tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pieszczot ciąg dalszy : Patrzcie jaki mam dłuuugi jęzorek : I uciekamy : Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 I znów śpimy na pańci torebce: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Oj nie .. na dziś już starczy! ;) My już idziemy spać .. więc dobranoc wszystkim :) Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ooooo kochana, jak Wy tak wcześnie lulu idziecie, to ja się nie dziwię, że z Was ranne ptaszki :cool1: Dobranoc :bye: Quote
tigrunia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Dzień dobry Aguś :multi: i dziewczynki :multi::multi: Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witaj Tigrunia i Jessi!!!!! Już dawno mnie nie było....ciężki tydzień za mną i cieżki przede mną!!! Piękne zdjątka Jessi na Torebce!!! śliczną ma kitkę taką długą już!!! Pozdrawiamy miłego dnia!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://images27.fotosik.pl/118/a175a6632c621c4d.jpg Boziu jaka ona jest malutka i słodziutka:loveu: nie mogę się napatrzeć Quote
tigrunia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 No .. wreszcie się Jofka pokazała :multi: I Pati też przyszła :multi: A ja dopiero wróciłam do domku .. jak wyszłam o 4:30 tak teraz weszłam. Byłam u tego fryka i taki se blond walnełam, że szok! :crazyeye: Mi się tam podoba a TZ na pewno będzie wniebowzięty ciekawa jestem tylko co mamina powie :eviltong: Jutro mnie zobaczy :cool3: Jessi dziś dostała od jednej cioci sweterek z polaru :multi: Jest śliczny i ona w nim bosko wyglada :loveu: Niebieski i na pleckach ma napisane "Pieseczek mamusi" :loveu::loveu: Cudo :loveu::loveu: Dobra .. muszę się wziaść za sprzątanie bo TZ nawet naczyń nie umył :angryy: Wrócę potem :razz: Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no jestes wreszcie:razz::lol:... to pokaż swoje włoski!!!! ja tez musze sie wybrac do fryzjera,ale nie ma kiedy,bo juz takie odrosty,że wstyd dobrze,ze nie mam prostych włosów to mniej widać:cool3::cool3:....koniecznie zrób Jessi zdjecie w tym polarku!!! Tolek tez juz dostał swój płaszczyk dzisiaj postaram sie wstawic zdjecia!! Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dzień doberek!! Może dziś zrobię Jessi zdjecia bo będę miała troszkę wiecej czasu. Wygrałam własnie 2 zaproszenia na Andrzejki do Euphorii (taki klub w Bydg.)!! Ale się cieszę :multi::multi::multi: Wreszcie gdzieś wyciągnę tego mojego zgreda!! A dziś w ogóle mamy 2 rocznice :multi::multi: W sumie od Andrzejek się zaczeło w takim jednym klubie no i musimy to uczcić też w klubie :cool3: Dziś do 18 w pracy jestem .. moze jeszcze potem wejdę, ale troche dużo roboty mam :placz: Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 tigrunia napisał(a):Dzień doberek!! Może dziś zrobię Jessi zdjecia bo będę miała troszkę wiecej czasu. Wygrałam własnie 2 zaproszenia na Andrzejki do Euphorii (taki klub w Bydg.)!! Ale się cieszę :multi::multi::multi: Wreszcie gdzieś wyciągnę tego mojego zgreda!! A dziś w ogóle mamy 2 rocznice :multi::multi: W sumie od Andrzejek się zaczeło w takim jednym klubie no i musimy to uczcić też w klubie :cool3: Dziś do 18 w pracy jestem .. moze jeszcze potem wejdę, ale troche dużo roboty mam :placz: uuuuu gratulujemy 2 rocznicy!!! To już coś...hihi...ja to widzę krótkodystansowiec jestem hihi,ale jakoś wolność mi sie podoba najbardziej:evil_lol::evil_lol:...wiesz u nas w Olsztynie tez jest taki club i chyba tez do niego ide w andrzejki. Gratujuje biletów!!!....Musicie to jakoś uczcic:evil_lol: Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 aaa właśnie nie planujecie hymmm kolejnego kroku??? Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 No co Ty .. Jofka!! Ja mam 20 lat!! Muszę się jeszcze troche pocieszyc życiem :eviltong: On ma 24 i juz by chciał ale jak kocha to poczeka ;) Na razie planujemy 2 Yorczka :cool3: Dzwoniłam do klubu , zeby zarezerwować stolik to wszystkie od tygodnia zajęte :placz: Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Obiecane fotki Jessuni w nowym sweterku a może pidżamce ? Z bananem (TZ odciął mu czapkę bo stwierdził, że Jessi dusi się włoskami z niej) Hihi :loveu: Widok na napisik :loveu: Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 A teraz moje ulubione :loveu: Jessi na kołderce (musiałam zdjąć posiel bo została osiusiana :oops: ) Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sesja różowo - niebieska rewelacyjna :loveu: Czy Jessi po domku chodzi w kubraczku? Quote
Recommended Posts