Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']Z czytania wydaje się być smaczna :loveu:
Może jutro spróbuję ją zrobić.....

Witamy sie oczywiście!!![/quote]

Jest naprawdę pyszna! Na jutro robię klopsa po włosku - jak mi wyjdzie to też dam przepis :)

Posted

Witajcie Dziewczyny!!!
Uuuuummm aż chce się jeść!! Ja zaraz będę pałaszować rybę smażoną w śmietanie!!!:loveu:....a Tolek wcina kurzą łapę!!!:lol::lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Dziękujemy binkaa :)
No to zabieraj sie do roboty :eviltong:[/quote]

Nie chce mi sie.. Ja bym tak chciała na gotowe przyjść:cool3: Rozkoszować się smakiem, a potem bez sprzątania tych brudnych garów sobie po prostu pójść.. Ale chęć na zapiekankę jest chyba większa, niż niechęć do robienia:lol:

Posted

binka no to zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało :)
Teraz jestem u siostry i robi jakieś brokuły w cieście francuskim ... Ciekawa jestem co to bedzie.
Jofka - jibka też smaczna .. mniam .. :)

Posted

Witamy Aga :multi:

Już dotarłam do domu - siostry "cudo" niezbyt mi smakowało :p Muszę się jeszcze dosilić moją zapiekanką i zabieram sie za robienie włoskiego klopsa na jutro :) Musiałam skoczyć do Tesco po bazylię ale nie było tymianku :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']binka no to zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało :)
Teraz jestem u siostry i robi jakieś brokuły w cieście francuskim ... Ciekawa jestem co to bedzie.
Jofka - jibka też smaczna .. mniam .. :)[/quote]

No to już idę:scared::lol:

Posted

Jesoo.. dziewczyny .. dopiero skończyłam :crazyeye: Jestem padnięta! Nie myslałam, że tyle zajmie mi robienie obiadu na jutro! :angryy: Mam nadzieję, że będzie dobre .. na razie zwinięte poszlo do lodówki!

Posted

Witaj Tigrunia z rana!!! Miłego dnia w pracy!!! Przynies mi jakąś dobrą bułęczkę od siebie,bo na razie z samą herbatą...idę się jeszcze chyba położę,bo przesadziłam z tym rannym wstawaniem....brzuch mnie jakoś boli....:lol::lol:

Posted

[quote name='Jofka']Witaj Tigrunia z rana!!! Miłego dnia w pracy!!! Przynies mi jakąś dobrą bułęczkę od siebie,bo na razie z samą herbatą...idę się jeszcze chyba położę,bo przesadziłam z tym rannym wstawaniem....brzuch mnie jakoś boli....:lol::lol:[/quote]
Ja dziś wyjątkowo jeszce spałam o tej godzinie :eviltong: Do pracy szlam dopiero na 10:30 - 14:30. A co do bułeczek Jofka to jakbyś nie wiedziała jutro jest Sw.Marcina i się je "Rogale Marcinki"! 20 tyś ich upiekli w mojej cukierni i tylko je się dziś sprzedawało! :) Mam jeszcze 8 w domu więc mozesz wpaść :)
[quote name='Kincia']Witam :multi:
No to bedzie wyzerka na obiad :D:D[/quote]

[quote name='binkaa']i jak? obiad się udał?:cool3:[/quote]

Obiad się udał - bardzo smaczny, ale stwierdziłam, ze więcej tego nie zrobię bo to bardzo, bardzo , ale to bardzo czasochłonne było!
[quote name='Jofka']Gdzie ta Tigrunia się podziała??[/quote]

No już jestem, jestem :))

Posted

Witam wszystkich w nioedzielny poranek :)
Zamierzam się z Jessi wybrać na jesienny spacerek więc może troche fotek będzie :)
Na wystawę jednak nie pojechałam :shake: Nie wpuszczają piesków więc niech się wypchają .. a rogoali mam pełno w swojej cukierni więc nie musze jeść poznanskich :eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']upsss :oops:... Jessi juz sie ladnie nauczyla i nie robi w domku :multi: Ja jeszcze do sniadanka sie nie zabieram - TZ chipsy wcina:eviltong:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a mówiłaś, że TZ śpi z Jessi :evil_lol:
pozdrawiam i czekam na fotki :loveu:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]