Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='karkakarka']Słyszałam, że dziewczyny wykąpane :cool3:
a gdzie foteczki :cool3:[/QUOTE]
Jedna :eviltong:
[quote name='...::Basia::...']Mi też sie coś takiego obiło o uszy:eviltong:[/QUOTE]
Plotka szybko po dogo się niesie .. :evil_lol:
[quote name='laurin']no Be:mad: zlituj się i daj fotki panienek:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Nie mam :oops:
[quote name='Doti1986']Witamy się środowo:loveu:[/QUOTE]
Cześć :multi:
[quote name='Pegaza']Cze wieczorne:multi:[/QUOTE]
Cze Daria :cool3:
[quote name='*kleo*']Heeej :multi:[/QUOTE]
Cze Klaudia :p
[quote name='Kasia']coś Ty miała w tym banerze, że Ci go podmienili na ten lepszy?

czołem tak w ogóle :loveu:[/QUOTE]
To : ":loveu:" :evil_lol:

Cze Kaś :loveu:

Znów sałatkę z tuńczykiem zrobiłam :loveu: A przedwczoraj robiłam tą z zupek chińskich i była na 2 dni :multi:

Posted

nic tylko sałatki wcina i nawet nie przytyje:roll::eviltong:
dobrze Ci:p

Ja się zamierzam do zrobienia sałatki z pieczarkami marynowanymi od soboty:cool1: i jakoś weny nie mam...

Posted

[quote name='laurin']nic tylko sałatki wcina i nawet nie przytyje:roll::eviltong:
dobrze Ci:p

Ja się zamierzam do zrobienia sałatki z pieczarkami marynowanymi od soboty:cool1: i jakoś weny nie mam...[/QUOTE]
A czemu niby miałabym przytyć ? Od sałaty i ogórka ? :evil_lol:
[quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu:[/QUOTE]
Cześć :multi:

Posted

Cze Yoko, Natalia, Mila :multi:
Daria- zazdraszczam :p
Aniu majonez jest w tej z zupek chińskich i dlatego aż tak za nią nie przepadam :eviltong:

Właśnie się paznokci pozbywam :crazyeye: Odpadły mi dwa a dopiero na poniedziałek mam termin więc wolę się pozbyć i zapłacić mniej :evil_lol:

Posted

No widzisz tylko napisalam i dzis po poludniu lecialam do biedronki
po snicersa i milkeya:roll: ale mam te dni:roll: wiec moze dlatego bo czasem leza w domu slodycze a dla mnie to tak jakby torebka herbaty byla nie reaguje na nie..

Posted

[quote name='Pegaza']No widzisz tylko napisalam i dzis po poludniu lecialam do biedronki
po snicersa i milkeya:roll: ale mam te dni:roll: wiec moze dlatego bo czasem leza w domu slodycze a dla mnie to tak jakby torebka herbaty byla nie reaguje na nie..[/QUOTE]
:turn-l:
Ja tam słodyczy mało jem :roll: Czasem jest masakra w pracy bo szef każe robić coś nowego, zrobią z 4 produkty na razi i wtedy jest w biurze degustacja :cool1: No i nie ma bata - jeść trzeba :shake:

Posted

A ja od czasu do czasu lubię słodkie :cool1:
I nikt mnie nie musi zmuszać :evil_lol:

Wczoraj se miodownik do kawci kupiłam, taki był słodki, że mi na kolejne 2 tygodnie starczy słodkości :loveu:

Be a tobie się nie dziwię, moja koleżanka pracowała w cukierni to na słodkie patrzeć nie mogła :evil_lol: I wkurzało ją, że jak wraca do domu to pachnie pączkami (a w autobusie wszyscy się zachwycali zapachem świeżych pączków:diabloti:)

Posted

Witamy się piątkowo:loveu: A kto nie lubi słodkości?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja uwielbiam ale niestety przez cukrzycę nie mogę a dziś nawet w nocy śniło mi się że jem czekoladkę:roll:

Posted

Ja tam mogę przyjąć od was po parę kilo, nie pogardziłabym...:p
tak kombinuję z żarciem by przytyć choć troszkę ale i tak nic to nie daje...:shake:
dzisiaj mam bigosa, wczoraj robiłam ale smaka na niego nie mam...

cze Beatrycze :loveu:

Posted

[quote name='Kasia'][B]Ja tam mogę przyjąć od was po parę kilo, nie pogardziłabym...:p[/B]
tak kombinuję z żarciem by przytyć choć troszkę ale i tak nic to nie daje...:shake:
dzisiaj mam bigosa, wczoraj robiłam ale smaka na niego nie mam...

cze Beatrycze :loveu:[/QUOTE]

To ja ci z pryzyjemnością oddam moje [B]5[/B] :evil_lol:

Posted

Cześć Beatko:multi:
nie lubisz słodkości? A ja Cie przyszłam szarlotką poczęstować:roll:

Kasiu szczerze CI ZAZDROSZCZĘ :-?
[COLOR=black]ale ten bigos to mi i tak możesz wysłać:eviltong:[/COLOR]

Posted

Widzę Kasiu że masz tak jak mój mąż konia z kopytami może zjeść i nawet grama nie przytyje a ja samą wodę będę pić i tłuszczyk się na boczkach odłoży:angryy: No cóż zazdroszczę takiej przemiany materii:oops: