Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

A tak se wpadłam na chwilkę .. goście właśnie mnie opuścili, Łuki już dawno poległ a mi jakoś spać się nie chce :cool1: Takie małe spotkanko było z okazji "Walki stulecia" :cool1: Walki chyba komentować nie muszę bo nie ma czego .. od początku było wiadome kto wygra :angryy:
Rozpisywać się nie będę lepiej :diabloti: Zajrzę z rana .. pa :loveu::evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witamy się porannie i niedzielnie. My tez oglądaliśmy walkę i rzeczywiście komentować nie ma czego, ale w pewnym momence było mi żal Andrzeja (bidulek, toć to już dziadek- jak na sportowca, trochę szacunu dla niego od młodego by się przydało):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy się porannie i niedzielnie. My tez oglądaliśmy walkę i rzeczywiście komentować nie ma czego, ale w pewnym momence było mi żal Andrzeja (bidulek, toć to już dziadek- jak na sportowca, trochę szacunu dla niego od młodego by się przydało):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ja tam nie wierzę w ogóle w tą walkę :eviltong: W sensie, że wg mnie była po prostu ustawiona :cool1: No kurde wierzycie w to, że Gołota ani razu nie potrafił wydzwonić temu całemu Adamkowi? Już ja bym z nim lepiej powalczyła :mad: :evil_lol:

Kurde widzę, że nie tylko ja spania nie mam .. Łukiego kolega zadzwonił do mnie o 7 rano czy Łukasz na giełde samochodową nie idzie :mdleje: Próbowałam jeszcze zasnąć no ale jakoś mi nie idzie :mad:

Posted

[quote name='tigrunia']A tak se wpadłam na chwilkę .. goście właśnie mnie opuścili, Łuki już dawno poległ a mi jakoś spać się nie chce :cool1: Takie małe spotkanko było z okazji "Walki stulecia" :cool1: Walki chyba komentować nie muszę bo nie ma czego .. od początku było wiadome kto wygra :angryy:
Rozpisywać się nie będę lepiej :diabloti: Zajrzę z rana .. pa :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Ja tam wolałam ogladać Mam talent:eviltong:
Daj jeszcze troche foci:roll:

Posted

Hej, widzę, że się na jakiś cudowny aparat czaisz :p Będę się uśmiechać w przyszłym sezonie wystawowym, może w końcu ktoś mi jakieś przyzwoite fotki porobi (o ile się nowego zwierza dorobię) ;)

Posted

Be na temat walki heh a coz sie spodziewalas po Andrzeju?:evil_lol:
bo ja niczego..Adamek to prawdziwy goral w morde umie lac:evil_lol:

oo to pewnie teraz odsypiasz nocke:cool1:

Posted

[quote name='*kleo*']Hej, widzę, że się na jakiś cudowny aparat czaisz :p Będę się uśmiechać w przyszłym sezonie wystawowym, może w końcu ktoś mi jakieś przyzwoite fotki porobi (o ile się nowego zwierza dorobię) ;)[/QUOTE]
Sorry B że w twojej galerii. No właśnie co z nowym domownikiem wiadomo kiedy będzie??

Posted

[quote name='Aurunia']Sorry B że w twojej galerii. No właśnie co z nowym domownikiem wiadomo kiedy będzie??[/QUOTE]
Powiem tak - będzie jak się urodzi, na razie cierpliwie czekamy na wieści. :p I na cieczkę Gracji przy okazji też czekamy.

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się niedzielowo:loveu:[/QUOTE]
Cześć :multi:
[quote name='...::Basia::...']Ja tam wolałam ogladać Mam talent:eviltong:
Daj jeszcze troche foci:roll:[/QUOTE]
No przecie Gołota walczył po MT :eviltong:
Ni mam ..
Nie dokończyłam wam jeszcze fotek z mojej wycieczki śląskiej :roll:
[quote name='Yoko2009']Hej hej widzę że Wy tu spać nie mozecie, ja przed 9 (oczywiście nowego czasu) oka nie otworzyłam hihi....pozdrawiam cieplutko i przyłączam sie do prośby o fotki[/QUOTE]
No marnie dziś z tym spaniem:shake:
[quote name='*kleo*']Hej, widzę, że się na jakiś cudowny aparat czaisz :p Będę się uśmiechać w przyszłym sezonie wystawowym, może w końcu ktoś mi jakieś przyzwoite fotki porobi (o ile się nowego zwierza dorobię) ;)[/QUOTE]
O ile się dorobię to z przyjemnością zdjęcia robić będę no tyle, że mój przyszły sezon wystawowy stoi pod znakiem zapytania :cool1:
[quote name='Pegaza']Be na temat walki heh a coz sie spodziewalas po Andrzeju?:evil_lol:
bo ja niczego..Adamek to prawdziwy goral w morde umie lac:evil_lol:

oo to pewnie teraz odsypiasz nocke:cool1:[/QUOTE]
Daria przecie to Andrzej w morde umie lać :eviltong: Adamek grzeczny chłopak toć..

Jessulka moja biedna cieczkę ma już 3 dzień i brzusio boli, jeść nie chce :-(

Posted

Moja Pipi ma juz od 15 pazdz... i jest taka gupia taka gupia:mad: ze wczoraj juz wyzwalam od dawnow;) nie ublizajac tym biednym dzieciom:roll:..ale Bozia mnie skarala i w nocy koszmary mialam:evil_lol:snilo mi sie ze Pipi maluch przejechal ja to widzialam i myslalam ze facet tez w aucie ją zauwazy niestety nie:-( zostalo futerko na ulicy.. brrr jak sie wspomne ten sen :shake: od razu sie przebudzilam szczesliwa ze to tylko sen..:p

Posted

A ja czekam na cieczkę Berci ale niech jeszcze poczeka z tym kapaniem tak ze trzy tygodnie żeby już po Kielcach było :eviltong:

A co do walki powiem szczerze że z przykrością patrzyłam na tego Gołotę bo jak na jego sposób walki wydawał być się nie obecny...

Posted

[quote name='dzasta']A ja czekam na cieczkę Berci ale niech jeszcze poczeka z tym kapaniem tak ze trzy tygodnie żeby już po Kielcach było :eviltong:

A co do walki powiem szczerze że z przykrością patrzyłam na tego Gołotę bo jak na jego sposób walki wydawał być się nie obecny...[/QUOTE]

może czymś się nafaszerował?!:roll:

Posted

Cze z wieczora :multi:
Nie mam zdjęć bo mam nerwa na aparaty :evil_lol: Łukiego aparat ostatnio mi takie fujj zdjęcia zrobił, że już go nie chce :angryy: Spróbuję coś moim zrobić ..

Posted

[quote name='Pegaza']Dobra to poczekam;)

zjadlabym cos dobrego ale sama nie wiem co..:roll:[/QUOTE]
Zrobiłam :eviltong: Jutro zobaczę co wyszło bo teraz mykam już spać :roll:

Ja mam kabanosy dobre :loveu:
[quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu: ja tam bym wsunęła szarlotkę na ciepło z lodami:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Oooo proszę jakie wymagania :crazyeye: Jadłam w Zakopanem taką :loveu: z sosem malinowym :loveu::loveu::loveu: