Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pegaza napisał(a):w tym roku napewno:lol: ide se ciasta nalozyc znaczy sernika:eviltong: o żesz, daj kawałeczek :loveu: domowy? mniam mniam Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 domowy domowy i bardzo latwy przepis:lol: kuna jeszcze nie zaszlam do tej kuchn... Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pegaza napisał(a):domowy domowy i bardzo latwy przepis:lol: kuna jeszcze nie zaszlam do tej kuchn... jak jeszcze nie poszłaś to weź dwa kawałki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jak sie da kablem przepchac to wezne ale do siebie dwoch nie biore:lol: Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pegaza napisał(a):jak sie da kablem przepchac to wezne ale do siebie dwoch nie biore:lol: Dla mnie, dla mnie! I pchaj kablem, dojdzie!!! Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pegaza napisał(a):przepycham...leci... Ha ! Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no Aga cos Ty dzis taka wyglodzona?:lol: Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pegaza napisał(a):no Aga cos Ty dzis taka wyglodzona?:lol: Nic słodkiego w domu nie mam :shake: Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ty bidna noo a ja mam i to sporo.. M-a wczoraj tesco odwiedzil:lol: Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ehhh smakiem muszę się obejść... Dobrze, że serniczek podrzuciłaś od razu lżej się na duszy zrobiło. Quote
tigrunia Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Aga76 napisał(a):Cze 2Be :grins: Foty daj! Cze:loveu: Fotów mam nowych duzooo... fotosik chwile działał, ale już znów nie działa :placz: Pegaza napisał(a):Pomozesz napewno tylko sie zebrac musze i Ci napisac co chce:lol: I'll be waiting :razz: PositiveThought napisał(a):Hej Jessiny! :loveu: Gratulujemy ocenki, wreszcie ta zasłużona! :cool2: Z wszystkimi chłopami tak jest, robić się nie chce, ale żeby przyjść na ciasto to zawsze chętnie :cool1: Hejka Dzięki, tylko to już dawno było .. :roll: Przydały by się teraz ze dwie doskonałe z krajówek a to dopiero w przyszłym roku :-( Kasia napisał(a):cze Beatrycze!!! Jessi śliczna panna to i noty ma najwyższe :loveu: Gdzie sie dzis podziewasz? Cze :loveu: Dzięki :loveu: Gości mam :loveu: Jutro rano jadą :-( A tera poszli spać :razz: Agata_B napisał(a):Ja też będe. A Jess będziesz wystawiała? Będę :p Dziś ostatni dzień zgłoszeń :-o Dobrze,ze goście przypomnieli i zgłoszenie wysłane :multi: Pegaza napisał(a):Cze Be:p mam mam skonczoną:multi: oh narescie:multi: pozdrow Poznan piękne miasto:p Łał.. no gratuluję :loveu: Czekam na fotki :cool3: Aga76 napisał(a):Nic słodkiego w domu nie mam :shake: Przyjedź do mnie .. od piątku wieczora słodkości żrę na potęgę :shake: :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Śliczne fotki, one chyba wszystkie tak mają, że się tarzać na kanapach lubią. Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 fajne zdjęcia psiarni :loveu: a ta w piżamce to która i czyja...? przy tylu nie rozróżniam chyba...:roll: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tarzanko kanapowe :evil_lol: Bry 2Be :loveu: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne fotki, one chyba wszystkie tak mają, że się tarzać na kanapach lubią. Pewnie-jak są mokre lub naoliwione to się tarzają bo im to przeszkadza :cool3: Kasia napisał(a):fajne zdjęcia psiarni :loveu: a ta w piżamce to która i czyja...? przy tylu nie rozróżniam chyba...:roll: Cze Kaś :loveu: Toć w pidżamce to Jess :splat: Aga76 napisał(a):Tarzanko kanapowe :evil_lol: Bry 2Be :loveu: Cze Ag :loveu: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nie bij się tak po czole, bo jeszcze sobie co uszkodzisz :evil_lol: Więcej fotek! Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tak myślałam ale se potem pomyślałam, że znowu cos palnę i kogoś urażę to wolałam sie zapytać... ona w tych piżamkach śpi tylko wtedy gdy ja smarujesz, co nie? Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 To jest jej nowe ubranko z Wawki (YC) na papiloty. Chodzi w ciuchu zawsze jak ma papiloty..jak nie ma to se lata tylko naoliwiona bez ciucha :razz: Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Beatko wysłałaś tą torebkę do Łodzi? I jak Ci pasuje ta moja była do Twoich nowych butów? :razz: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):Beatko wysłałaś tą torebkę do Łodzi? I jak Ci pasuje ta moja była do Twoich nowych butów? :razz: Torebka poszła w umówionym terminie :razz: superaśnie pasuje .. już wczoraj nosiłam :loveu: No to końcówka Wawki : Tu miała być sama Jess z budą, ale fotograf nie zrozumiał moich intencji :cool1: Gorąca czekolada na 30 pietrze :loveu: Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Takiego chce ! O !:loveu: Swarowski w Złotych Tarasach :loveu: No i idę walczyć dalej bo ostatnia tura została i bym wam "zlotowe" foty dała :razz: Quote
Kasia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 fajna kurtałka :loveu: moja siostra ma podobną ino brązową. bardzo mi sie podoba. Quote
tigrunia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kasia napisał(a):fajna kurtałka :loveu: moja siostra ma podobną ino brązową. bardzo mi sie podoba. Tych kurtałek tera sie pełno porobiło .. jeszcze trochu i wszyscy będą w takich chodzic :cool1: Quote
Recommended Posts