ladyyork Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No to czekamy na maluchy z niecierpliwością:loveu: Quote
tigrunia Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 dzasta napisał(a):OOoo termin na środę a ja w czwartek mam urodziny więc może zaczekają i razem będziemy urodziny obchodzić ;) No wątpię, że dotrwa do czwartku :evil_lol: ladyyork napisał(a):No to czekamy na maluchy z niecierpliwością:loveu: Ja też :evil_lol: PositiveThought napisał(a):ooooj przyszłam do przyszłej mamuśki :loveu: kluski będą, kluski, kluski :loveu: Trzymajcie się dziewczynki, ja bym chyba nie wytrzymała psychicznie... Ale zanim ja będę miała kluski to jeszcze trochę czasu minie :diabloti: Cze Atka :loveu: Ano będą :loveu: Czekam z niecierpliwością ale Jess coś sie nie spieszy .. :mad: Quote
ladyyork Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 tigrunia napisał(a):Chyba zaczynamy :crazyeye: Prosimy o kciuki :roll: Oj trzymama kciuki:loveu: Quote
tigrunia Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Chyba zaczynamy :crazyeye: Prosimy o kciuki :roll: Quote
AmiX Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 tigrunia napisał(a):Mamy pierwszego chłopaka :loveu: Super:multi: jestem na gg.... Quote
Gosia2406 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Łał:multi:.Będą kluseczki:multi:.Super,jest kluseczek,a teraz pewnie będzie kluseczka:multi: Quote
Liszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Beatko ! Właśnie przeczytałam Twojego posta na "Porodówce".Szczerze gratuluję chłopaczków :loveu::loveu::loveu: Przykro mi tylko z powodu pozostałej dwójeczki...:-( Quote
duszek01 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 gratuluje ,choc musze doczytac albo się dowiedziec co sie stało.Zasnęłam:sad::sad: Quote
Mała Rita Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ojej zagladam a tu Jess już rozpakowana :loveu::loveu::loveu: G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przykro mi z powodu chlopczyków, doczytalam :-( Quote
***Paulina*** Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :laola: Gratulacje dla Jessi!!! :laola: Ja też czytałam twój post na porodówce:-( Bardzo mi przykro:placz: Trzymaj się :glaszcze: Czekamy na foteczki:loveu: Quote
ladyyork Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gratulacje,że już po wszystkim i jest chociaż ten jeden ,niestety przykro mi bardzo z powodu tej dwójeczki no cóż czasami tak bywa i nic nie może tego zmnienić eh( pamiętaj nie miałaś wpływu na to) ja też wiem co to znaczy:placz: Quote
dzasta Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gratulacje dla Was dziewczyny!!!! Przykro mi ['] ale na takie sytuacje nie mamy wpływu i musimy być na nie przygotowani... Quote
tigrunia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Jest już tylko jeden chłopczyk :-( Pozostała dwójka była za słaba i niestety nie przeżyła :-( Ostatni chłopczyk odszedł o 7 rano :-( Byłam dwa razy u weta ale nic nie mógł poradzić .. Został rodzyneczek. Jest malutki ale silny. Ciągnie cyca jak trza :loveu: Mam nadzieję, że wyrośnie z niego zdrowy i silny chłopak :loveu: Quote
nane Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 B gratulacje najważniejsze, że jest rodzynek :loveu: rodzynki są najukochańsze pod słońcem sama zobaczysz :evil_lol: trzymamy kciuki za Pudziana żeby wszystko dobrze było :thumbs: Quote
tigrunia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 nane napisał(a):B gratulacje najważniejsze, że jest rodzynek :loveu: rodzynki są najukochańsze pod słońcem sama zobaczysz :evil_lol: trzymamy kciuki za Pudziana żeby wszystko dobrze było :thumbs: Dzięki M :loveu: Pudzian daje rade :loveu: Ciągnie mleko jak trza :multi: Quote
dysia-u Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Chuchaj i dmuchaj na maleństwo :loveu: ale widać że to silny osobnik , da sobie rade. Smutno czytać takie wieści ,ale masz rodzynka. Malutkie serduszko , a tyle w nim miłości :loveu::loveu: Quote
Gosia2406 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :loveu:.Głaskanko i całyski dla rodzynka:multi::multi:. Quote
dzasta Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ojej Be tak mi przykro :( Mocno trzymam kciuki za Pudzianka niech chłopina ciągnie ile sił ma cycocha i nabiera sił :kciuki: Quote
tigrunia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Pudzian przybrał na wadze aż 4 gram :crazyeye: :evil_lol: Będzie dobrze :loveu: Quote
Mała Rita Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cze Be :loveu: a kiedy foteczka dzielnej mamusi i silnego Pudziana??? :cool3: Quote
Recommended Posts