Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dzasta']Pudzianek bomba :)
Mam nadzieję że wszystko na przeglądzie będzie ok i że wybierzesz dla niego super domek :loveu:[/quote]
Też mam taką nadzieję ;)
[quote name='karkakarka'][URL]http://images39.fotosik.pl/152/17b3c0d245188a3fmed.jpg[/URL] :loveu::loveu: ale on śmieszny :evil_lol:[/quote]
:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Miseczek nie kojarzę ale pewnie jakieś ceramiczne, co ? Ja metalowym wierna jestem :evil_lol:
[/quote]

Kamionkowa z niebieskimi płatkami i żółtym środkiem;) Coś nowego na lato. Co prawda dla kota, ale wiadomo:lol:

[url=http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/hallway/14298/]IKEA | Przedpokój | Dla zwięrząt[/url]

Posted

[quote name='Magda']Kamionkowa z niebieskimi płatkami i żółtym środkiem;) Coś nowego na lato. Co prawda dla kota, ale wiadomo:lol:

[URL="http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/hallway/14298/"]IKEA | Przedpokój | Dla zwięrząt[/URL][/quote]
Bardzo ładne :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Agniesia :loveu:
Też macie taką pogodę super ? :cool1: Urlop mi się ciekawie zapowiada.. :angryy:[/quote]

No super :cool1: dziś nawet zdążyłam przed deszczem wbiec do klatki :evil_lol: TK miał troszkę mniej szczęścia... krople już szybciej spadały z nieba

Rany, dzień dobry w poniedziałek :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']No u mnie o dziwo jeszcze dziś nie padało :cool1: Słońca tyż nie widać .. nie fajnie :shake:[/quote]

A żeś oko otworzyła, aby na pewno?

Posted

[quote name='tigrunia']Aż takich brudnych nie mam , żeby słońca nie było widać :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: myślałam raczej, że może jeszcze spało to twoje oko

Posted

[quote name='tigrunia']No wiesz co :evil_lol:
Nie no serio to dziś ostro lało :angryy:[/quote]

Nic nie wiem :loveu: :evil_lol:

[quote name='PositiveThought']Pogoda jest okropna, gorąco niby, wkładam letnie ciuchy a w torbę pakuję sweterek i parasolkę, bo przecież nie wiadomo czy tym chmurom coś nie odwali i nie stwierdzą "dobra, zaczynamy padać"...[/quote]

No właśnie ten przedmiot na [COLOR=magenta]pe[/COLOR]... mnie dobija, przyssał się już kolejny miesiąc :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']No i mnie wygnały :cool1:
Toć jezdem jeszcze :p Jutro rano wyjazd a dziś padaaaa :loveu: :cool1:[/quote]

:evil_lol: bo mię coś środa się w głowie zakodowała...

A gdzie konkretnie jedziecie?

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol: bo mię coś środa się w głowie zakodowała...

A gdzie konkretnie jedziecie?[/quote]

Nie wiem gdzie :evil_lol: ł jest niezdecydowany :cool1: Ale pewnie Ustka lub Władysławowo lub okolice :cool3: na 3 dni pod koniec jedziemy do Kątów Rybackich :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie wiem gdzie :evil_lol: ł jest niezdecydowany :cool1: Ale pewnie Ustka lub Władysławowo lub okolice :cool3: na 3 dni pod koniec jedziemy do Kątów Rybackich :cool1:[/quote]

Ważne, że na północ :evil_lol:

A zwierzyna też jedzie zwiedzać kraj?