! :razz: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Luzia15']Wszystkie! :loveu: A to link do nas: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f551/luiza-marti-witaja-serdecznie-121118/index7.html"]Klik.[/URL] Zapraszamy! :razz:[/QUOTE] ;) Już lecę .. Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='tigrunia']:shake: nie widziałam takiej reklamy :shake:[/QUOTE] O chociaż tutaj masz tą reklame: [url=http://www.orangefilm.pl/tpsa/run?n=of_srody_z_orange]Orange film[/url] [url=http://biuroprasowe.tp.pl/pr/117818/w-srody-z-orange-dwa-bilety-do-kina-w-cenie-jednego?changeLocale=PL]W Środy z Orange – dwa bilety do kina w cenie jednego - TP - serwis prasowy - Orange[/url] :eviltong:;) Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [B]...::Basia::...[/B] - ja i tak nie kojarzę reklamy :eviltong: Trudno się mówi. [B]tigrunia [/B]- dzięki za wgląd do galerii :loveu: Quote
Pegaza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Be ja jestem w orange:eviltong: a jednak jeszcze dzis weszlam... Quote
karkakarka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='tigrunia']A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy:[/QUOTE] A ja jestem z orange :cool3: i korzystam z tej promocji - w środy to całe sale kinowe zawalone :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Cze laski :loveu: Sprzątam dziś od rana :cool1: Oczywiście ze SPORYMI przerwami bo przecież chora jestem i przemęczać się nie mogę :evil_lol: Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą :cool1: Ale chyba Buff bo zdecydowanie mniej czasu mi to zajmuje .. :p Quote
dysia-u Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii. Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol: Quote
madziasto4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [QUOTE]Idę zaraz wykąpać którąś tylko nie mogę się zdecydować którą[/QUOTE] I co, na którą padło? :lol: Quote
tigrunia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: eee widze że wracasz do żywych jak juz ci brudne siulki przeszkadzają :evil_lol: Ja dziś poszłam w ślady Darii i na grabiach jeżdziłam. Ale moje juz nie nówki , bez metki jak te u Darii. Już się dziś wkurzyłam :angryy: na nasze krzoczki i ucięłam jeszcze nowe sadzonki. Może te jakieś lepsze będą. Ale ty sie nie przejmuj do wiosny daleko , a ja o tym pamietam :lol:[/QUOTE] Jadły wczoraj kurze łapki i śmierdzą niemiłosiernie :cool1: No już teraz tylko Jess śmierdzi :eviltong: Ja na mopie dziś jeździłam :megagrin: [quote name='madziasto4']I co, na którą padło? :lol:[/QUOTE] Buff - z lenistwa :p [COLOR=PaleTurquoise]Kurde gdzie jest Aga ? :-([/COLOR] Quote
dzasta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 O sprzątasz to znak że czujesz się lepiej ale ma nadzieję że się nie przemęczałaś zbytnio :evil_lol: Quote
ladyyork Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witaj tigrunia dawno u ciebie nie byłam, co słychać u ciebie i twoich dziewczyn:lol: Quote
Pegaza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol: aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz? ze zapytam tutaj u Be... Quote
...::Basia::... Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 hej:multi: A i jak Be kupiłaś już sobie ten aparat? I na który sie w końcu zdecydowałaś?:roll: I jak tam zdrówko bo u mnie fatalnie?:placz: Quote
tigrunia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='dzasta']O sprzątasz to znak że czujesz się lepiej ale ma nadzieję że się nie przemęczałaś zbytnio :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Aż tak bardzo nie :evil_lol: [quote name='ladyyork']Witaj tigrunia dawno u ciebie nie byłam, co słychać u ciebie i twoich dziewczyn:lol:[/QUOTE] Cześć Mila ;) U mnie choroba właśnie przemija i jutro do pracy czas :cool1: Dziewczyny ok, Buff wczoraj wykąpana :loveu: A Jess sobie biega i smrodek za sobą niesie .. :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Be a nie chcesz moich dziewczyn wyszorowac?:evil_lol: aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz? ze zapytam tutaj u Be...[/QUOTE] Nie :eviltong: Ale wyczytałam, że to już nieaktualne bo wykąpane :evil_lol: [quote name='...::Basia::...']hej:multi: A i jak Be kupiłaś już sobie ten aparat? I na który sie w końcu zdecydowałaś?:roll: I jak tam zdrówko bo u mnie fatalnie?:placz:[/QUOTE] Cześć Basia ;) Nie no nie kupiłam jeszcze .. czekam aż stanieją :evil_lol: Zdrowie wraca do normy :cool1: Kaszel mnie jeszcze męczy ale to normalne akurat .. jeszcze z tydzień - dwa mnie pomęczy :mad: Quote
...::Basia::... Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No mnie też strasznie kaszel męczy a łykam wszystko co sie napatoczy i nic nie pomaga:mad: Quote
dysia-u Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Pegaza'] aa Ula mi przypomniala m-a mi sciąl hortensje buu, tesc twierdzi ze mi nie zakwitnie bo tych suchych kwiatow sie nie scina...Ula a jak Ty myslisz? ze zapytam tutaj u Be...[/QUOTE] ja nie mam w ogrodzie hortensji bo jakoś... niespecjalnie je lubie , ale każde kwiaty ogrodowe po przekwitnieniu się scina. Chyba każde :evil_lol: Ide jutro do lekarza , chyba mnie zatoki męczą :-( Quote
Marzena* Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy się po powrocie i zdrówka życzymy :loveu::loveu::loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Serdeczne pozdrowienia od naszej trójeczki:loveu: Quote
Recommended Posts