karkakarka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [url]http://images39.fotosik.pl/152/17b3c0d245188a3fmed.jpg[/url] :loveu::loveu: ale on śmieszny :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='dzasta']Pudzianek bomba :) Mam nadzieję że wszystko na przeglądzie będzie ok i że wybierzesz dla niego super domek :loveu:[/quote] Też mam taką nadzieję ;) [quote name='karkakarka'][URL]http://images39.fotosik.pl/152/17b3c0d245188a3fmed.jpg[/URL] :loveu::loveu: ale on śmieszny :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Quote
Magda Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='tigrunia']Miseczek nie kojarzę ale pewnie jakieś ceramiczne, co ? Ja metalowym wierna jestem :evil_lol: [/quote] Kamionkowa z niebieskimi płatkami i żółtym środkiem;) Coś nowego na lato. Co prawda dla kota, ale wiadomo:lol: [url=http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/hallway/14298/]IKEA | Przedpokój | Dla zwięrząt[/url] Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Magda']Kamionkowa z niebieskimi płatkami i żółtym środkiem;) Coś nowego na lato. Co prawda dla kota, ale wiadomo:lol: [URL="http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/hallway/14298/"]IKEA | Przedpokój | Dla zwięrząt[/URL][/quote] Bardzo ładne :loveu: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Aga76']Cze :loveu: niedzielne[/quote] Cze Agniesia :loveu: Też macie taką pogodę super ? :cool1: Urlop mi się ciekawie zapowiada.. :angryy: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Cze Aśka :multi: Jak tam Twe remonty? Dawno żeś się nie chwaliła :cool3: Quote
Mała Rita Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aśka :multi: Jak tam Twe remonty? Dawno żeś się nie chwaliła :cool3:[/quote] ku końcowi nareszcie :multi: jeszcze tylko korytarz :roll: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Mała Rita']ku końcowi nareszcie :multi: jeszcze tylko korytarz :roll:[/quote] Fotki rób, fotki :loveu: Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Agniesia :loveu: Też macie taką pogodę super ? :cool1: Urlop mi się ciekawie zapowiada.. :angryy:[/quote] No super :cool1: dziś nawet zdążyłam przed deszczem wbiec do klatki :evil_lol: TK miał troszkę mniej szczęścia... krople już szybciej spadały z nieba Rany, dzień dobry w poniedziałek :loveu: Quote
tigrunia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 No u mnie o dziwo jeszcze dziś nie padało :cool1: Słońca tyż nie widać .. nie fajnie :shake: Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='tigrunia']No u mnie o dziwo jeszcze dziś nie padało :cool1: Słońca tyż nie widać .. nie fajnie :shake:[/quote] A żeś oko otworzyła, aby na pewno? Quote
tigrunia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Aga76']A żeś oko otworzyła, aby na pewno?[/quote] Aż takich brudnych nie mam , żeby słońca nie było widać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='tigrunia']Aż takich brudnych nie mam , żeby słońca nie było widać :evil_lol:[/quote] :evil_lol: myślałam raczej, że może jeszcze spało to twoje oko Quote
tigrunia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: myślałam raczej, że może jeszcze spało to twoje oko[/quote] No wiesz co :evil_lol: Nie no serio to dziś ostro lało :angryy: Quote
PositiveThought Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pogoda jest okropna, gorąco niby, wkładam letnie ciuchy a w torbę pakuję sweterek i parasolkę, bo przecież nie wiadomo czy tym chmurom coś nie odwali i nie stwierdzą "dobra, zaczynamy padać"... Quote
Aga76 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='tigrunia']No wiesz co :evil_lol: Nie no serio to dziś ostro lało :angryy:[/quote] Nic nie wiem :loveu: :evil_lol: [quote name='PositiveThought']Pogoda jest okropna, gorąco niby, wkładam letnie ciuchy a w torbę pakuję sweterek i parasolkę, bo przecież nie wiadomo czy tym chmurom coś nie odwali i nie stwierdzą "dobra, zaczynamy padać"...[/quote] No właśnie ten przedmiot na [COLOR=magenta]pe[/COLOR]... mnie dobija, przyssał się już kolejny miesiąc :roll: :evil_lol: Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Uuuu to Be nie będzie :shake: To udanego wyjazdu!!! Wypoczywaj nad morzem :loveu: Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 No i mnie wygnały :cool1: Toć jezdem jeszcze :p Jutro rano wyjazd a dziś padaaaa :loveu: :cool1: Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A to nie spóźniłam się z tymi życzeniami udanego urlopu :evil_lol: U nas dzisiaj leje od rana bleh Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']No i mnie wygnały :cool1: Toć jezdem jeszcze :p Jutro rano wyjazd a dziś padaaaa :loveu: :cool1:[/quote] :evil_lol: bo mię coś środa się w głowie zakodowała... A gdzie konkretnie jedziecie? Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: bo mię coś środa się w głowie zakodowała... A gdzie konkretnie jedziecie?[/quote] Nie wiem gdzie :evil_lol: ł jest niezdecydowany :cool1: Ale pewnie Ustka lub Władysławowo lub okolice :cool3: na 3 dni pod koniec jedziemy do Kątów Rybackich :cool1: Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']Nie wiem gdzie :evil_lol: ł jest niezdecydowany :cool1: Ale pewnie Ustka lub Władysławowo lub okolice :cool3: na 3 dni pod koniec jedziemy do Kątów Rybackich :cool1:[/quote] Ważne, że na północ :evil_lol: A zwierzyna też jedzie zwiedzać kraj? Quote
Recommended Posts