Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tigrunia napisał(a): Tych kurtałek tera sie pełno porobiło .. jeszcze trochu i wszyscy będą w takich chodzic :cool1: ze skóry czy skóropodobna? Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):ze skóry czy skóropodobna? ino podobna :cool1: Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 siostra ma ze skóry, w Niemczech kupiła. ja ino pomarzyć mogę bo szkoda mi kasy na taką kurtałkę... Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):siostra ma ze skóry, w Niemczech kupiła. ja ino pomarzyć mogę bo szkoda mi kasy na taką kurtałkę... Dziś u nas jest kiermasz skórzany (producenci z Radomia), ino tyłka nie chce mi się ruszyć, zawsze mają trochę taniej niż w sklepach, przyjeżdżają dwa razy w roku. Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 to jest naprawdę okazja. szkoda, że pogoda niezbyt fajna, co nie? Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):to jest naprawdę okazja. szkoda, że pogoda niezbyt fajna, co nie? u mnie pada... Nawet pooglądać jest ok, zawsze lecę z nadzieją, że coś ładnego i tanio kupię, ale ostatnio się nie zdarzyło, żeby mi jakie cudo w oko wpadło. Mają kurtki ze skóry licowej, zamszowej, ekologicznej, kamizelki, marynarki, płaszcze, rękawiczki, czapki... chyba wsio co można uszyć. Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):siostra ma ze skóry, w Niemczech kupiła. ja ino pomarzyć mogę bo szkoda mi kasy na taką kurtałkę... No właśnie - mi też szkoda .. zresztą ciuchy mi się szybko nudzą więc wolę kupić gorszej jakości i częściej wymieniać :cool3: :evil_lol: Okna mył Niezbyt dobrze widać, ale ceny chyba idzie się dopatrzec :cool1: A teraz patrzcie na to :crazyeye: : Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 taka ze skóry zamszowej też jest fajna...:loveu: Aga cos czuję, ze chyba dzis sie tam wybierzesz jednak...:cool3: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):taka ze skóry zamszowej też jest fajna...:loveu: Aga cos czuję, ze chyba dzis sie tam wybierzesz jednak...:cool3: No właśnie z zamszowej mam kurteczkę :evil_lol: zaczęło mnie korcić, ale muszę być twarda... oby leń wygrał Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Beatrycze to ceny z kosmosu!!!! Za taki jeden zegarek można nawet 2 auta kupić :roll: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Tu chodziło o kota :evil_lol: Mieszkaliśmy w Wawce na terenie getta żydowskiego.. dużo ich nawet tam jeszcze mieszka. Zostały nawet kawałki murów :shake: I inne pamiątki :evil_lol: KONIEC Warszawki :multi: Quote
dzasta Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Oj jak dawno tutaj nie byłam przez tą przeprowadzkę. Widzę że byliście w Wawie. I widzę zdjęcia ze złotych tarasów, w których nota bene byłam tylko raz jak przyjechali do nas znajomi z Pomorza ( hodowcy Dżezia ) bo mi jakoś zawsze nie po drodze tam :D Jessi jest taka śliczna :loveu: Naprawdę bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję że zobaczę ją gdzieś na żywo. Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):Beatrycze to ceny z kosmosu!!!! Za taki jeden zegarek można nawet 2 auta kupić :roll: Tak se pomyślałam, że ta beemka na zdjęciu wstecz pewnie tańsza jest :cool1: Aga76 napisał(a):To teraz czas na inne fotki :loveu: Właśnie się zgrywają :loveu: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 dzasta napisał(a):Oj jak dawno tutaj nie byłam przez tą przeprowadzkę. Widzę że byliście w Wawie. I widzę zdjęcia ze złotych tarasów, w których nota bene byłam tylko raz jak przyjechali do nas znajomi z Pomorza ( hodowcy Dżezia ) bo mi jakoś zawsze nie po drodze tam :D Jessi jest taka śliczna :loveu: Naprawdę bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję że zobaczę ją gdzieś na żywo. Cze Dżasta :loveu: A Ty z Wawki? A wystawiasz dżezia ? Pewnie nowy klusek na szoł będzie jeździł, co? To całkiem możliwe, że się gdzieś spotkamy bo ja w przyszłym roku opanuję wszystkie możliwe wystawy jak dobrze pójdzie :evil_lol: :loveu: Chyba, że Gabinkę zamierzasz zapuścić spowrotem? :razz: Quote
dzasta Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Dżasta :loveu: A Ty z Wawki? A wystawiasz dżezia ? Pewnie nowy klusek na szoł będzie jeździł, co? To całkiem możliwe, że się gdzieś spotkamy bo ja w przyszłym roku opanuję wszystkie możliwe wystawy jak dobrze pójdzie :evil_lol: :loveu: Chyba, że Gabinkę zamierzasz zapuścić spowrotem? :razz: Tak my jesteśmy z Wawki :) Gabinka sie zapuszcza jak najbardziej na Szoły :lol::loveu::lol: I całkiem dobrze jej to wychodzi :evil_lol: Czesiu się nie wystawia bo w wieku 12 miesięcy został wykastrowany ale były niestety bardzo ważne powody a ja nie przedkładam wystaw nad zdrowie psa :( A nowa klucha też będzie jeździł na wystawki :) Więc my też pewnie po nowym roku poszalejemy z obiema panienkami :eviltong: Narazie walczę z papilotowaniem główki u Gabuchy :p Quote
Sara_i_Aris Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cześć Be! Jak ja dawno w Złotych Tarasach nie byłam :-o Wtedy jeszcze wszystkich sklepów nie otworzyli i mojego chińskiego jedzonka :lol: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 dzasta napisał(a):Tak my jesteśmy z Wawki :) Gabinka sie zapuszcza jak najbardziej na Szoły :lol::loveu::lol: I całkiem dobrze jej to wychodzi :evil_lol: Czesiu się nie wystawia bo w wieku 12 miesięcy został wykastrowany ale były niestety bardzo ważne powody a ja nie przedkładam wystaw nad zdrowie psa :( A nowa klucha też będzie jeździł na wystawki :) Więc my też pewnie po nowym roku poszalejemy z obiema panienkami :eviltong: Narazie walczę z papilotowaniem główki u Gabuchy :p Ojj tak - papilotujcie bo głowka najważniejsza ! :loveu: A płaszczyk nie wiem czy do przyszłego roku zdąży urosnąć :p Jak będziesz papilotować to pójdzie na pewno szybciej ;) Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Be! Jak ja dawno w Złotych Tarasach nie byłam :-o Wtedy jeszcze wszystkich sklepów nie otworzyli i mojego chińskiego jedzonka :lol: Hejka :multi: Jak Ty masz daleko do Wawki? Patrzcie jak Jess się przygląda co chłopaki robią :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Aga76 napisał(a):Się dzieje :evil_lol: łobuzy :loveu: Hihi fajnie było :loveu: Szkoda, że już pojechali :-( :placz: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tigrunia napisał(a):Hihi fajnie było :loveu: Szkoda, że już pojechali :-( :placz: Łoj, pusto się pewnie zrobiło... :glaszcze: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Aga76 napisał(a):Łoj, pusto się pewnie zrobiło... :glaszcze: Nom.. pusto, cicho .. nikt nie szczeka, nie warczy, nie gryzie :placz: Jess nawet śpi jeszcze pod kołdrą :cool1: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tigrunia napisał(a):Nom.. pusto, cicho .. nikt nie szczeka, nie warczy, nie gryzie :placz: Jess nawet śpi jeszcze pod kołdrą :cool1: W końcu ma kołdrę dla siebie, bo tak to zawsze ty jej zabierasz :mad: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Aga76 napisał(a):W końcu ma kołdrę dla siebie, bo tak to zawsze ty jej zabierasz :mad: Nie tak dla siebie - Łuk jeszcze śpi :evil_lol: A TERAZ UWAGA - ZDJĘCIE ROKU :roflt::roflt::roflt: :loveu::evil_lol::roflt: Quote
Recommended Posts