Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kincia napisał(a):Ja lubie kuciaka :loveu: A co to jest??:cool3: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka napisał(a):A co to jest??:cool3: O smaku kurczakowym :D Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kincia napisał(a):O smaku kurczakowym :D O jaaaa ale ze mnie zakuty łeb!!!!! ja już wolę ser i cebulę:lol: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka napisał(a):O jaaaa ale ze mnie zakuty łeb!!!!! ja już wolę ser i cebulę:lol: Hihi :evil_lol: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kincia napisał(a):Hihi :evil_lol: NO ładnie Ty to tylko się ze mnie śmiejesz i Positive też:angryy: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jeszcze słowo o czipsach! :x Smaka mi robicie, a nie chce mi się ruszyć tyłka i iść do sklepu.. Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Jeszcze słowo o czipsach! :x Smaka mi robicie, a nie chce mi się ruszyć tyłka i iść do sklepu.. chociaż nie wpłynie to na Twoją figurę jak nie pójdziesz do sklepu...dla mnie to plus:lol::lol: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Heloł, Heloł ewrybady!! :multi: Wczoraj miałam małą imprezke w domciu no i nie mogłam tych zdjęć wrzucić, ale dziś mam więcej czasu to na pewno będą :multi: /znowu w pracy:placz:/ Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wszyscy wczoraj się szybko zmyli... Hejka wszystkim!!!!! Życzymy z Tolkiem dobrego dnia!!!!! Biedna Tigrunia w pracy:-( Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Witaj imienniczko :) już jestem w domku i obiecane zdjęcia śpiącej Jessi wlaśnie się wgrywają na fotosik:multi: (już jest 60%) Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 :shake: Jej nic nie przeszkodzi jak śpi :eviltong: Zdjęcia z dzisiejszej zabawy: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzielna dziewczynka- żeby tak blisko odkurzacza-potwora spać :thumbs: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No nareszcie :multi::multi::multi: Jesii :loveu::loveu::loveu: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wreszcie!!!!:multi::cool3: Jaka ona rozkoszna i śpi tak spokojnie!!!...Kitka jej rosnie i oczywiście czerwona gumeczka!!! Bardzo podoba mi się ostatnie zdjęcie!!! a gzdie te łooooczy??:loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 łoczy się schowały :eviltong: Wkleję potem jeszcze parę zdjątek ale póki co idę z nnią na dworek i zrobić obiadek - dziś DeVolai'e więc trochę to potrwa :shake: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):łoczy się schowały :eviltong: Wkleję potem jeszcze parę zdjątek ale póki co idę z nnią na dworek i zrobić obiadek - dziś DeVolai'e więc trochę to potrwa :shake: Milego spacerku :D Mniam DeVolai'e :D Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No.. już po obiadku więc oto obiecane zdjęcia : Quote
Jofka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kruszynka pięknie wygląda na tych zdjęciach!! Podoba mi się jej kitka!! Urocza panienka, już nie wiem jak ją chwalić!!! Pozdrowienia z rana!!!:loveu: Quote
tigrunia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Dzień dobry :) Ja jak zwykle w pracy a Jessi pewnie z bananem walczy jak znam życie :eviltong: Dziś jadę ją wykąpać do babci bo tam cieplej - zamieszczę potem foto-relację ze szczurkiem w roli głównej :loveu: Quote
Kincia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam :multi: Bedzie scurek :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam serdecznie wieczorowa pora....:) Cudną masz dziewczynke jak tak na nią patrze to przypomina mi sie Matus jak był taki mały...też jest taka czarniutka i taki gesty włos.....Piekna panienka Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts