Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kasia napisał(a):
Ile wolnego dostałaś? :p

Aż do błogiej niedzieli :loveu: :evil_lol:
Własnie wróciłam :cool3: Popijam sobie mleczko z miodkiem i się leczę :loveu: Zamieniłam sobie krzesło na fotel, siedze pod kocykiem i udajr, ze cięzko choruje .. może chociaż obiad Łuk zrobi :evil_lol:

Posted

iberia napisał(a):
hej b zarazilaś mnie!!
leże w domku pod kołderką a K mi usługuje:diabloti:

O jak fajnie :evil_lol:
Mi kurcze nie chce usługiwać :mad: Szlifuje mi futryne bo nowe drzwi nie za bardzo pasują :cool1: Przed chwiką się zatrzasnął w pokoju :splat:i mnie wołał żebym go wypuściła :roflt:

Posted

jak już mowa o TZtach to ja strasznie nie lubie jednego, normalnie białej gorączki dostaję wtedy!
Tomek idzie sie kąpać i za każdym razem, dosłownie za każdym czegos nie weźmie - a to majtki, a to ręcznik. Woła mnie wtedy a mnie szlag trafia! Albo leży w wannie i czyta moje gazety, znajdzie jakis artykuł i zaraz woła bo coś tam wyczytał!!!
Jeny, zabiłabym go wtedy :diabloti:

tak samo jest jak z chałupy wychodzi - jeszcze nie było tak aby choć raz nie wrócił sie z powrotem po coś :evil_lol: A ja zawsze wtedy czekam pod drzwiami aby wlazł, zabrał co ma zabrać i wyszedł ponownie bym w końcu mogła sie zamknąć...

Posted

A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :)

Posted

iberia napisał(a):
A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :)

:roflt::roflt: Dobre :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Tatara mam :loveu:

O rany, przypomniał mi się tatar z pstrąga, z cebulką i oliwą :loveu: Jedliśmy kiedyś co jakiś czas, pycha był :loveu:

Fidlasta, z tą łazienką to ja mam tak samo z moim tatą, ci faceci wszyscy tacy sami :diabloti: A to kapcie, a to szlafrok...

Posted

Niebo w gębie 2B, ale sobie smaka narobiłam :splat:

A ja dzisiaj będę pierogi lepić :diabloti: Przedwczoraj wieczorem oglądałam jakiś serial, pierogi jedli, a ja się aż ośliniłam, takiego smaka mi narobili :evil_lol: Szybka decyzja i farsz już gotowy, studzi się :p

Posted

Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\

Tigrunia witaj w gronie DGM na L-4 :cool3:

Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']A ja za to bardzo dawno nie jadłam pierogów :loveu:
Solę z frytkami planuję na przyszły tydzień, mniam :eating:

Boże, my na prawdę tylko o żarciu gadamy...:evil_lol:
A o czym tu gadać powiedz Madzka :roll: O katarze ? :cool1:
[quote name='dzasta']Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\

Tigrunia witaj w gronie DGM na L-4 :cool3:

Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong:
Hihi

Jest jakiś topic ?" DGManiacy na L4" ? :evil_lol:

Posted

Cze wam :p
Wiesz o której będą wystawiane yorki, Be?