Kasia_zg Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witaj Tigruniu w ten zimny czwartkowy poranek.....:) Pochwal sie gdzie ta wakacyjna wycieczka by była?? Eeee myśle że TZ tylko tak sie z Tobą droczy i napewno z Tobą pojedzie :) Miłego dzioneczka życze Tulaski dla Jessi :loveu: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Witaj Kasiu :) Cały czas siedzę i czytam opinie na temat Triady, Egiptu, Objazdu po Egipcie, Hotelu.. No więc chcę pojechać do Egiptu :) Na wycieczkę 7+7 czyli 7 dni objazdu, 7 dni pobytu tak jak byłam w Turcji. Jutro idę do biura, popytam, pogadam i może zarezerwuję 2 miejsca :multi: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Cześć, Aga , pieski i .. wielbłądzie :multi: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 tigrunia napisał(a):Cześć, Aga , pieski i .. wielbłądzie :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: heloł hihihi, a kiełbasę jakąś masz? Ewentualnie może być ciastko :roll: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziś wcinam sernik firmowy :evil_lol: Mogę się podzielic :lol: Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Egipt :loveu::loveu: Dla 2 osób :diabloti: A Jessi to co :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale bomba torcik Tz-towy :crazyeye: Zdolniacha!! Dobey wieczór mówimy:multi: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kincia napisał(a):Egipt :loveu::loveu: Dla 2 osób :diabloti: A Jessi to co :cool3: A Jessi zostanie z babcią :lol: Dziś idę do biura zapytać co i jak i może zarezerwuje :multi: madziasto4 napisał(a):Ale bomba torcik Tz-towy :crazyeye: Zdolniacha!! Dobey wieczór mówimy:multi: Dziękujemy bardzo. Witamy Madzię :multi: i chłopców :multi::multi: No a teraz to już się witam z całą resztą :multi::multi::multi::multi::multi: Pazury zrobiłam w czarno białe łatki. Wyglądam teraz jak "Kuzyn Łacio" albo jaki Dalmatyńczyk :eviltong: Jessi wczoraj robiła kąpu-kąpu :loveu: Muszę jej porobić dziś jakieś fotki No .. to miłego dzionka :) Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witam ;) Jaka Jessi jest słodka :) Moja sunia tez miała mieć tak na imię ale to kundelek - z resztą zobacz sama na galerię :) Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Witamy Olę :multi: i jej psiaka / psiaki :multi::multi: (jeszcze nie wiem, zaraz lookne co za zwierzynę posiadasz ;) ) Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jezusicku, Turcja=chalwa!! Jenyyyy ja chce do Turcji na chalwe. A tak powaznie to mi sie Indie marza, nawet se znalazlam fajna wycieczke o prosze: http://www.invia.pl/lastdetail.php?last=53490991 A pazurki to ja mam tera brokatowo czerwone z bialym kwiatkiem z pieczątki. Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jak że kwiatek z pieczątki, bom nie kumam, bu :oops: Quote
Patikujek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale ślicznotka:loveu: A jakie pyszności tu od rana pokazujecie:loveu:mniam, mniam:loveu: Z okolic Bydgoszczy będzie jechał jeden facet dzisiaj, z mojej grupy w szkole więc proszę mu trochę serniczka dla mnie przekazać to mi do Legnicy przywiezie:loveu::evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Patikujek napisał(a): Z okolic Bydgoszczy będzie jechał jeden facet dzisiaj, z mojej grupy w szkole więc proszę mu trochę serniczka dla mnie przekazać to mi do Legnicy przywiezie:loveu::evil_lol: Pati, dobre :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Aga76 napisał(a): heloł hihihi, a kiełbasę jakąś masz? Kiełbasę to zabiorą ze sobą w podróż bo ileż można wcinać ciacha :evil_lol: Cze Beatko :loveu: Pokaż pazurki...idę w poniedziałek na uzupełnienie i nie mam żadnej weny co by se zapodać inszego :roll: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Patikujek']Ale ślicznotka:loveu: A jakie pyszności tu od rana pokazujecie:loveu:mniam, mniam:loveu: Z okolic Bydgoszczy będzie jechał jeden facet dzisiaj, z mojej grupy w szkole więc proszę mu trochę serniczka dla mnie przekazać to mi do Legnicy przywiezie:loveu::evil_lol: No trza było go podesłać .. na pewno coś pysznego by dostał ;) [quote name='Anusia & Alutka']Jezusicku, Turcja=chalwa!! Jenyyyy ja chce do Turcji na chalwe. A tak powaznie to mi sie Indie marza, nawet se znalazlam fajna wycieczke o prosze: http://www.invia.pl/lastdetail.php?last=53490991 A pazurki to ja mam tera brokatowo czerwone z bialym kwiatkiem z pieczątki. Chałwe kupiłam, ale nie jadłam tylko rozdałam bo nie lubie. Zarezerwowałam wycieczkę do Egiptu!! :multi::multi: Jessoo.. dziewczyny,... jak ja się cieszę :multi::multi: [quote name='Kasia']Kiełbasę to zabiorą ze sobą w podróż bo ileż można wcinać ciacha :evil_lol: Cze Beatko :loveu: Pokaż pazurki...idę w poniedziałek na uzupełnienie i nie mam żadnej weny co by se zapodać inszego :roll: [quote name='madziasto4']Pokaż te łaciate pazurki :loveu: Witam Panienki :multi: Pazurki moze jutro.. teraz jestem za bardzo pobudzona tą wycieczką :eviltong: Lece 13 czerwca!! :multi::multi: P.S. TZ wkurzony na maxa bo dla niego tez zroniłam rezerwacje, ale co tam, jeszcze go przekonam do czerwca ;) :eviltong:hihihihi Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Anusia ale te Indie strasznie drogie!! :crazyeye: Ja mam Egipt za 1449 zł :evil_lol: Oczywiście do tego jeszcze opłaty it.d. to wychodzi 1810 zł... To ta wycieczka: http://www.triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=IMPREZA&idImprezy=3191&TypWypoczynku=ZW&IdKatalogu=58 I ten hotel: http://www.triada.pl/prezentacja.php?SID=&AKCJA=HOTEL&idHotelu=121&TypWypoczynku=ZW&IdKatalogu=58&Lotnisko=17 Quote
Recommended Posts