Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

nie patrze na to od dluzszego czasu..
Be powiedz mi ten ostatni kiel Jes to byla dolne czy gorne?
kuna myslalam ze Livce wypadna a te siedze dwa jak nic:mad: chyba zabieg nas nie ominie a znasz sposob jak sprawdzic czy sa rowniez inne do usuniecia?

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):
nie patrze na to od dluzszego czasu..
Be powiedz mi ten ostatni kiel Jes to byla dolne czy gorne?
kuna myslalam ze Livce wypadna a te siedze dwa jak nic:mad: chyba zabieg nas nie ominie a znasz sposob jak sprawdzic czy sa rowniez inne do usuniecia?

Dolny chyba .. chociaż nie pamiętam dokładnie :roll: Wypadł jak miała 11 m-cy . Zajżyj jej w pyszczek - na pewno będziesz widzieć czy jest więcej podwójnych zębów - jak nie idź do weta ;)

Posted

aha
wiesz ja patrze prawie dziennie:p i widze tylko te dwa kly podwojne reszta zeboli pojedyncza ona ma 9 miesiecy wetka kazala czekac do 9 wiec sie wybieram bo nie wiem czy dluzej ma sens czekac..

a pytam o te zebole bo bede liczona od zeba wiesz ile zeboli ma do usuniecia tyle place hehe a u drugiego weta nie ale tam znow musze taxi zamowic bo to duzo dalej.. wiec na jedno mi wyjdzie chyba gdzie sie wybiore..

Posted

D-E ja bym poczekała. Kieł się bardziej wyrżnie i wypchnie w końcu mleczaka. Livka wystawowa nie jest więc nawet jeśli stały urósłby troche krzywo to nic się nie stanie ale bardzo w to wątpie. Mi kazali czekać do 8 m-ce , drugi do 10 .. czekałam do 11 i wypadł :cool3:

Posted

no wiem tyle ze mysle czy ją to nie boli ze ma dwa obok siebie wiesz...bo one sa obok siebie jeden dluzszy drugi krotszy..

a mi ta ze do 9 mam czekac a drugi kaze ok 6 miesiaca przychodzic i pamietam ze poszlam z Pipi jak miala 6 i potem jak byla starsza to ostal sie jeden zab jeszcze..ale wypadl na szczescie z pomoca fryzjerki psiej:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
no wiem tyle ze mysle czy ją to nie boli ze ma dwa obok siebie wiesz...bo one sa obok siebie jeden dluzszy drugi krotszy..

a mi ta ze do 9 mam czekac a drugi kaze ok 6 miesiaca przychodzic i pamietam ze poszlam z Pipi jak miala 6 i potem jak byla starsza to ostal sie jeden zab jeszcze..ale wypadl na szczescie z pomoca fryzjerki psiej:lol:

poczekaj jeszcze... Fidek traci wszystkie zęby na zabawkach takich sznurowatych... albo jak sie bawi z Arnoldem :loveu:

Posted

skoczyla 9 pare dni temu

wiem wiem ale ja sie martwie wiesz czy jej to nie przeszkadza i mnie samej juz to nie daje spokoju :roll:

obaczymy i tak jak sie zdecyduje to w przyszlym tygodniu pojde

ide sie myc..

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
czesc, aale ból głowy dziś...

Cze Jagódka :multi:
No tragedia jest :shake:

nane napisał(a):
taaa :p

zaraź mnie :cool1:

:razz: Chyntnie,ale ze jak ? Przez kabelek zarazki puścić ? :cool3: Trza było siedzieć dzień dłużej :evil_lol:
PositiveThought napisał(a):
Cze Be! :grins:

Ja się juz prawie wyleczyłam, antybiotyk mi się skończył :p
Mogę podesłac zestaw 101 witamin :cool1:

Pogoda się poprawi, to i samopoczucie lepsze będzie :loveu:

Cze Ateczka :loveu:
Dawaj te witaminki :cool1:

Posted

koregra napisał(a):
Witam po długiej przerwie :lol:

Cześć Kamilko :multi: Ojj jak Cię dawno nie było ..
Kasia napisał(a):
jutro L4...? :razz:

Ano :loveu: Ide do lekarza z rana :loveu:
madziasto4 napisał(a):
2B, nie zbliżaj się do mnie, ja chcę być zdrowa :cool1:

:razz: Madzka nie uciekaj :diabloti: