Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']upsss :oops:... Jessi juz sie ladnie nauczyla i nie robi w domku :multi: Ja jeszcze do sniadanka sie nie zabieram - TZ chipsy wcina:eviltong:[/quote]
Gratujuje Jessi!

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jofka']Witajcie!!! Jak tam?? Ja już wcinam naleśniki!!!...Ale Tolek mnie wkurza ciagle leje na dywan,a kupe robi za firanką....:angryy:[/quote]

Hihi :evil_lol:
Mój Dragonik uczony był robic na gazetke :D:D

Posted

[quote name='Kincia']Hihi :evil_lol:
Mój Dragonik uczony był robic na gazetke :D:D[/quote]
Moja gnida nie!!! Umiał już robić na dworze,ale później kwarantanna wszystko zniszczylą

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Tigrunia:p
miłego dnia

Jofka czyli jednak Tolek nie jest taki niewychowany, koope robi za firanką bo się wstydzi i nie chce żeby go było widać:evil_lol:[/quote]
I tak go widać tylko tam sobie znalazł miejsce....no i do kuwety czasami trafia:eviltong: Jest dobrze wychowany no dokladnie oprócz tego...już nie mam siły nie wiem jak mu wytłumaczyć:angryy::angryy::mad:

Posted

Witajcie (tym razem wieczorkiem) :multi:
Umówiłam dziś Jessi do fryzjera :) Będziemy podcinać włoski na łapkach i uszkach. Idziemy w czwartek na 17:30 więc "po" zrobię jakieś zdjątka.
Ja dzis pol dnia siedze na allegro i szukam jakiegos fajnego sweterka. Na razie kupiam jeden, ale chce jeszcze jakis :cool3:
Ide sobie ryz ugotowac :p

Posted

Cześć:multi::multi:
A ja przed chwileczką wstałam właśnie:cool1: I teraz wypadałoby coś się pouczyć:hmmmm:

A jaki kupiłaś?:cool3: pochwal się, no. :p

Posted

Dobry wieczór :lol:

W sobotę zrobiłam Twoją zapiekankę i...TZ był wniebowzięty!!! :lol:
Ja zresztą też. Jest bardzo smaczna i na pewno nie zrobiłam jest jeden jedyny raz :loveu:

Posted

[quote name='binkaa']Cześć:multi::multi:
A ja przed chwileczką wstałam właśnie:cool1: I teraz wypadałoby coś się pouczyć:hmmmm:

A jaki kupiłaś?:cool3: pochwal się, no. :p[/quote]
Ja jak sie po obiadku polozylam to 2 h spalam!!
Sweterek taki kolor szary [URL]http://www.allegro.pl/item267613919_rewelacyjny_prezent_pod_choinke_kolekcja_2007_08.html[/URL]

[quote name='Kasia']Dobry wieczór :lol:

W sobotę zrobiłam Twoją zapiekankę i...TZ był wniebowzięty!!! :lol:
Ja zresztą też. Jest bardzo smaczna i na pewno nie zrobiłam jest jeden jedyny raz :loveu:[/quote]

Czesc Kasiu ;)
Bardzo sie ciesze ze moja zapiekanka sie przydala :multi: Ja ja zawsze robie jak ziemniaki zostaja. Mozesz pokombinowac i jakiejs papryki dodac czy cos.. kombinacji jest wiele :lol:

[quote name='Pimpek']Jessi śliczna !:loveu:
Ale urosła ;)
Za niedługo do fryzjera będzie trzeba z nią iść !:evil_lol:[/quote]

Witaj :multi:
Do fryzjera idziemy w czwartek! Mam nadzieje, ze grzeczna bedzie:diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja jak sie po obiadku polozylam to 2 h spalam!!
Sweterek taki kolor szary [URL]http://www.allegro.pl/item267613919_rewelacyjny_prezent_pod_choinke_kolekcja_2007_08.html[/URL]

Ale śliczny!:cool3: Sama go chyba sobie zamówię:evil_lol:

Posted

Jesso dziewczyny!! Co się stało z tą DGM??? :placz: 2 dni bez Dogo :placz: Coś strasznego!!
No ale wreszcie dziala!! :multi:

A ja mam złą wiadomość :shake: Wczoraj zauwayłam, ze Jessi wyrósł drugi ząbek na tym samym miejscu. Oczywiście dziś przed pracą poleciałam do Weta no i mi powiedział, że jeszcze miesiąc mogę się wstrzymać, ale on uważa, ze na 100 % będzie trzeba wyrwać tego zęba pod narkozą :placz:
Ciekawe czy ma więcej takich. Ona w ogóle nie daje sobie zajrzeć do pyska :( Chciała tego weta ugryźć!! A co bedzie jak na wystawie sedziego ugryzie :placz: Masakra! :-( :placz::placz:

Posted

Pff. Mi też się w ogóle wczoraj nie chciało włączyć:roll::roll:

Tigrunia - ile Jessi już ma? Bo mój wet mi też powiedział, jak małej wyrósł ząb na zębie, że pod narkozą trzeba będzie usunąć.. Bałam się tej narkozy.. i czekałam. Wypadł po 2 miesiącach;)

Posted

[quote name='tigrunia']Jesso dziewczyny!! Co się stało z tą DGM??? :placz: 2 dni bez Dogo :placz: Coś strasznego!!
No ale wreszcie dziala!! :multi:

A ja mam złą wiadomość :shake: Wczoraj zauwayłam, ze Jessi wyrósł drugi ząbek na tym samym miejscu. Oczywiście dziś przed pracą poleciałam do Weta no i mi powiedział, że jeszcze miesiąc mogę się wstrzymać, ale on uważa, ze na 100 % będzie trzeba wyrwać tego zęba pod narkozą :placz:
Ciekawe czy ma więcej takich. Ona w ogóle nie daje sobie zajrzeć do pyska :( Chciała tego weta ugryźć!! A co bedzie jak na wystawie sedziego ugryzie :placz: Masakra! :-( :placz::placz:[/quote]
Witaj!!
Oj nasza mała bidulka!!! Tolek też jest niechętny w kwestiach związanych z higieną itp. nie mogę mu np. obciąć włosków na uszach.
też się boje tych ząbków, Tolkowi jeszcze nie wypadają

Posted

Jofka chyba nie mozna tego uniknac i jakos zaradzic, zeby same wypadly :placz: To chyba jest zapisane w genachale mam nadzieje, ze Tolkowi wszystkie ladnie wypadna :multi:

Kincia zdjecia beda jutro bo Jessi idzie do fryka :multi:

Binkaa i co kupilas sweterek? Jessi ma 6 m+cy i 8 dni :lol:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zachodzimy [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a to zdjęć nie ma :placz:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']

Binkaa i co kupilas sweterek? Jessi ma 6 m+cy i 8 dni :lol:[/quote]

Niet:eviltong: Ale za to zamówiłam sobie u mojej instruktorki z tańca takie czadowe spodnie:cool1: