Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='laurin']
[COLOR=PaleTurquoise]
Bo z paznokciami to się raczek wstrzymać będę musiała żeby małego nie podrapać:roll:
[/COLOR]
[/QUOTE]

[COLOR="PaleTurquoise"]Ja pierwsze tipsy zrobiłam jak Łukaszek miał skończone 3 tygodnie. Też sie bałam czy go nie podrapię albo co innego ale tak się nie stało. Nic mu nie zrobiłam i bardzo szybko sie do nich przyzwyczaiłam :lol:
Myślę, że nie masz czego sie obawiać ;)
[/COLOR]

Be, z grzywką to i ja mam zawsze problem - jeszcze nigdy mi nie zrobili tak abym byłą na 100% zadowolona - zawsze cos jest nie tak...:cool1:

Łukaszek se poszedł do kuchni, wrócił po jakis 10 minutach z ręką całą obklejoną w plastrach, aż po pachy :evil_lol:
Chyba z 20 ich tam nakleił a gdy zapytałam po co to powiedział: [B][I]Mam tsy ała![/I][/B]
I zaczął ściągać skarpety bo na pięcie też ma tsy ała :cool1:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bry [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/cool.gif[/IMG]

Znajomy też kupił tuje w promocji po 10 zł za sztukę, teraz zadowolony chodzi [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/zabki.gif[/IMG] wcześniej oglądał w innym sklepie i były po 23 zł.

Posted

[URL]http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg[/URL]

Przepiękna dziewczynka :loveu:

Witamy się po długiej nie obecności :cool1:

Trzymam mocno kciuki za przyszłą Mamusię :kciuki:

Pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia przy okazji wystaw :lol:

Posted

Zabrali mi multicytata a płacić mi się nie chce :cool1:

Cześć Kasiasta :loveu:
Mi fryk powiedział, żeby zawsze z takimi 3 dniowymi włosami najlepiej przychodzić bo wtedy jest im łatwiej i szybciej idzie. Świeżo umyty włos się elektryzuje. Poza tym farba się lepiej trzyma.:cool3:

D-E ja mam pełno solariów wkoło ale jeżdżę kawałek dalej :cool3:

Ania tuje są świetne. Podobno to odmiana najszybciej rosnąca jak przycinasz :razz: Nie gwarantuje tylko, że sie przyjmą .. zobaczymy ;)

Ania nr 2 :evil_lol: Cześć :loveu:
Dzięki :loveu:

Kasia cześć :multi:
Mi za pierwszym razem fajnie zrobiła i teraz dopiero znów mam taką samą :loveu:

Co Ty z tym Łukaszkiem robisz że ma w sumie już seść ała ? :-o

Daria a skąd fotki? :evil_lol:

Cze Milka :multi:

Cze Aga :loveu:
No wczoraj dostałam ulotki i tak : w realu mega promocja na dokładnie tego samego krzaka o tej samej wiekości uwaga uwaga ! : 29,99 :grins: i w Obi chyba krzak wielkości 40-60 cm 14,99 :diabloti:

No i cześć Aniu nr 3 :evil_lol: (dżasta)
Dzięki :loveu:
No też mam taką nadzieję.. dużo tych wystaw sobie zaplanowałam, ale pewnie i tak na wszystkie nie uda mi się pojechac :-(

Uff.. koniec
Dziś na pazurach byłam :loveu: Czadowe są :loveu: Białe końcówki znów.. namówiła mnie bo taki świetny biały mi pokazała - jak szron wygląda :loveu: I na to brokat taki seledynowy, w serdecznych mam kwiatki niebieskie wtopione :cool3:

Posted

No to poka te pazury bo tez sie wybieram je zrobic choc mam pewne obawy ze sobie zniszcze moją plytke paznokcia:roll:

tez mam jedne blisko ale daremne lampy wiec nie biore go nawet pod uwage...

Posted

Daria paznokieć na pewno się zniszczy . Więc ja noszę cały czas i nawet nie planuję ściągać :cool3:

Pokaże, pokaże ino nie dziś bo warunków już nie ma do zdjęć :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']A ja se zazycze cos w turkusie:cool1: noo a jak wyjdzie to zobaczymy...[/quote]
Miałam takie turkusowe a może chabrowe bardziej kółka wtopione.. fajne były :cool3:

Posted

[quote name='Pegaza']hehe no wlasnie chce zakryc te brudy heheh ale powaznie se fundne raz i zobacze czy dam rade w nich chodzic:evil_lol:[/quote]

eno Daria :razz: ty chcesz w nich chodzićććć ??!!!

Posted

[quote name='dysia-u']a co, już nie ma co szorować ?? chcesz nowe?:eviltong:[/quote]

hehe no wlasnie chce zakryc te brudy heheh ale powaznie se fundne raz i zobacze czy dam rade w nich chodzic:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Wstałam :cool1: Idę pobiegać trochę po ogródku z tym oszołomem małym i kąpać się będziemy :diabloti:[/quote]

Be ja dzis wyszlam o 5:20 na dwor z psami i patrze a sasiad z domu naprzeciw wychodzi by se pobiegac po polach:-o spac nie umie czy co..:evil_lol:

przyjdz sie pochwalic wynikami..

Posted

Lokata II ocena obiecująca :loveu:
Zdjęcia Ady tata mi robił więc Ada na pewno później wstawi :loveu:

Ale się cieszę - jestem taka dumna z mojego dzieciaczka :-o Tak grzecznie stała, pokazała ząbki pięknie, nie wyrywała się, pięknie biegła :crazyeye: :loveu: Sama jestem w szoku :multi:
Zobaczymy co jutro .. będzie ta suczka z którą dziś przegrałyśmy. Jest sporo większa i bardzo nieusłuchana :p Moim zdaniem nie zasłużyła na I lokatę :cool1: No ale cóż .. :p

Posted

[quote name='tigrunia']Lokata II ocena obiecująca :loveu:
Zdjęcia Ady tata mi robił więc Ada na pewno później wstawi :loveu:
[/quote]

Gratulacje dla was:klacz: i czekam na fotki :)