Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Be to słabą masz kondycję do sprzątania:evil_lol: dawaj w koncu te foty:mad: Quote
Sara_i_Aris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cześć Be :loveu: Pokaż przyszła mamusię, bo ja jej brzuszka jeszcze nie widziałam. Na kiedy macie termin porodu? Quote
tigrunia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Aga76 napisał(a):Żesz noo, nieźle - urlop ci się należy :loveu: No się należy.. wezmę sobie teraz wtorek wolny i cały przyszły tydzień bez poniedziałku :loveu: Gosia2406 napisał(a):Witamy sie czwartkowo. Cześć Gosiu niedzielnie :cool3: Pegaza napisał(a):Be to słabą masz kondycję do sprzątania:evil_lol: dawaj w koncu te foty:mad: A Ty masz dobrą? :crazyeye: :evil_lol: Które ? :crazyeye: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Be :loveu: Pokaż przyszła mamusię, bo ja jej brzuszka jeszcze nie widziałam. Na kiedy macie termin porodu? Cze Sara :multi: Termin mamy na 12 albo 13 maja .. jakoś tak. Długo nas nie było :oops: W czwartek przygotowania na szoł, w piątek szoł, sobota do 15 w pracy :cool1: potem jechaliśmy na działkę i dopiero niedawno wróciliśmy .. :roll: Bafinka 3 lokata, oc. wybitnie obiecująca :loveu: :sweetCyb: Gdzieś tam w międzyczasie na budowie byłam .. zdjęcia wstawię jutro :cool3: Quote
Aga76 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='tigrunia'] Bafinka 3 lokata, oc. wybitnie obiecująca :loveu: :sweetCyb: Gdzieś tam w międzyczasie na budowie byłam .. zdjęcia wstawię jutro :cool3: Ten teges - gratulacje :loveu: Jasne, jasne... :evil_lol: Dzień dobry :multi: Quote
Aurunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Beata jeszcze raz gratuluję. Ja wstawię jedno zdjęcie Baffi z ringu w Dobrym Mieście Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gratulacje dla Młodej :Rose: Be jak ten czas zleciał, przecie za troszku więcej jak tydzień będziecie mieli małe kluchy :loveu: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Aga76']Ten teges - gratulacje :loveu: Jasne, jasne... :evil_lol: Dzień dobry :multi: Dzięki Aga :loveu: No jasne.. zaraz wstawiam :eviltong: Ada- dzięki za fotkę :loveu: - widziałam, ze Kaśka już wrzuciła coś tam na fotosik więc zaraz podreptam jej skraść :diabloti: [quote name='Kasia']Gratulacje dla Młodej :Rose: Be jak ten czas zleciał, przecie za troszku więcej jak tydzień będziecie mieli małe kluchy :loveu: Dzieki Kaś :loveu: No kurka ..stresa mam coraz większego :shake: No więc zapraszam na salony :loveu: Salon : zdjecie z tarasu.. po lewej kibelek, wejście do domu, schody na górę Od lewej wnęka kuchenna, kibelek, wejście do domu Zdjęcie z kuchni na salon, po prawej będzie kominek :cool3: Wejścia do dwóch pokoi na górze Jakiś tam pokoik .. Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Ale domeczek..fiu, fiu :loveu: [quote name='Kasia']się tworzą salony :loveu: Cze laski :loveu: Jak już wpadłyście to oprowadzam dalej :loveu: :evil_lol: Jakis tam pokoik i Buff :loveu: okienko A to chyba maminy pokoj i garderoba schody w dol I jeszcze salon ze schodow Quote
dysia-u Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ale powierzchni płaskich do konserwacji!!!! oj będzie co robić , będzie:eviltong::eviltong: Quote
Aga76 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cze Przelocie Mazurski :loveu: Piękne salony :cool3: Quote
dzasta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witamy po dłuższej przerwie :) Po pierwsze Gratulujemy kolejnego udanego występu!!! Buff prezentuje się przepięknie :p A domek bomba. Chciałabym być już na takim etapie z moim ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie :evil_lol: żeby rozpocząć budowę i uruchomić całą machinę bo na razie utknęłam na etapie tonięcia w papierach bleh Quote
tigrunia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 dysia-u napisał(a):ale powierzchni płaskich do konserwacji!!!! oj będzie co robić , będzie:eviltong::eviltong: Ważne, ze ja nie będę tego robić :evil_lol: Aga76 napisał(a):Cze Przelocie Mazurski :loveu: Piękne salony :cool3: Cze :loveu: No piękne to one dopiero będą .. mam nadzieję :eviltong: dzasta napisał(a):Witamy po dłuższej przerwie :) Po pierwsze Gratulujemy kolejnego udanego występu!!! Buff prezentuje się przepięknie :p A domek bomba. Chciałabym być już na takim etapie z moim ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie :evil_lol: żeby rozpocząć budowę i uruchomić całą machinę bo na razie utknęłam na etapie tonięcia w papierach bleh Cze :multi: Dzięki :loveu: Jestem z niej bardzo dumna .. na ringu jest jak zaczarowana :loveu: No to dalej.. zabieraj się za robotę :eviltong: Milka_85 napisał(a):Wpadłyśmy się przywitać:lol: Cześć ;) Quote
Aga76 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cze Be :cool1: A tak sobie z rańca zaglądnęłam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dobry dzień :cool3: Macie pare fotek z psami co by nie było :evil_lol: Quote
Magda Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej kobitki! Przyszłam sobie popatrzeć co porabiacie:cool3: I tak: 1. Nie mogę oglądać tych zdjęć z budowy... jak dobrze, że ten etap już za nami:multi: Życzę Wam szybkiej przeprowadzki, ale ta to dopiero początek:eviltong: 2. Myślałam, że termian macie na 6... widocznie coś mi się pokićkało. Suczka mojej koleżanki (west) urodziła 7 maluszków choć USG pokazywało tylko 4. Mam nadzieję, że Wy nie będziecie mieć takich niespodzianek hihi można dostać zawału. 3. Gratulacje dla Buffy! Ale ona już duża dziewczynka:loveu: No, to chyba na tyle. Lecę dalej:p Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cześc :lol: zaglądam do twojej galerii/choć nawet się nie ujawniam:evil_lol:/ w nadziei że to już ale chyba nieuważnie czytałam posty i pogubiłam się w terminach. Zdjęcia maluszków oczekiwane :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mallinus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Hej, gratuluje oceny, bardzo ladnie Buffy sie prezentowala :) pozdrawiam Magda Quote
tigrunia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Magda napisał(a):Hej kobitki! Przyszłam sobie popatrzeć co porabiacie:cool3: I tak: 1. Nie mogę oglądać tych zdjęć z budowy... jak dobrze, że ten etap już za nami:multi: Życzę Wam szybkiej przeprowadzki, ale ta to dopiero początek:eviltong: 2. Myślałam, że termian macie na 6... widocznie coś mi się pokićkało. Suczka mojej koleżanki (west) urodziła 7 maluszków choć USG pokazywało tylko 4. Mam nadzieję, że Wy nie będziecie mieć takich niespodzianek hihi można dostać zawału. 3. Gratulacje dla Buffy! Ale ona już duża dziewczynka:loveu: No, to chyba na tyle. Lecę dalej:p Władza ?? :crazyeye: 1.Ja sie tam nie wprowadzam !! Tylko moja mama z siostrą :cool3: 2.Termin mamy na 13 - to już za tydzień :multi: 3.Dziękujemy :loveu: Dziś ją zważyłam.. dobija pomału do 1,7 kg :crazyeye: dysia-u napisał(a):Cześc :lol: zaglądam do twojej galerii/choć nawet się nie ujawniam:evil_lol:/ w nadziei że to już ale chyba nieuważnie czytałam posty i pogubiłam się w terminach. Zdjęcia maluszków oczekiwane :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cześć :multi: Zdjęcia makuszków za dobry tydzień :cool3: mallinus napisał(a):Hej, gratuluje oceny, bardzo ladnie Buffy sie prezentowala :) pozdrawiam Magda Witamy, witamy :multi: Dziękuję bardzo :loveu: Quote
tigrunia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be :loveu: fiu fiu domeczek bedzie piekny:loveu: no narescie moja Jessinka:loveu: Cze D-E :multi: Też tak myśle :evil_lol: Teee... ona moja :loveu: :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cze Be :loveu: fiu fiu domeczek bedzie piekny:loveu: no narescie moja Jessinka:loveu: Quote
Aga76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cze Be :loveu: Bierzesz urlop macierzyński? :cool3: Ale się będzie działo... Quote
Recommended Posts