Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kasia napisał(a):
i rosołek zrobiony na świżych młodych jarzynkach prosto z działki z szkieletem kurakowym :loveu:

Rosołek nie aż tak jak szczawiowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
POmidorowa z ryzem:eviltong:

Be jo ją chca prac jednym szamponem i odzywką ona nie wystawowa zeby tyle ji tego ladowac:evil_lol:

A ble .. niecierpie pomidorówki :cool1: Ogórasowa :loveu::loveu:

No to bierz jedną :p Jak się skończy to zamów inną i zobaczysz w końcu co lepsze :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
O rany, tu też o żarciu :evil_lol:
Ja uwielbiam gzibową zupkę :loveu:

A zalewajką znacie? :loveu: Albo czerninę? :evil_lol:

Czerninę to nie, jakies złe wspomnienia z nią związane mam z dzieciństwa :evil_lol: a zalewajeczka pychaaaa :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
O rany, tu też o żarciu :evil_lol:
Ja uwielbiam gzibową zupkę :loveu:

A zalewajką znacie? :loveu: Albo czerninę? :evil_lol:

Gzibowa tyż pycha :loveu: Czernina fujjj :shake: Zalewajki ja nie znaju :roll:

Bry o poranku :multi:

Posted

A ja złożyłam komode :loveu: Znaczy się na razie szkielecik jest .. zostały mi szuflady i przybicie tyłu .. a że nie moge znaleźć młotka to poczekam z tym na Ł :cool1: Do tej pory radziłam sobie laczkiem :evil_lol: Ale tych gwoździków laczkiem nie wbije :p Ide z szufladami się pomęczyć :razz:

Posted

Kasia napisał(a):
a co to ta zalewajka jest?

Ziemniaki rozgotowane, zalane żurem, zaprawiamy sobie śmietaną jeszcze, i obowiązkowo okraszona skwareczkami i cebulką, pycha :loveu: Można sobie przygryzać pajdą chleba :p

tigrunia napisał(a):
Do tej pory radziłam sobie laczkiem :evil_lol: Ale tych gwoździków laczkiem nie wbije :p

Kobiece sposoby...:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ziemniaki rozgotowane, zalane żurem, zaprawiamy sobie śmietaną jeszcze, i obowiązkowo okraszona skwareczkami i cebulką, pycha :loveu: Można sobie przygryzać pajdą chleba :p

Kobiece sposoby...:evil_lol:

Eee.. nie lubię żurku :shake:

Trza sobie radzić :grins:
Złożyłam 3 szuflady :mdleje: Więcej nie składam bo zaraz mi ręka odpadnie od wkręcania tych śrubek :shake: a po drugie popsułam śrubokręt :cool1:

Posted

ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p

a jak przybijam gwózdki do ściany to zawsze mi sie skrzywią albo tynku na 5 cm wkoło odleci :p

Posted

Kasia napisał(a):
ja raz tak skręciłam jedną małą szafkę, ze jak TZ połozył na niej kluczyki i portfel to się rozleciała na boki :p

a jak przybijam gwózdki do ściany to zawsze mi sie skrzywią albo tynku na 5 cm wkoło odleci :p

buehehe ma się talent do remontów, co? :chainsaw:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):

Kasia Ty mnie nie strasz :crazyeye: Co jak mi się rozpadnie ?? :crazyeye:
No cóż .. komoda już cała stoi .. Łuk zmontował tylko 3 szuflady i przybił "tyłek". Pikna jest :loveu: Tylko problem jest bo do podłogi nie pasuje :cool1: Ale co tam.. walne jakiś dywanik i nie będzie widać :p
Teraz listwy Ł montuje :multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze :p

no prosze w koncu remonty mamy prawie pokonczone..:p

Cze D-E :razz:

Prawie.. robi wielką różnicę :cool1: Na razie udało mu się jedną listwę przywiercić :multi::cool1: Zamarzyła mi się teraz ościeżnica, ale Łuk powiedział,ze drzwi mają jakiś tam kant i nie da rady :cool1: Musze to z kim innym skonsultować :evil_lol:
Do tego cały czas mnie denerwuje podłoga .. chce ja wycyklinować to ani Mama ani Łuk mi nie pozwalają :mad: Bo po co pieniądze wydawać ale kurcze czy to ich pieniądze? :angryy: Niech spadają :mad:

Posted

a ja jutro pokój przemalowuję bo se makarony chcę kupić i nie pasuja mi żadne do niebieskich ścian i pomarańczowych rolet :evil_lol:
i idę Duluxa jutro jakiegoś wybrać a TZ będzie malował a ja będę asystować z piwkiem w ręku :loveu: