Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzasta napisał(a):
Ale słodziak z niego :loveu:
Jedynak będzie z niego rozpieszczony, wychuchany i wyniuniany do granic możliwości ale to dobrze :loveu:

Ojj będzie, będzie :loveu: Mój kochany rodzyneczek :loveu:
mallinus napisał(a):
swietny maluch !!!

Dzięki Magda :loveu:
Pegaza napisał(a):
Cze:p
mleczny bar otwarty :evil_lol:

bo Ty lulac dzieci nie umiesz:evil_lol:

Cze Daria :multi:

No kurka wprawy nie mam :cool1: :eviltong:
Aga76 napisał(a):
:roflt:

Prawdziwy Księciunio

:cool3:
Zuza i Noddy napisał(a):
Małemu chyba apetyt dopisuje :evil_lol:

A jakże :loveu:
ladyyork napisał(a):
Jaki słodki widok synuś i mamusia razem:loveu:,a jeszcze jak on ciągnie cyca -och co za widok piękny

Prawda ? :loveu: Cały czas sobie na niego patrzę :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
To sie napatrz bo za 2 miesiace juz go z Toba nie bedzie...:roll: oj bedziesz pakac za nim..:roll:

Ale mam nadzieję, że domek wypali i będzie blizutko :loveu:
Właśnie szamał :loveu: Wyraźnie siły nabiera .. na nóżkach sie fajnie już podnosi do cyca :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Ale mam nadzieję, że domek wypali i będzie blizutko :loveu:
Właśnie szamał :loveu: Wyraźnie siły nabiera .. na nóżkach sie fajnie już podnosi do cyca :loveu:

Noo tyle mleka ma dla siebie...:p
a ze sie spytam dlaczego tamtym sie nie udalo?:roll: bom chyba sie nie doczytala..abos nie pisala..

Posted

[quote name='Pegaza']Noo tyle mleka ma dla siebie...:p
a ze sie spytam dlaczego tamtym sie nie udalo?:roll: bom chyba sie nie doczytala..abos nie pisala..
Urodziły się za wcześnie. Nie wiem co wywołało poród .. mogła sie gdzieś uderzyć np. na schodach lub coś ale wiem na pewno, ze powinna jeszcze conajmniej 5 dni poczekać :-(
[quote name='AmiX']Ale on słodki:loveu::loveu::loveu: cudo!!! mleczarnie ma tylko dla siebie :p takiemu to dobrze:loveu::loveu::loveu:
Jest śliczniutki :loveu: Coraz ładniejszy się robi :loveu: :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Osz noo szkoda....:-(
a jak ten rodzynek sie bedzie nazywal?:loveu:

Daria no jak ty czytasz ? :eviltong:
Mały na razie ma imię Pudzian :grins: W metryce wpiszę mu chyba Strong Men :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Daria no jak ty czytasz ? :eviltong:
Mały na razie ma imię Pudzian :grins: W metryce wpiszę mu chyba Strong Men :razz:

Czytalam to ale myslalam ze to tylko taka ksywka domowa:evil_lol:

Posted

Hej Be, nienajmniejsza już Buffy, dzielna mamo i malutki Pudzianku:loveu::evil_lol:

Oglądając zdjęcia z baru mlecznego normalnie słychać dźwięk ssania hihi Trzyma cyca pełną gębą:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Nie ma mocnych na ciebie
:eviltong:
[quote name='Pegaza']Czytalam to ale myslalam ze to tylko taka ksywka domowa:evil_lol:
No Pudziek to tymczasowe imie :loveu: Dopóki nie będzie miał swojego nowego właściciela .. :-(
[quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu:
Cze Aśka :multi:
Co dziś pijemy ? :evil_lol:
[quote name='Magda']Hej Be, nienajmniejsza już Buffy, dzielna mamo i malutki Pudzianku:loveu::evil_lol:

Oglądając zdjęcia z baru mlecznego normalnie słychać dźwięk ssania hihi Trzyma cyca pełną gębą:loveu:
Cze Władzo :loveu:

No .. silny jest :loveu: Niczym Pudzian :evil_lol:

A ja sie zabieram za szykowanie Buff na jutrzejsze szoł :loveu: Właśnie wróciłam z urodzin kolegi.. byłam tylko 2,5 godziny bo dziecko biedne by z głodu umarło :evil_lol: Ł mnie odstawił do domu i pojechał dalej balować :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Be ja dzis lajtowo piwko tylko, Daria narobila mi smaka na ten rum z karmi ale w sklepie nie starczylo mi kasy a kartą nie mozna bylo zaplacic wiec kupilam tylko piwko :evil_lol:

Hahah Asia tylko nie mow ze Cie namawiam do picia:evil_lol:
no karmi bez rumu tyz dobre..:evil_lol:
ino pamietaj ze do tego rumu karmi ma byc schlodzone:p