Sara_i_Aris Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ojej Be, biedne maluszki ['] :-( Niech Pudzianek rośnie i chowa się zdrowy. Nie zostawiacie go sobie? Ja bym maluszka po Holly zatrzymała, takiego drugiego pieska dla siebie, którego mogłabym wystawiać :loveu: Suczki niet :shake: Quote
tigrunia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Ojej Be, biedne maluszki ['] :-( Niech Pudzianek rośnie i chowa się zdrowy. Nie zostawiacie go sobie? Ja bym maluszka po Holly zatrzymała, takiego drugiego pieska dla siebie, którego mogłabym wystawiać :loveu: Suczki niet :shake: Cześć Sara Ja właśnie nie chcę psa :shake: Jakby była suczka to bym się zastanawiała ale na psa nie ma mowy :eviltong: Sara kiedy się spotkamy na wystawie ? Gdzie się wybierasz? Kasia napisał(a):cze drobne pijaczki :loveu: Cze Sie abstynentka odezwała :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze Be :multi: bys fotki malego dala... Cze Daria ;) Zamierzam mu zrobić coś dziś lub jutro z rana :razz: Dziś bąbel skończył tydzień :loveu: No i wróciłyśmy z wystawy :multi: Buffy 3 lokata, oc. obiecująca :roll: Za to tatuś Buffinki wygrał rasę :crazyeye: :loveu: :multi: Teraz czekają na wybór Najlepszego z gr. 3 :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Płock, Olsztyn, Białystok... jedna wystawa na miesiąc :mdleje: Gratuluję 3 lokaty :multi: Buffinka dzielnie sobie radzi na ringu - oby tak dalej :loveu: Quote
tigrunia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 AmiX napisał(a):Gratuluje 3 lokaty !!!:multi::multi::multi: Dziękuję Aniu :loveu: Sara_i_Aris napisał(a):Płock, Olsztyn, Białystok... jedna wystawa na miesiąc :mdleje: Gratuluję 3 lokaty :multi: Buffinka dzielnie sobie radzi na ringu - oby tak dalej :loveu: Ojj.. marnie, marnie :eviltong: Ja tak : Czaplinek, Płock, Szczecin+zostajemy na następny dzień na Lubieszyn, Gdynia, Koszalin, Chojnice, Sopot, Toruń, Włocławek, Bydgoszcz Yorkowa, no i Poznań .. jesuuu chyba koniec :-o Quote
tigrunia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Pegaza napisał(a):A na Śląsk to kiedy przyjedziesz? super nono Baff bedzie utytulowana:loveu: wykapalam Pipi i ja wycielam..tu i owdzie...:cool1: W przyszłym roku :eviltong: No jeszcze tytułu żadnego nie dostała no chyba, że "córka CH.Pl" :roflt: Quote
Pegaza Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A na Śląsk to kiedy przyjedziesz? super nono Baff bedzie utytulowana:loveu: wykapalam Pipi i ja wycielam..tu i owdzie...:cool1: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Śpicie jeszcze ? No co wy :shake: Dzieciak już dawno zrobił pobudkę .. zdjęć się domagał no to ma :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No co Ty ja od 6 rano nie spie najpier m-a wysłalam do Krakowa a potem moje dziecko do Władysławowa:p zjadlam sniadanko i ogarne mieszkanko.. cos mi sie dzis rymuje:evil_lol: Pudzianek romantic na tle tej poscieli roziowej w roze:loveu: Ty masz wieksze szpony niz ja:cool1: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a):No co Ty ja od 6 rano nie spie najpier m-a wysłalam do Krakowa a potem moje dziecko do Władysławowa:p zjadlam sniadanko i ogarne mieszkanko.. cos mi sie dzis rymuje:evil_lol: Pudzianek romantic na tle tej poscieli roziowej w roze:loveu: Ty masz wieksze szpony niz ja:cool1: Ojeny .. ile macie km do Władysławowa? Na długo pojechała? :evil_lol: Ano romantic :evil_lol: I tak mi troche spiłowała :cool1: Miała nic nie ruszać z długości :mad: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Na dwa tygodnie:cool1: nawet Be nie wiem sama przed chwilą szukalam tego na mapie kolo czego to lezy:p znalazlam 619 km wyliczyla mi trasa 8 godz i 30 minut jazdy..:cool1::roll: Quote
Aga76 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://images49.fotosik.pl/126/be4e9cb488557dc7med.jpg Okruszek :loveu: :evil_lol: Quote
dysia-u Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 aż strach przy takim maleństwie z takimi szponami :crazyeye: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Pegaza']Na dwa tygodnie:cool1: nawet Be nie wiem sama przed chwilą szukalam tego na mapie kolo czego to lezy:p znalazlam 619 km wyliczyla mi trasa 8 godz i 30 minut jazdy..:cool1::roll: Co to - wakacje już ? :-o Daleko macie strasznie nad to morze :roll: [quote name='Aga76']http://images49.fotosik.pl/126/be4e9cb488557dc7med.jpg Okruszek :loveu: :evil_lol: :loveu: [quote name='dysia-u']aż strach przy takim maleństwie z takimi szponami :crazyeye: Coś Ty .. przy porodzie mi pomogły :cool3: A teraz nie mam z nimi problemu przy małym zresztą wcale go zbyt wiele nie tykam ;) Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Be poniedziałkowo :multi: Cze Aga :multi: Zuza i Noddy napisał(a):Prześliczny maluszek z niego :loveu: Dziękuję :loveu: Pegaza napisał(a):Be zielona szkola..:cool3: Ale fajnie .. za moich czasów czegoś takiego nie było :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tigrunia napisał(a): Cze Sie abstynentka odezwała :evil_lol: ha ha, wcale nie pisałam że nie piłam bronków wtedy...też wareczkę obalałam i filmy oglądałam :p gratulacje oceny Bafinki, idzie dziewczę do przodu i jeszcze wszystkim pokaże na co ja stać :loveu: a Pudzian na tych różach rewelacyjnie słodki :iloveyou: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):ha ha, wcale nie pisałam że nie piłam bronków wtedy...też wareczkę obalałam i filmy oglądałam :p gratulacje oceny Bafinki, idzie dziewczę do przodu i jeszcze wszystkim pokaże na co ja stać :loveu: a Pudzian na tych różach rewelacyjnie słodki :iloveyou: Też się masz dobrze :cool3: A ja bym sobie zimnego sprite'a teraz wypiła a stoi tylko pusta butelka :cool1: Ojj pokaże , pokaże :diabloti: Jeszcze 4 wystawy przed nami w szczeniakach :cool3: Jutro jedziemy po rodowód :multi: Po 4 m-cach oczekiwania :cool1: :loveu: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cze Be wieczorowo :loveu: ale to maleństwo piękne :loveu: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Be wieczorowo :loveu: ale to maleństwo piękne :loveu: Cze Aśka :loveu: Ja już znikam bo Ł wygania :cool1: Dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts