Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='tigrunia']upsss :oops:... Jessi juz sie ladnie nauczyla i nie robi w domku :multi: Ja jeszcze do sniadanka sie nie zabieram - TZ chipsy wcina:eviltong:[/quote] Gratujuje Jessi! Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 No tak.. chipsy jadł w łóżku i teraz Jessi jest cała w okruszkach :angryy: Teraz wstali. Jessi je sniadanie a TZ robi herbatke :) Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Jofka']Witajcie!!! Jak tam?? Ja już wcinam naleśniki!!!...Ale Tolek mnie wkurza ciagle leje na dywan,a kupe robi za firanką....:angryy:[/quote] Hihi :evil_lol: Mój Dragonik uczony był robic na gazetke :D:D Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Kincia']Hihi :evil_lol: Mój Dragonik uczony był robic na gazetke :D:D[/quote] Moja gnida nie!!! Umiał już robić na dworze,ale później kwarantanna wszystko zniszczylą Quote
Pegaza Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Cze Tigrunia:p miłego dnia Jofka czyli jednak Tolek nie jest taki niewychowany, koope robi za firanką bo się wstydzi i nie chce żeby go było widać:evil_lol: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Tigrunia:p miłego dnia Jofka czyli jednak Tolek nie jest taki niewychowany, koope robi za firanką bo się wstydzi i nie chce żeby go było widać:evil_lol:[/quote] I tak go widać tylko tam sobie znalazł miejsce....no i do kuwety czasami trafia:eviltong: Jest dobrze wychowany no dokladnie oprócz tego...już nie mam siły nie wiem jak mu wytłumaczyć:angryy::angryy::mad: Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy się:multi::multi: A ja wstałam jakoś przed 12, i mam wrażenie, że jest dopiero jakoś po 11:roll::roll: Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Cześć wszystkim :) Właśnie wróciłam do domku, Jessi szama obiadek a ja chyba pójde spać :eviltong: Quote
pysiulka86 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy :) A u nas odwrotnie ja skończyłam obiadek a Kika właśnie spi :) Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 No i witam się w poniedziałek! Ja juz pół godzinki w pracy siedzę a Jessi smacznie śpiocha!! Ale jej zazdroszcze!! :placz: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Witajcie (tym razem wieczorkiem) :multi: Umówiłam dziś Jessi do fryzjera :) Będziemy podcinać włoski na łapkach i uszkach. Idziemy w czwartek na 17:30 więc "po" zrobię jakieś zdjątka. Ja dzis pol dnia siedze na allegro i szukam jakiegos fajnego sweterka. Na razie kupiam jeden, ale chce jeszcze jakis :cool3: Ide sobie ryz ugotowac :p Quote
binkaa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć:multi::multi: A ja przed chwileczką wstałam właśnie:cool1: I teraz wypadałoby coś się pouczyć:hmmmm: A jaki kupiłaś?:cool3: pochwal się, no. :p Quote
Kasia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobry wieczór :lol: W sobotę zrobiłam Twoją zapiekankę i...TZ był wniebowzięty!!! :lol: Ja zresztą też. Jest bardzo smaczna i na pewno nie zrobiłam jest jeden jedyny raz :loveu: Quote
Pimpek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jessi śliczna !:loveu: Ale urosła ;) Za niedługo do fryzjera będzie trzeba z nią iść !:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [quote name='binkaa']Cześć:multi::multi: A ja przed chwileczką wstałam właśnie:cool1: I teraz wypadałoby coś się pouczyć:hmmmm: A jaki kupiłaś?:cool3: pochwal się, no. :p[/quote] Ja jak sie po obiadku polozylam to 2 h spalam!! Sweterek taki kolor szary [URL]http://www.allegro.pl/item267613919_rewelacyjny_prezent_pod_choinke_kolekcja_2007_08.html[/URL] [quote name='Kasia']Dobry wieczór :lol: W sobotę zrobiłam Twoją zapiekankę i...TZ był wniebowzięty!!! :lol: Ja zresztą też. Jest bardzo smaczna i na pewno nie zrobiłam jest jeden jedyny raz :loveu:[/quote] Czesc Kasiu ;) Bardzo sie ciesze ze moja zapiekanka sie przydala :multi: Ja ja zawsze robie jak ziemniaki zostaja. Mozesz pokombinowac i jakiejs papryki dodac czy cos.. kombinacji jest wiele :lol: [quote name='Pimpek']Jessi śliczna !:loveu: Ale urosła ;) Za niedługo do fryzjera będzie trzeba z nią iść !:evil_lol:[/quote] Witaj :multi: Do fryzjera idziemy w czwartek! Mam nadzieje, ze grzeczna bedzie:diabloti: Quote
binkaa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='tigrunia']Ja jak sie po obiadku polozylam to 2 h spalam!! Sweterek taki kolor szary [URL]http://www.allegro.pl/item267613919_rewelacyjny_prezent_pod_choinke_kolekcja_2007_08.html[/URL] Ale śliczny!:cool3: Sama go chyba sobie zamówię:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Jesso dziewczyny!! Co się stało z tą DGM??? :placz: 2 dni bez Dogo :placz: Coś strasznego!! No ale wreszcie dziala!! :multi: A ja mam złą wiadomość :shake: Wczoraj zauwayłam, ze Jessi wyrósł drugi ząbek na tym samym miejscu. Oczywiście dziś przed pracą poleciałam do Weta no i mi powiedział, że jeszcze miesiąc mogę się wstrzymać, ale on uważa, ze na 100 % będzie trzeba wyrwać tego zęba pod narkozą :placz: Ciekawe czy ma więcej takich. Ona w ogóle nie daje sobie zajrzeć do pyska :( Chciała tego weta ugryźć!! A co bedzie jak na wystawie sedziego ugryzie :placz: Masakra! :-( :placz::placz: Quote
binkaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Pff. Mi też się w ogóle wczoraj nie chciało włączyć:roll::roll: Tigrunia - ile Jessi już ma? Bo mój wet mi też powiedział, jak małej wyrósł ząb na zębie, że pod narkozą trzeba będzie usunąć.. Bałam się tej narkozy.. i czekałam. Wypadł po 2 miesiącach;) Quote
Kincia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam :multi::multi: Fotki :loveu::loveu: Quote
Jofka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='tigrunia']Jesso dziewczyny!! Co się stało z tą DGM??? :placz: 2 dni bez Dogo :placz: Coś strasznego!! No ale wreszcie dziala!! :multi: A ja mam złą wiadomość :shake: Wczoraj zauwayłam, ze Jessi wyrósł drugi ząbek na tym samym miejscu. Oczywiście dziś przed pracą poleciałam do Weta no i mi powiedział, że jeszcze miesiąc mogę się wstrzymać, ale on uważa, ze na 100 % będzie trzeba wyrwać tego zęba pod narkozą :placz: Ciekawe czy ma więcej takich. Ona w ogóle nie daje sobie zajrzeć do pyska :( Chciała tego weta ugryźć!! A co bedzie jak na wystawie sedziego ugryzie :placz: Masakra! :-( :placz::placz:[/quote] Witaj!! Oj nasza mała bidulka!!! Tolek też jest niechętny w kwestiach związanych z higieną itp. nie mogę mu np. obciąć włosków na uszach. też się boje tych ząbków, Tolkowi jeszcze nie wypadają Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Jofka chyba nie mozna tego uniknac i jakos zaradzic, zeby same wypadly :placz: To chyba jest zapisane w genachale mam nadzieje, ze Tolkowi wszystkie ladnie wypadna :multi: Kincia zdjecia beda jutro bo Jessi idzie do fryka :multi: Binkaa i co kupilas sweterek? Jessi ma 6 m+cy i 8 dni :lol: Quote
nane Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zachodzimy [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a to zdjęć nie ma :placz:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Nie dziala mi ta DGM tak jak powinna :shake: Chyba 10 min czekalam az mi sie otworzy strona :placz: Nane nie martw sie, zdjecia beda jutro ;) Quote
binkaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='tigrunia'] Binkaa i co kupilas sweterek? Jessi ma 6 m+cy i 8 dni :lol:[/quote] Niet:eviltong: Ale za to zamówiłam sobie u mojej instruktorki z tańca takie czadowe spodnie:cool1: Quote
Recommended Posts