Pegaza Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cze:p mleczny bar otwarty :evil_lol: bo Ty lulac dzieci nie umiesz:evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tigrunia napisał(a): Pozy niekiedy nieziemskie łapie .. lubi też pić do góry brzuchem :evil_lol: :roflt: Prawdziwy Księciunio Quote
ladyyork Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jaki słodki widok synuś i mamusia razem:loveu:,a jeszcze jak on ciągnie cyca -och co za widok piękny Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 dzasta napisał(a):Ale słodziak z niego :loveu: Jedynak będzie z niego rozpieszczony, wychuchany i wyniuniany do granic możliwości ale to dobrze :loveu: Ojj będzie, będzie :loveu: Mój kochany rodzyneczek :loveu: mallinus napisał(a):swietny maluch !!! Dzięki Magda :loveu: Pegaza napisał(a):Cze:p mleczny bar otwarty :evil_lol: bo Ty lulac dzieci nie umiesz:evil_lol: Cze Daria :multi: No kurka wprawy nie mam :cool1: :eviltong: Aga76 napisał(a)::roflt: Prawdziwy Księciunio :cool3: Zuza i Noddy napisał(a):Małemu chyba apetyt dopisuje :evil_lol: A jakże :loveu: ladyyork napisał(a):Jaki słodki widok synuś i mamusia razem:loveu:,a jeszcze jak on ciągnie cyca -och co za widok piękny Prawda ? :loveu: Cały czas sobie na niego patrzę :loveu: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 To sie napatrz bo za 2 miesiace juz go z Toba nie bedzie...:roll: oj bedziesz pakac za nim..:roll: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Pegaza napisał(a):To sie napatrz bo za 2 miesiace juz go z Toba nie bedzie...:roll: oj bedziesz pakac za nim..:roll: Ale mam nadzieję, że domek wypali i będzie blizutko :loveu: Właśnie szamał :loveu: Wyraźnie siły nabiera .. na nóżkach sie fajnie już podnosi do cyca :loveu: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='tigrunia']Ale mam nadzieję, że domek wypali i będzie blizutko :loveu: Właśnie szamał :loveu: Wyraźnie siły nabiera .. na nóżkach sie fajnie już podnosi do cyca :loveu: Noo tyle mleka ma dla siebie...:p a ze sie spytam dlaczego tamtym sie nie udalo?:roll: bom chyba sie nie doczytala..abos nie pisala.. Quote
AmiX Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale on słodki:loveu::loveu::loveu: cudo!!! mleczarnie ma tylko dla siebie :p takiemu to dobrze:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='Pegaza']Noo tyle mleka ma dla siebie...:p a ze sie spytam dlaczego tamtym sie nie udalo?:roll: bom chyba sie nie doczytala..abos nie pisala.. Urodziły się za wcześnie. Nie wiem co wywołało poród .. mogła sie gdzieś uderzyć np. na schodach lub coś ale wiem na pewno, ze powinna jeszcze conajmniej 5 dni poczekać :-( [quote name='AmiX']Ale on słodki:loveu::loveu::loveu: cudo!!! mleczarnie ma tylko dla siebie :p takiemu to dobrze:loveu::loveu::loveu: Jest śliczniutki :loveu: Coraz ładniejszy się robi :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Aga76 napisał(a):Będziesz robić fotki na wystawie? Ada ma lepszy aparat .. pewnie ona będzie robić :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Osz noo szkoda....:-( a jak ten rodzynek sie bedzie nazywal?:loveu: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Pegaza napisał(a):Osz noo szkoda....:-( a jak ten rodzynek sie bedzie nazywal?:loveu: Daria no jak ty czytasz ? :eviltong: Mały na razie ma imię Pudzian :grins: W metryce wpiszę mu chyba Strong Men :razz: Quote
Aga76 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='tigrunia']Ada ma lepszy aparat .. pewnie ona będzie robić :evil_lol: Nie ma mocnych na ciebie Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a):Daria no jak ty czytasz ? :eviltong: Mały na razie ma imię Pudzian :grins: W metryce wpiszę mu chyba Strong Men :razz: Czytalam to ale myslalam ze to tylko taka ksywka domowa:evil_lol: Quote
Magda Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Hej Be, nienajmniejsza już Buffy, dzielna mamo i malutki Pudzianku:loveu::evil_lol: Oglądając zdjęcia z baru mlecznego normalnie słychać dźwięk ssania hihi Trzyma cyca pełną gębą:loveu: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Aga76']Nie ma mocnych na ciebie :eviltong: [quote name='Pegaza']Czytalam to ale myslalam ze to tylko taka ksywka domowa:evil_lol: No Pudziek to tymczasowe imie :loveu: Dopóki nie będzie miał swojego nowego właściciela .. :-( [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Cze Aśka :multi: Co dziś pijemy ? :evil_lol: [quote name='Magda']Hej Be, nienajmniejsza już Buffy, dzielna mamo i malutki Pudzianku:loveu::evil_lol: Oglądając zdjęcia z baru mlecznego normalnie słychać dźwięk ssania hihi Trzyma cyca pełną gębą:loveu: Cze Władzo :loveu: No .. silny jest :loveu: Niczym Pudzian :evil_lol: A ja sie zabieram za szykowanie Buff na jutrzejsze szoł :loveu: Właśnie wróciłam z urodzin kolegi.. byłam tylko 2,5 godziny bo dziecko biedne by z głodu umarło :evil_lol: Ł mnie odstawił do domu i pojechał dalej balować :cool1: Quote
Mała Rita Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Be ja dzis lajtowo piwko tylko, Daria narobila mi smaka na ten rum z karmi ale w sklepie nie starczylo mi kasy a kartą nie mozna bylo zaplacic wiec kupilam tylko piwko :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ja póki co dwa reddsy wyżłopałam .. mam jeszcze jednego :loveu: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 AmiX napisał(a):Ja też :eviltong: Wareczke:beerchug: Wiesz co dobre :loveu: :evil_lol: Quote
AmiX Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Mała Rita napisał(a):Be ja dzis lajtowo piwko tylko Ja też :eviltong: Wareczke:beerchug: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Mała Rita napisał(a):Be ja dzis lajtowo piwko tylko, Daria narobila mi smaka na ten rum z karmi ale w sklepie nie starczylo mi kasy a kartą nie mozna bylo zaplacic wiec kupilam tylko piwko :evil_lol: Hahah Asia tylko nie mow ze Cie namawiam do picia:evil_lol: no karmi bez rumu tyz dobre..:evil_lol: ino pamietaj ze do tego rumu karmi ma byc schlodzone:p Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Aśka nic nie musi mówić - my tu wszyscy doskonale wiemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts