laurin Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam Beatko:loveu: O rany ile u Ciebie zdjęć:crazyeye: :evil_lol: Języczek Bafinki boski:loveu: Quote
iwa63 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam wieczornie świetna fotka [URL]http://images42.fotosik.pl/131/454d27c0ce650b83med.jpg[/URL] Quote
Kasia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 my na razie mówimy dzień dobry :loveu: fotki obejrzymy potem w chałupie bo w pracy nie ma mozliwości... Quote
...::Basia::... Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hej:multi: Co tam u panienek?:loveu: Quote
karkakarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witam :) Prosiak jeszcze żyje? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cze BE:multi: ale dlaczego jedna chrumka? przecie ich jest dwie:roll::cool1: Quote
laurin Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cześć:multi: dzisiaj tę focie będą:cool3: Quote
dysia-u Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cze Be moja ty kopalnio wiedzy :cool3::cool3: wiesz coś o oleju ogórecznikowym? Quote
tigrunia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='AmiX']Hej Beata :) Byłam zobaczyć fotki ze świnką... super:lol: moja Fasti wiedziałaby co z tym zrobić:evil_lol:[/QUOTE] Cześć Aniu :loveu: Ojj nie wątpię :eviltong: [quote name='laurin']Witam Beatko:loveu: O rany ile u Ciebie zdjęć:crazyeye: :evil_lol: Języczek Bafinki boski:loveu:[/QUOTE] :evil_lol: naciesz się bo znów długo nie będzie :p Jess teraz w gaciach chodzi i się wstydzi więc zdjęć nie będzie :evil_lol: [quote name='...::Basia::...']Hej:multi: Co tam u panienek?:loveu:[/QUOTE] Hej :multi: Dobrze się mają :eviltong: Buff przytyła 50 gram :crazyeye::evil_lol: [quote name='karkakarka']Witam :) Prosiak jeszcze żyje? :evil_lol:[/QUOTE] Cześć :multi: One mało co się tym prosiakiem interesują :shake: Quote
tigrunia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Pegaza']Cze BE:multi: ale dlaczego jedna chrumka? przecie ich jest dwie:roll::cool1:[/QUOTE] Ale się nią wcale nie bawią :eviltong: Jess go tylko do legowiska zanosi jak go wyciągne :loveu: :evil_lol: [quote name='laurin']Cześć:multi: dzisiaj tę focie będą:cool3:[/QUOTE] Nie będzie :eviltong: [quote name='dysia-u']Cze Be moja ty kopalnio wiedzy :cool3::cool3: wiesz coś o oleju ogórecznikowym?[/QUOTE] Cze :loveu: Nie wiem :evil_lol: Pierwszy raz słyszę taką nazwę :crazyeye: Nie pokręciłaś czegoś? Quote
Kasia_zg Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [CENTER][COLOR=Navy][I]Cześć Be:)[/I] [I]Ten prosiak jest fajowy mieliśmy takiego ale musiałam przekazać go dalej bo Matrix się go bał:evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]A co do tego tortu co pisała znajde jego fotke wkleje u siebie to zobaczysz czy to od was[/COLOR] [/I][/COLOR][/CENTER] Quote
tigrunia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=Navy][I]Cześć Be:)[/I] [I]Ten prosiak jest fajowy mieliśmy takiego ale musiałam przekazać go dalej bo Matrix się go bał:evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]A co do tego tortu co pisała znajde jego fotke wkleje u siebie to zobaczysz czy to od was[/COLOR] [/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE] Cze :multi: [COLOR=PaleTurquoise]A jak ten tort do was dojechał ? :-o[/COLOR] Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cze Be:multi: no jak kurierem pewnie:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cześć Be:loveu: A cio sie z twoim podpisem stało?:roll: Quote
laurin Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cześć Beatko:loveu: [quote name='...::Basia::...'] A cio sie z twoim podpisem stało?:roll:[/QUOTE] to pewnie przez tą emotkę przy adresie stronki:roll: Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cze Be :lol: korzonków dalej niet :shake: Quote
...::Basia::... Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hej Be a gdzie ty sie podziałaś?:roll: Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 witamy witamy myślałam,że może jakaś nowa porcja foteczek jest... Quote
Recommended Posts