Anusia & Alutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Aga76 napisał(a):Jak że kwiatek z pieczątki, bom nie kumam, bu :oops: No jest taki ten do tego i go sie tego kwiatka ten i na paznokcia teges w wczesniej jeszcze lakier w ten :grins: Mam nadzieje ze juz rozumiesz jak sie robi pieczatki :loveu: Czesc Tigrunia :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dobra tumaczyc bede. Jest taka plytka z wzorkami, wybieramy se jakis, naklada sie na niego lakier, przeciaga takim czyms, zeby lakier dostal sie w zaglebienia, a pozniej naciska sie na to taka wlasnie mieciutka poduszeczka zeby sie odbilo i pyk na pazokiec. Sa fajowe kwiatki i rozne takie "kiss me" :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jacie, ale cudeńka... Dziękuję Anusia, zakumałam Dzień dobry Beatko. Quote
Pegaza Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ce Tigrunia:p byłam na galeryjkowej wycieczce w Egipcie u koleżanki Alkil poszukaj ją zobaczysz ostatnie fotki z jej wycieczki i powiem tak Egipt mnie nie zachwycił:shake: syf syf syf zdechnięte krowy,smieci,pozostawiane wraki aut itd..... no chyba że interesuje Cię zwiedzanie piramid bo ja tam wole leżeć i się smażyc na plaży:eviltong: ale oczywiście życze udanego wypadu w te miejsce:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Na plazy smazyc sie nie lubiem :shake: Indie drogie bo tak sie zwiedza, a nie oglada piasek tudziez niebo niebieskie! Agus, zawsze do uslug Ci ja :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Na plazy smazyc sie nie lubiem :shake: Indie drogie bo tak sie zwiedza, a nie oglada piasek tudziez niebo niebieskie! Agus, zawsze do uslug Ci ja :loveu: Ja też nie lubiem. Ja to się szwendać muszę gdzieś, a nie plackiem leżeć.. Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Aga76']Jacie, ale cudeńka... Dziękuję Anusia, zakumałam Dzień dobry Beatko. [quote name='Pegaza']Ce Tigrunia:p byłam na galeryjkowej wycieczce w Egipcie u koleżanki Alkil poszukaj ją zobaczysz ostatnie fotki z jej wycieczki i powiem tak Egipt mnie nie zachwycił:shake: syf syf syf zdechnięte krowy,smieci,pozostawiane wraki aut itd..... no chyba że interesuje Cię zwiedzanie piramid bo ja tam wole leżeć i się smażyc na plaży:eviltong: ale oczywiście życze udanego wypadu w te miejsce:p [quote name='Anusia & Alutka']Na plazy smazyc sie nie lubiem :shake: Indie drogie bo tak sie zwiedza, a nie oglada piasek tudziez niebo niebieskie! Agus, zawsze do uslug Ci ja :loveu: [quote name='madziasto4']Ja też nie lubiem. Ja to się szwendać muszę gdzieś, a nie plackiem leżeć.. Dzień dobry :) Ja jak zwylke ranny ptaszek ;) Ale dziś to wina TZa bo na 7 do pracy jechał cegiełki z piernika robic do domku z piernika (to juz 3 niedziela z rzędu :angryy: ) no i oczywiście zaspał! A ja przy okazji z Panną Jessi na dworek wyszłam bo mnie męczyła. Co do wycieczki to jest to 7+7 czyli 7 dni zwiedzania i 7 dni leżenia :) Mi osobiście bardzo takie rozwiazanie odpowiada bo być w Egipcie na samym objeździe i nie wykąpać się w morzu czerwonym to grzech! Może i się roztopie, tak jak w Turcji , ale co tam.. swoje trzeba wycierpieć! Wiem, ze syf, zdechłe krowy i.t.d. ale nie martwie się .. w Turcji też nie było za czysto! Najgorzej w Stambule - największe miasto i największy syF!! Turcy to się chyba nie myją bo co jeden to smierdział :shake: Masakra!! Jutro ide do fryzjera bo juz zarosłam jak nie wiem Poprzechadzam się trochę po doo i ide spowrotem spac chyba! No to pa.... aaa.. jakby kto o fotki pytał to mówcie, że dziś będą ;) Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cos mialam rzec :hmmmm: AH wie, ja do fryzjera w czwartek idem :grins: Tez juz zaroslam jak nieboskie stworzenie, a jeszcze odrost mi siem zrobil buuu :cool1: Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witam :loveu: No to czekamy na fotki :multi: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No jestem juz. Byłam na giełdzie.. szukałam płaszczyka, ale wszystkie takie jesienne a ja chce na zime :placz: Zapomnaiałam wam powiedzieć,ze jak byłam w mieście tą wycieczkę rezerwować to kozaczki sobie kupiłam :multi::multi: Tylko obcas troche mały mają :p Zaraz beda fotki... musze je tylko na fotosik wrzucic Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Po-spacerkowy brudasek :loveu: Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale ma mokrego pysia :loveu::loveu: Pokaż nam pazurki :cool3: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Kincia napisał(a):Ale ma mokrego pysia :loveu::loveu: Pokaż nam pazurki :cool3: Bo ona chodzi i niucha ta trawe to potem taka mokra przyłazi .. pazurki zaraz bedą Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Znowu do mojej torebki się dobiera .. :mad: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Musze ją uczesac bo wygląda jak 7 nieszczęść :evil_lol: A teraz paznokcie: (tylko jedna fotka, bo samej mi ciezko zrobic .. ) Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://images23.fotosik.pl/118/26b1c1ba66b8b056.jpg Łaaaaaa, sama je sobie zrobiłaś ?:-o http://images26.fotosik.pl/117/0e32ab5f5fd5efc8.jpg Nowe oblicze panny Jessi :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No co Ty.. ja nie miałabym cierpliwości :shake: Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale swietne :loveu::loveu: Widocznie cos chowasz ciekawego w torebce :diabloti: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 tigrunia napisał(a):No co Ty.. ja nie miałabym cierpliwości :shake: Ja też :evil_lol: Quote
Ola164 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jakie słodkie foty :loveu: Ja też bym tak nie pomalowałam... Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Kincia']Ale swietne :loveu::loveu: Widocznie cos chowasz ciekawego w torebce :diabloti: No nie wiem .. poza portfelem tylko jakies paiery tam są [quote name='Ola164']Jakie słodkie foty :loveu: Ja też bym tak nie pomalowałam... Dzięki Pomalowany jest tylko kciuk i serfeczny .. reszta to akryl [quote name='AmiX']Słodziutka, mokra mordeczka:loveu: Witam Aniu :multi: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale brudas :turn-l: Jak znosi mycie łapek i podwozia? :lol: [quote name='tigrunia'] Co do wycieczki to jest to 7+7 czyli 7 dni zwiedzania i 7 dni leżenia :) Mi osobiście bardzo takie rozwiazanie odpowiada bo być w Egipcie na samym objeździe i nie wykąpać się w morzu czerwonym to grzech! Oj wykąpać się to obowiązkowo!! Nie smażyć się na plaży, ino moczyć się w wodzie, oo tak :loveu: Ja to się opalam najlepiej w ruchu- szwendam się, chodzę, zwiedzam, rowerek, kajaczek- oo, to jest najlepsze na opalenie się :lol: [quote name='tigrunia']No jestem juz. Byłam na giełdzie.. szukałam płaszczyka, ale wszystkie takie jesienne a ja chce na zime :placz: Zapomnaiałam wam powiedzieć,ze jak byłam w mieście tą wycieczkę rezerwować to kozaczki sobie kupiłam :multi::multi: Tylko obcas troche mały mają :p Zaraz beda fotki... musze je tylko na fotosik wrzucic Taa, płaszczyk jeszcze jakiś, taki zimowy z prawdziwego zdarzenia by mi się też przydał. Ten mój czarny ostatnio kupiony jest jeszcze dobry na obecną pogodę, ale jak przyjdą takie fest mrozy, to mi będzie chyba za zimno :hmmmm: Ale teraz to już muszę sobie wyszukać szary płaszczyk, wiązany w pasie, jak TEN na ten przykład :loveu: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cześć Madziara :multi: Płaszczyk szary, zimowy, bardzo , bardzo ale to bardzo ciepły mam.. taki wiązany z kapturem i futerkiem na nim i rękawach ale teraz chce skromniejszy (czyt.krótszy) czarny no i bez futra :eviltong: Ok.. daje fotki Jessi jak się wita z Panem: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://images26.fotosik.pl/118/5ca35d67e4d1378f.jpg Jak się Jessi cieszy !:cool3: http://images33.fotosik.pl/56/4a02040e3fefec6f.jpg Hi,hi,hi,ha,ha,ha ja mam łaskotki !:evil_lol: Quote
Recommended Posts