Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i jeszcze marchewkę taką młodą i słodka z działki lubiem :loveu: i kalarepę!!! Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 kalarepka.. i kalafiorek :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i fasolka żółta szparagowa :loveu: i młode kartoszki wykopane z koperkiem :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):i fasolka żółta szparagowa :loveu: i młode kartoszki wykopane z koperkiem :loveu: Jestem w raju :mdleje: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Jestem w raju :mdleje: i rosołek zrobiony na świżych młodych jarzynkach prosto z działki z szkieletem kurakowym :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):i rosołek zrobiony na świżych młodych jarzynkach prosto z działki z szkieletem kurakowym :loveu: Rosołek nie aż tak jak szczawiowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 szczawiową to TZ lubi! ja tam wolę rosół abo zupę z mienchem jakiś, taką treściwą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 POmidorowa z ryzem:eviltong: Be jo ją chca prac jednym szamponem i odzywką ona nie wystawowa zeby tyle ji tego ladowac:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):POmidorowa z ryzem:eviltong: Be jo ją chca prac jednym szamponem i odzywką ona nie wystawowa zeby tyle ji tego ladowac:evil_lol: A ble .. niecierpie pomidorówki :cool1: Ogórasowa :loveu::loveu: No to bierz jedną :p Jak się skończy to zamów inną i zobaczysz w końcu co lepsze :razz: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O rany, tu też o żarciu :evil_lol: Ja uwielbiam gzibową zupkę :loveu: A zalewajką znacie? :loveu: Albo czerninę? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a):O rany, tu też o żarciu :evil_lol: Ja uwielbiam gzibową zupkę :loveu: A zalewajką znacie? :loveu: Albo czerninę? :evil_lol: Czerninę to nie, jakies złe wspomnienia z nią związane mam z dzieciństwa :evil_lol: a zalewajeczka pychaaaa :loveu: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 madziasto4 napisał(a):O rany, tu też o żarciu :evil_lol: Ja uwielbiam gzibową zupkę :loveu: A zalewajką znacie? :loveu: Albo czerninę? :evil_lol: Gzibowa tyż pycha :loveu: Czernina fujjj :shake: Zalewajki ja nie znaju :roll: Bry o poranku :multi: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 A ja złożyłam komode :loveu: Znaczy się na razie szkielecik jest .. zostały mi szuflady i przybicie tyłu .. a że nie moge znaleźć młotka to poczekam z tym na Ł :cool1: Do tej pory radziłam sobie laczkiem :evil_lol: Ale tych gwoździków laczkiem nie wbije :p Ide z szufladami się pomęczyć :razz: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kasia napisał(a):a co to ta zalewajka jest? Ziemniaki rozgotowane, zalane żurem, zaprawiamy sobie śmietaną jeszcze, i obowiązkowo okraszona skwareczkami i cebulką, pycha :loveu: Można sobie przygryzać pajdą chleba :p tigrunia napisał(a): Do tej pory radziłam sobie laczkiem :evil_lol: Ale tych gwoździków laczkiem nie wbije :p Kobiece sposoby...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 madziasto4 napisał(a):Ziemniaki rozgotowane, zalane żurem, zaprawiamy sobie śmietaną jeszcze, i obowiązkowo okraszona skwareczkami i cebulką, pycha :loveu: Można sobie przygryzać pajdą chleba :p Kobiece sposoby...:evil_lol: Eee.. nie lubię żurku :shake: Trza sobie radzić :grins: Złożyłam 3 szuflady :mdleje: Więcej nie składam bo zaraz mi ręka odpadnie od wkręcania tych śrubek :shake: a po drugie popsułam śrubokręt :cool1: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p a jak przybijam gwózdki do ściany to zawsze mi sie skrzywią albo tynku na 5 cm wkoło odleci :p Quote
madziasto4 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kasia napisał(a):ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kasia napisał(a):ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p a jak przybijam gwózdki do ściany to zawsze mi sie skrzywią albo tynku na 5 cm wkoło odleci :p buehehe ma się talent do remontów, co? :chainsaw: :evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kasia napisał(a):ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p a jak przybijam gwózdki do ściany to zawsze mi sie skrzywią albo tynku na 5 cm wkoło odleci :p Kasia Ty mnie nie strasz :crazyeye: Co jak mi się rozpadnie ?? :crazyeye: No cóż .. komoda już cała stoi .. Łuk zmontował tylko 3 szuflady i przybił "tyłek". Pikna jest :loveu: Tylko problem jest bo do podłogi nie pasuje :cool1: Ale co tam.. walne jakiś dywanik i nie będzie widać :p Teraz listwy Ł montuje :multi: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cze :p no prosze w koncu remonty mamy prawie pokonczone..:p Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pegaza napisał(a):Cze :p no prosze w koncu remonty mamy prawie pokonczone..:p Cze D-E :razz: Prawie.. robi wielką różnicę :cool1: Na razie udało mu się jedną listwę przywiercić :multi::cool1: Zamarzyła mi się teraz ościeżnica, ale Łuk powiedział,ze drzwi mają jakiś tam kant i nie da rady :cool1: Musze to z kim innym skonsultować :evil_lol: Do tego cały czas mnie denerwuje podłoga .. chce ja wycyklinować to ani Mama ani Łuk mi nie pozwalają :mad: Bo po co pieniądze wydawać ale kurcze czy to ich pieniądze? :angryy: Niech spadają :mad: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 wlasnie na drzewo banany prostowac niech spadaja;) :diabloti: taa moje lampki juz doszly ale czasu brak by je zamontowac.. Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a ja jutro pokój przemalowuję bo se makarony chcę kupić i nie pasuja mi żadne do niebieskich ścian i pomarańczowych rolet :evil_lol: i idę Duluxa jutro jakiegoś wybrać a TZ będzie malował a ja będę asystować z piwkiem w ręku :loveu: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ale Kasia Ty chyba niedawno malowalas... poka mi te makarony na allegro link mi zarzuc:lol: Quote
Recommended Posts