Aga76 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='tigrunia']Cze budowlańcu :multi::loveu:[/quote] hihihi, może być i tak :grins: Quote
tigrunia Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Aga76']hihihi, może być i tak :grins:[/quote] Jak idzie ? Do nas niby mają w przyszłym tyg przyjechać dach robić :cool1: Quote
Aga76 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='tigrunia']Jak idzie ? Do nas niby mają w przyszłym tyg przyjechać dach robić :cool1:[/quote] Ano do przodu :evil_lol: teraz była przerwa śniegowa, ale myślę, że od jutra znów będzie szybciej do przodu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Chyba dzis zemna cos nie tak myslalam ze jestem u Agi a tu nasza Beatka:p co ja chcialam napisac...ide na zakupy mikolajowe za godzinke:p Quote
Mała Rita Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Pegaza']Chyba dzis zemna cos nie tak myslalam ze jestem u Agi a tu nasza Beatka:p co ja chcialam napisac...ide na zakupy mikolajowe za godzinke:p[/quote] Daria a kupisz mi cos na mikołajki :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Mała Rita']Daria a kupisz mi cos na mikołajki :loveu: :evil_lol:[/quote] a grzeczna bylas?:evil_lol: kurde nic ciekawego nie bylo..jedynie w empiku ksiazke Niki kupilam.. chcialam jesio lamowke do firan i znow takiego odcienia nie ma...wrr a i leb mnie rozbolala...za duzo wrazen na dzis mialam... pisalam wam ze mam nowe hajcongi? hehe jestem ciekawa kto zatrybi co to jest hehe Quote
Mała Rita Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Pegaza']a grzeczna bylas?:evil_lol: kurde nic ciekawego nie bylo..jedynie w empiku ksiazke Niki kupilam.. chcialam jesio lamowke do firan i znow takiego odcienia nie ma...wrr a i leb mnie rozbolala...za duzo wrazen na dzis mialam... pisalam wam ze mam nowe hajcongi? hehe jestem ciekawa kto zatrybi co to jest hehe[/quote] grzeczna byłam :loveu: co to są hajcongi? Quote
madziasto4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Kasia_zg'] [I][COLOR=navy]Madzia gdzie Ty kupujesz takiego taniego royala??... to ja myślałam że jest tanio u mnie ale Ty przebijasz cenowo...mój je royala sensible bo tylko to dla niego jest w miare jadalnie i u mnie za 1kg płace 23zł[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Na allegro, u tego użytkownika [url=http://www.allegro.pl/search.php?string=royal&us_id=1301374&country=1]Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro[/url] Ten Twój Royal Canin mini sensible wychodzi u nich po około 16,5 zł za 1kg przy zakupie 9,5 kg :hmmmm: :razz: Quote
tigrunia Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Aga76']Ano do przodu :evil_lol: teraz była przerwa śniegowa, ale myślę, że od jutra znów będzie szybciej do przodu :evil_lol:[/quote] Nie zauważysz nawet kiedy dach nad głową będzie :eviltong: [quote name='Pegaza']Chyba dzis zemna cos nie tak myslalam ze jestem u Agi a tu nasza Beatka:p co ja chcialam napisac...ide na zakupy mikolajowe za godzinke:p[/quote] A popatrz jaka miła niespodzianka :loveu: Tyż dziś na zakupach byłam :razz: Kupiłam ino stanik w New Yorker :roll: [quote name='Mała Rita']Daria a kupisz mi cos na mikołajki :loveu: :evil_lol:[/quote] :diabloti: [quote name='Pegaza']a grzeczna bylas?:evil_lol: kurde nic ciekawego nie bylo..jedynie w empiku ksiazke Niki kupilam.. chcialam jesio lamowke do firan i znow takiego odcienia nie ma...wrr a i leb mnie rozbolala...za duzo wrazen na dzis mialam... pisalam wam ze mam nowe hajcongi? hehe jestem ciekawa kto zatrybi co to jest hehe[/quote] Hajcongi?? :crazyeye: Co to ?? :crazyeye: Dziś mamy 3 rocznicę z Ł :loveu: Byliśmy w Sphinksie i na zakupach. Szukałam pierścionka ale w Yes produkują od rozmiaru 10 czasem 9 :cool1: w innym sklepie mieli 4 w rozm. 7 ale brzydkie :roll: No i wiecej nie było :placz: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Be trza bylo se walnac mlotkiem w palec i bys miala rozmiarowa 10 :evil_lol: kaloryfer:p Quote
iberia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [I]hajcong[/I] - kaloryfer zgadza sie?? Quote
iberia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kurde juz napisała a ja siecieszyłam ze zabłysne:) w końcu prawie na slasku sie wychowałam Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 noo napisalam w poscie nizej kaloryfer-grzejnik :p Quote
iberia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 D-E bedziesz na wystawie w Nowej rudzie?? Szukam fotografa który porobilby foty moim aparatem Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nowa Ruda jest chyba za daleko odemnie:shake: ja tylko zabrze chorzow katowice w te miejca moge dojechac busem.. Quote
iberia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 no to w takim razie spotkamy sie w Katowicach B mowila ze tez jedzie no i Ada Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A kiedy ta wystawa?:p juz spojrzalam 28 marzec miedzynarodowa:p oo to Pan Konrad tez bedzie z Proamare:p znow bedzie lokata1:p Quote
iberia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pan nKondrad jest na wiekszości wystaw w Polsce :) i nie zawsze jest 1 lokata :) zalezy od sedziego co lubi :) Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No ale wiekszosc ma tych wygranych nawet za granica:p fakt co kto lubi.. dobra ja mykam bo rano wstawnie dobrej nocy:p Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ja mówiłam, ze jade? :hmmmm: [quote name='Pegaza']A kiedy ta wystawa?:p juz spojrzalam 28 marzec miedzynarodowa:p oo to Pan Konrad tez bedzie z Proamare:p znow bedzie lokata1:p[/quote] No i D-E wprowadziła mnie w błąd :p Wystawa jest 20-22 marzec :p Więc na pewno nie jadę bo małej zabraknie tygodnia żeby sie pokazać :-( D-E jeszcze zależy z jakim psem. Nie z każdym wygrywa :p Pewnie, że ma ładne psy ale nie wszystkie są na tyle idealne, zeby każdą wystawę wygrać :p [quote name='Pegaza']Be trza bylo se walnac mlotkiem w palec i bys miala rozmiarowa 10 :evil_lol: kaloryfer:p[/quote] Tia :cool1:Opuchlizna zejdzie i znów będzie 7 :placz: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol:[/quote] Dobry bobry :cool3: Kurde nie wiem jak wykombinować zastępstwo na weekend :cool1: Chętnych brak :niewiem: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Beatrycze jak tam dziewczyny? dogaduja się? Quote
Recommended Posts