Guest Agata_B Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czekamyy za naszą księżniczką :lol: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witam:multi: Nadal czekamy na fotki scurkowe :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Witajcie dziewczyny :multi: Wczoraj mnie szlag trafił :angryy: Wgrywałam 30 zdjeć na raz i pod koniec oczywiście co ? .. ERROR!!! Tak się wściekłam, ze wyłączyłam kompa i poszłam spać, ale dziś fotki na pewno będą bo Jessina ma urodzinki :multi: DZIŚ JESSI KOŃCZY PÓŁ ROKU!!! :BIG::new-bday: Zapraszamy wieczorkiem na impresskę !! Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bedzie imprezka :multi: Wszystkiego najlepszego :d Tulaski dla Jessi :loveu: :drinka::drinka::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Quote
Kasia_zg Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Oh jejciu Jessi życzymy wszystkiego najlepszego rośnij zdrowo maleńka ciesz sie beztroskim życiem wśród kochających Cie ludzi :new-bday::BIG: Quote
Pegaza Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cze Tigrunia:p a to dla Jessi:loveu:niech wyrośnie na słodkiego aniołka:p Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 No .. juz jesteśmy :) Dziękujemy wszystkim za życzenia .. a teraz specjalnie dla was wczorajsza kąpiel Jessi :loveu: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 O jej jaka kochana :loveu::loveu: Rozwalila mnie ta fotka :loveu: http://images32.fotosik.pl/35/ea40f2f486c37cc8.jpg Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Cieszę się, że się podobaję - faktycznie - ucho większe od niej :eviltong: No to jedziem dalej : Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 A teraz tarzanko pokąpielowe :loveu: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Jessi dziękuje Beatce :) Jessi po kąpieli: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Białeczko :loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/108/b8ec3f58856b0db3.jpg Imprezka trwa :D :new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::drinking::drinking::drinka::drinka::drink1::cunao::cunao: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ano trwa, trwa tylkko przerwa na Mostowiaków była ;) Dalszy ciąg fotek (już ostatni z wczoraj) Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Iiii:loveu::loveu: Nie moge sie doczekać kiedy bede wklejac foteczki swojego yorkusia :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wszystkiego najlepszego Jessi Mnóstwa kosteczek, psich ciasteczek, kopania dołów i tarzania się w trawie :grins: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Dziękujemy ślicznie :multi: Kupiłyśmy nawet Chipsy ale tyle osób zaprosiłam na impresske a tu tylko was pare .. :shake: No nic.. jak się poprawią to dam jutro :eviltong: A są i Fromażowe i Zielono-cebulkowe i nawet kuciakowe :lol: Jofka .. nawet Ciebie nie ma ??? :crazyeye: Wstydź się!! :angryy::mad: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kuciakowe dla mnie :loveu: Trudno beda jesc resztki :diabloti: Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wszystkiego najlepszego Jessi od Tolka i ode mnie!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bądź taka zdrowa i piękna jak zawsze!!!!:razz::razz: Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tigrunia napisał(a):Dziękujemy ślicznie :multi: Kupiłyśmy nawet Chipsy ale tyle osób zaprosiłam na impresske a tu tylko was pare .. :shake: No nic.. jak się poprawią to dam jutro :eviltong: A są i Fromażowe i Zielono-cebulkowe i nawet kuciakowe :lol: Jofka .. nawet Ciebie nie ma ??? :crazyeye: Wstydź się!! :angryy::mad: Wybacz wczoraj wróciłam o 20.00 z zajęć!!!:placz::placz::placz::placz: Wiem możecie mnie potepic:diabloti::diabloti: hihi,ale ja nigdy nie zapominam o Jessi!!!!!! Buziaczki!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts