Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kasia napisał(a):
siostra ma ze skóry, w Niemczech kupiła. ja ino pomarzyć mogę bo szkoda mi kasy na taką kurtałkę...

Dziś u nas jest kiermasz skórzany (producenci z Radomia), ino tyłka nie chce mi się ruszyć, zawsze mają trochę taniej niż w sklepach, przyjeżdżają dwa razy w roku.

Posted

Kasia napisał(a):
to jest naprawdę okazja. szkoda, że pogoda niezbyt fajna, co nie?

u mnie pada...

Nawet pooglądać jest ok, zawsze lecę z nadzieją, że coś ładnego i tanio kupię, ale ostatnio się nie zdarzyło, żeby mi jakie cudo w oko wpadło. Mają kurtki ze skóry licowej, zamszowej, ekologicznej, kamizelki, marynarki, płaszcze, rękawiczki, czapki... chyba wsio co można uszyć.

Posted

Kasia napisał(a):
siostra ma ze skóry, w Niemczech kupiła. ja ino pomarzyć mogę bo szkoda mi kasy na taką kurtałkę...

No właśnie - mi też szkoda .. zresztą ciuchy mi się szybko nudzą więc wolę kupić gorszej jakości i częściej wymieniać :cool3:

:evil_lol: Okna mył

Niezbyt dobrze widać, ale ceny chyba idzie się dopatrzec :cool1:

A teraz patrzcie na to :crazyeye: :

Posted

Kasia napisał(a):
taka ze skóry zamszowej też jest fajna...:loveu:

Aga cos czuję, ze chyba dzis sie tam wybierzesz jednak...:cool3:

No właśnie z zamszowej mam kurteczkę :evil_lol: zaczęło mnie korcić, ale muszę być twarda... oby leń wygrał

Posted

Tu chodziło o kota :evil_lol:

Mieszkaliśmy w Wawce na terenie getta żydowskiego.. dużo ich nawet tam jeszcze mieszka. Zostały nawet kawałki murów :shake: I inne pamiątki

:evil_lol:

KONIEC Warszawki :multi:

Posted

Oj jak dawno tutaj nie byłam przez tą przeprowadzkę.

Widzę że byliście w Wawie. I widzę zdjęcia ze złotych tarasów, w których nota bene byłam tylko raz jak przyjechali do nas znajomi z Pomorza ( hodowcy Dżezia ) bo mi jakoś zawsze nie po drodze tam :D

Jessi jest taka śliczna :loveu: Naprawdę bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję że zobaczę ją gdzieś na żywo.

Posted

Kasia napisał(a):
Beatrycze to ceny z kosmosu!!!!
Za taki jeden zegarek można nawet 2 auta kupić :roll:

Tak se pomyślałam, że ta beemka na zdjęciu wstecz pewnie tańsza jest :cool1:
Aga76 napisał(a):
To teraz czas na inne fotki :loveu:

Właśnie się zgrywają :loveu:

Posted

dzasta napisał(a):
Oj jak dawno tutaj nie byłam przez tą przeprowadzkę.

Widzę że byliście w Wawie. I widzę zdjęcia ze złotych tarasów, w których nota bene byłam tylko raz jak przyjechali do nas znajomi z Pomorza ( hodowcy Dżezia ) bo mi jakoś zawsze nie po drodze tam :D

Jessi jest taka śliczna :loveu: Naprawdę bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję że zobaczę ją gdzieś na żywo.

Cze Dżasta :loveu:

A Ty z Wawki?

A wystawiasz dżezia ? Pewnie nowy klusek na szoł będzie jeździł, co? To całkiem możliwe, że się gdzieś spotkamy bo ja w przyszłym roku opanuję wszystkie możliwe wystawy jak dobrze pójdzie :evil_lol: :loveu: Chyba, że Gabinkę zamierzasz zapuścić spowrotem? :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Dżasta :loveu:

A Ty z Wawki?

A wystawiasz dżezia ? Pewnie nowy klusek na szoł będzie jeździł, co? To całkiem możliwe, że się gdzieś spotkamy bo ja w przyszłym roku opanuję wszystkie możliwe wystawy jak dobrze pójdzie :evil_lol: :loveu: Chyba, że Gabinkę zamierzasz zapuścić spowrotem? :razz:

Tak my jesteśmy z Wawki :)

Gabinka sie zapuszcza jak najbardziej na Szoły :lol::loveu::lol: I całkiem dobrze jej to wychodzi :evil_lol:

Czesiu się nie wystawia bo w wieku 12 miesięcy został wykastrowany ale były niestety bardzo ważne powody a ja nie przedkładam wystaw nad zdrowie psa :( A nowa klucha też będzie jeździł na wystawki :)
Więc my też pewnie po nowym roku poszalejemy z obiema panienkami :eviltong:

Narazie walczę z papilotowaniem główki u Gabuchy :p

Posted

dzasta napisał(a):
Tak my jesteśmy z Wawki :)

Gabinka sie zapuszcza jak najbardziej na Szoły :lol::loveu::lol: I całkiem dobrze jej to wychodzi :evil_lol:

Czesiu się nie wystawia bo w wieku 12 miesięcy został wykastrowany ale były niestety bardzo ważne powody a ja nie przedkładam wystaw nad zdrowie psa :( A nowa klucha też będzie jeździł na wystawki :)
Więc my też pewnie po nowym roku poszalejemy z obiema panienkami :eviltong:

Narazie walczę z papilotowaniem główki u Gabuchy :p

Ojj tak - papilotujcie bo głowka najważniejsza ! :loveu: A płaszczyk nie wiem czy do przyszłego roku zdąży urosnąć :p Jak będziesz papilotować to pójdzie na pewno szybciej ;)
Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Be!

Jak ja dawno w Złotych Tarasach nie byłam :-o Wtedy jeszcze wszystkich sklepów nie otworzyli i mojego chińskiego jedzonka :lol:

Hejka :multi:

Jak Ty masz daleko do Wawki?

Patrzcie jak Jess się przygląda co chłopaki robią :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nom.. pusto, cicho .. nikt nie szczeka, nie warczy, nie gryzie :placz: Jess nawet śpi jeszcze pod kołdrą :cool1:

W końcu ma kołdrę dla siebie, bo tak to zawsze ty jej zabierasz :mad:

Posted

Aga76 napisał(a):
W końcu ma kołdrę dla siebie, bo tak to zawsze ty jej zabierasz :mad:

Nie tak dla siebie - Łuk jeszcze śpi :evil_lol:

A TERAZ UWAGA - ZDJĘCIE ROKU :roflt::roflt::roflt:

:loveu::evil_lol::roflt: