Kasia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Z czytania wydaje się być smaczna :loveu: Może jutro spróbuję ją zrobić..... Witamy sie oczywiście!!! Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']Z czytania wydaje się być smaczna :loveu: Może jutro spróbuję ją zrobić..... Witamy sie oczywiście!!![/quote] Jest naprawdę pyszna! Na jutro robię klopsa po włosku - jak mi wyjdzie to też dam przepis :) Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witamy się:loveu: Jej, no to gratki dla Jessi:loveu::loveu: Mmm.. Ale mi ochoty narobiłaś na tą zapiekanką:loveu: Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Dziękujemy binkaa :) No to zabieraj sie do roboty :eviltong: Quote
Jofka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witajcie Dziewczyny!!! Uuuuummm aż chce się jeść!! Ja zaraz będę pałaszować rybę smażoną w śmietanie!!!:loveu:....a Tolek wcina kurzą łapę!!!:lol::lol: Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='tigrunia']Dziękujemy binkaa :) No to zabieraj sie do roboty :eviltong:[/quote] Nie chce mi sie.. Ja bym tak chciała na gotowe przyjść:cool3: Rozkoszować się smakiem, a potem bez sprzątania tych brudnych garów sobie po prostu pójść.. Ale chęć na zapiekankę jest chyba większa, niż niechęć do robienia:lol: Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 binka no to zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało :) Teraz jestem u siostry i robi jakieś brokuły w cieście francuskim ... Ciekawa jestem co to bedzie. Jofka - jibka też smaczna .. mniam .. :) Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Witamy Aga :multi: Już dotarłam do domu - siostry "cudo" niezbyt mi smakowało :p Muszę się jeszcze dosilić moją zapiekanką i zabieram sie za robienie włoskiego klopsa na jutro :) Musiałam skoczyć do Tesco po bazylię ale nie było tymianku :placz: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mmmm...przepisik brzmi apetycznie:loveu: [quote name='tigrunia'] siostry "cudo" niezbyt mi smakowało :p Muszę się jeszcze dosilić moją zapiekanką [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='tigrunia']binka no to zapraszam do mnie, jeszcze trochę zostało :) Teraz jestem u siostry i robi jakieś brokuły w cieście francuskim ... Ciekawa jestem co to bedzie. Jofka - jibka też smaczna .. mniam .. :)[/quote] No to już idę:scared::lol: Quote
Kincia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam :loveu: Wy to tylko o jedzeniu gadacie :D:D A ja jadłam na kolacje sałatke z makreli z chlebem xD Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Jesoo.. dziewczyny .. dopiero skończyłam :crazyeye: Jestem padnięta! Nie myslałam, że tyle zajmie mi robienie obiadu na jutro! :angryy: Mam nadzieję, że będzie dobre .. na razie zwinięte poszlo do lodówki! Quote
Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witaj Tigrunia z rana!!! Miłego dnia w pracy!!! Przynies mi jakąś dobrą bułęczkę od siebie,bo na razie z samą herbatą...idę się jeszcze chyba położę,bo przesadziłam z tym rannym wstawaniem....brzuch mnie jakoś boli....:lol::lol: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witam :multi: No to bedzie wyzerka na obiad :D:D Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Jofka']Witaj Tigrunia z rana!!! Miłego dnia w pracy!!! Przynies mi jakąś dobrą bułęczkę od siebie,bo na razie z samą herbatą...idę się jeszcze chyba położę,bo przesadziłam z tym rannym wstawaniem....brzuch mnie jakoś boli....:lol::lol:[/quote] Ja dziś wyjątkowo jeszce spałam o tej godzinie :eviltong: Do pracy szlam dopiero na 10:30 - 14:30. A co do bułeczek Jofka to jakbyś nie wiedziała jutro jest Sw.Marcina i się je "Rogale Marcinki"! 20 tyś ich upiekli w mojej cukierni i tylko je się dziś sprzedawało! :) Mam jeszcze 8 w domu więc mozesz wpaść :) [quote name='Kincia']Witam :multi: No to bedzie wyzerka na obiad :D:D[/quote] [quote name='binkaa']i jak? obiad się udał?:cool3:[/quote] Obiad się udał - bardzo smaczny, ale stwierdziłam, ze więcej tego nie zrobię bo to bardzo, bardzo , ale to bardzo czasochłonne było! [quote name='Jofka']Gdzie ta Tigrunia się podziała??[/quote] No już jestem, jestem :)) Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No to super ze obiadek byl pyszny :D W ogole to witam :cool3: Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Witam wszystkich w nioedzielny poranek :) Zamierzam się z Jessi wybrać na jesienny spacerek więc może troche fotek będzie :) Na wystawę jednak nie pojechałam :shake: Nie wpuszczają piesków więc niech się wypchają .. a rogoali mam pełno w swojej cukierni więc nie musze jeść poznanskich :eviltong: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witajcie!!! Jak tam?? Ja już wcinam naleśniki!!!...Ale Tolek mnie wkurza ciagle leje na dywan,a kupe robi za firanką....:angryy: Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 upsss :oops:... Jessi juz sie ladnie nauczyla i nie robi w domku :multi: Ja jeszcze do sniadanka sie nie zabieram - TZ chipsy wcina:eviltong: Quote
nane Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='tigrunia']upsss :oops:... Jessi juz sie ladnie nauczyla i nie robi w domku :multi: Ja jeszcze do sniadanka sie nie zabieram - TZ chipsy wcina:eviltong:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a mówiłaś, że TZ śpi z Jessi :evil_lol: pozdrawiam i czekam na fotki :loveu: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts