Kasia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='laurin'] [COLOR=PaleTurquoise] Bo z paznokciami to się raczek wstrzymać będę musiała żeby małego nie podrapać:roll: [/COLOR] [/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]Ja pierwsze tipsy zrobiłam jak Łukaszek miał skończone 3 tygodnie. Też sie bałam czy go nie podrapię albo co innego ale tak się nie stało. Nic mu nie zrobiłam i bardzo szybko sie do nich przyzwyczaiłam :lol: Myślę, że nie masz czego sie obawiać ;) [/COLOR] Be, z grzywką to i ja mam zawsze problem - jeszcze nigdy mi nie zrobili tak abym byłą na 100% zadowolona - zawsze cos jest nie tak...:cool1: Łukaszek se poszedł do kuchni, wrócił po jakis 10 minutach z ręką całą obklejoną w plastrach, aż po pachy :evil_lol: Chyba z 20 ich tam nakleił a gdy zapytałam po co to powiedział: [B][I]Mam tsy ała![/I][/B] I zaczął ściągać skarpety bo na pięcie też ma tsy ała :cool1: Quote
Gosia2406 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przyszłyśmy sie przywitac po długiej nieobecności. Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy i miłego dzioneczka zyczymy.....:lol::lol::lol: Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Bry [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/cool.gif[/IMG] Znajomy też kupił tuje w promocji po 10 zł za sztukę, teraz zadowolony chodzi [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/zabki.gif[/IMG] wcześniej oglądał w innym sklepie i były po 23 zł. Quote
dzasta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [URL]http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg[/URL] Przepiękna dziewczynka :loveu: Witamy się po długiej nie obecności :cool1: Trzymam mocno kciuki za przyszłą Mamusię :kciuki: Pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia przy okazji wystaw :lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Zabrali mi multicytata a płacić mi się nie chce :cool1: Cześć Kasiasta :loveu: Mi fryk powiedział, żeby zawsze z takimi 3 dniowymi włosami najlepiej przychodzić bo wtedy jest im łatwiej i szybciej idzie. Świeżo umyty włos się elektryzuje. Poza tym farba się lepiej trzyma.:cool3: D-E ja mam pełno solariów wkoło ale jeżdżę kawałek dalej :cool3: Ania tuje są świetne. Podobno to odmiana najszybciej rosnąca jak przycinasz :razz: Nie gwarantuje tylko, że sie przyjmą .. zobaczymy ;) Ania nr 2 :evil_lol: Cześć :loveu: Dzięki :loveu: Kasia cześć :multi: Mi za pierwszym razem fajnie zrobiła i teraz dopiero znów mam taką samą :loveu: Co Ty z tym Łukaszkiem robisz że ma w sumie już seść ała ? :-o Daria a skąd fotki? :evil_lol: Cze Milka :multi: Cze Aga :loveu: No wczoraj dostałam ulotki i tak : w realu mega promocja na dokładnie tego samego krzaka o tej samej wiekości uwaga uwaga ! : 29,99 :grins: i w Obi chyba krzak wielkości 40-60 cm 14,99 :diabloti: No i cześć Aniu nr 3 :evil_lol: (dżasta) Dzięki :loveu: No też mam taką nadzieję.. dużo tych wystaw sobie zaplanowałam, ale pewnie i tak na wszystkie nie uda mi się pojechac :-( Uff.. koniec Dziś na pazurach byłam :loveu: Czadowe są :loveu: Białe końcówki znów.. namówiła mnie bo taki świetny biały mi pokazała - jak szron wygląda :loveu: I na to brokat taki seledynowy, w serdecznych mam kwiatki niebieskie wtopione :cool3: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No to poka te pazury bo tez sie wybieram je zrobic choc mam pewne obawy ze sobie zniszcze moją plytke paznokcia:roll: tez mam jedne blisko ale daremne lampy wiec nie biore go nawet pod uwage... Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Be :loveu: poka pazurki, poka :cool3: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Daria paznokieć na pewno się zniszczy . Więc ja noszę cały czas i nawet nie planuję ściągać :cool3: Pokaże, pokaże ino nie dziś bo warunków już nie ma do zdjęć :eviltong: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Pegaza']A ja se zazycze cos w turkusie:cool1: noo a jak wyjdzie to zobaczymy...[/quote] Miałam takie turkusowe a może chabrowe bardziej kółka wtopione.. fajne były :cool3: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A ja se zazycze cos w turkusie:cool1: noo a jak wyjdzie to zobaczymy... Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Pegaza']Be a ile u Was kosztuja pazury?[/quote] a co, już nie ma co szorować ?? chcesz nowe?:eviltong: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='tigrunia']Miałam takie turkusowe a może chabrowe bardziej kółka wtopione.. fajne były :cool3:[/quote] Be a ile u Was kosztuja pazury? Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Pegaza']hehe no wlasnie chce zakryc te brudy heheh ale powaznie se fundne raz i zobacze czy dam rade w nich chodzic:evil_lol:[/quote] eno Daria :razz: ty chcesz w nich chodzićććć ??!!! Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='dysia-u']a co, już nie ma co szorować ?? chcesz nowe?:eviltong:[/quote] hehe no wlasnie chce zakryc te brudy heheh ale powaznie se fundne raz i zobacze czy dam rade w nich chodzic:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='dysia-u']eno Daria :razz: ty chcesz w nich chodzićććć ??!!![/quote] No :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ja płaciłam dziś 59 ale dlatego, że miałam jednego do naprawy (5zł) i dwa kwiatki po 2 zł mi wtopiła :cool3: Quote
tigrunia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Wstałam :cool1: Idę pobiegać trochę po ogródku z tym oszołomem małym i kąpać się będziemy :diabloti: Quote
dzasta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To miłego bieganka :) U nas okropna pogoda leje cały czas i wszystkie trzy potfory nie chcą chodzić :crazyeye: Quote
Aga76 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cze Be z oszronionymi pazurkami, noo tego ten [COLOR=Magenta]POWODZENIA[/COLOR] :loveu: Quote
Pegaza Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='tigrunia']Wstałam :cool1: Idę pobiegać trochę po ogródku z tym oszołomem małym i kąpać się będziemy :diabloti:[/quote] Be ja dzis wyszlam o 5:20 na dwor z psami i patrze a sasiad z domu naprzeciw wychodzi by se pobiegac po polach:-o spac nie umie czy co..:evil_lol: przyjdz sie pochwalic wynikami.. Quote
tigrunia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Lokata II ocena obiecująca :loveu: Zdjęcia Ady tata mi robił więc Ada na pewno później wstawi :loveu: Ale się cieszę - jestem taka dumna z mojego dzieciaczka :-o Tak grzecznie stała, pokazała ząbki pięknie, nie wyrywała się, pięknie biegła :crazyeye: :loveu: Sama jestem w szoku :multi: Zobaczymy co jutro .. będzie ta suczka z którą dziś przegrałyśmy. Jest sporo większa i bardzo nieusłuchana :p Moim zdaniem nie zasłużyła na I lokatę :cool1: No ale cóż .. :p Quote
AmiX Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='tigrunia']Lokata II ocena obiecująca :loveu: Zdjęcia Ady tata mi robił więc Ada na pewno później wstawi :loveu: [/quote] Gratulacje dla was:klacz: i czekam na fotki :) Quote
Zuza i Noddy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Gratulacje dla ślicznego kurczaczka, jak się ładnie prezentuje :loveu: Quote
Recommended Posts