tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Hello!!! Sorki za tak nagle zniknęłam , ale korek mi wystrzelił :mad: i prądu wysiadł :angryy: A że ja blondynka to nie umiałam go wymienić .. (6 bezpieczników i teraz bądź tu człowieku mądry , który to :hmmmm:). Dopiero jak TZ przyszedł to naprawił, ale wtedy to ja już spałam :eviltong: Zdjęcia w każdym razie zrobiłam teraz tylko trzeba je na fotosik zgrać i dziś na pewno będą :multi: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Juuuupiiii!!!:multi::multi::multi: Witajcie wszyscy!!!!!! Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzień dobry :loveu: To dziś chyba będą fotki? Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No oczywiście, ze będą :) Muszę tylko do domku dojechać .. na razie w pracy siedzę Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 2 x to samo mi się napisało :/ Już poprawione Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tigrunia napisał(a):No oczywiście, ze będą :) Muszę tylko do domku dojechać .. na arzie w pray siedzę :Cool!: najważniejsze, że fotki będą Quote
Kincia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hahaha :evil_lol::evil_lol: Witam :multi: No to z niecierpliwoscia czekam na foteczki :loveu::loveu: Quote
nane Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzień dobry Beato My również czekamy na zdjęcia ślicznej Jessi :loveu: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witamy nane w naszej galerii :multi: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witaj Atko - zaraz jadę do domciu to cosik wrzucę :) Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No i jestem :) Zdjęcia właśnie się zgrywają na fotosik więc niedługo będą :multi: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czekamy,czekamy....Już dawno nie było księżniczki. Zdążyliśmy się stęsknić z Tolkiem:-(:cool3: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Uwaga uwaga! Proszę wszystkich o ciszę bo teraz.........JESSI JE!!!! Dziękujemy za uwagę :) Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No nie!!! My tu czekamy i czekamy,a tu tak duzo widać!!!....Nawet twarzyczki księżniczki:mad::-(....Wiesz Tolus ma takie same miski:lol: Mam nadzieje,że to nie koniec!!! Urosła ta Malutka, pamiętam ją jeszcze malusieńką za kierownicą!!!:loveu::loveu: Jessi chociaż chce jeść RC,Tolek już nie!!:placz::placz: Quote
speddy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dopiero przegladalam fotki super sa te kiedy jest w kapieli i tuz po :razz: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witamy Speedy w naszej galerii :multi: Jofka - nie wybrzydzaj bo wiecej nie będzie :angryy: P.S> To dla Tolka i wszystkich Yorko-chłopaków :lol: : Quote
speddy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 moj speddy chyba upodobal sobie kolezanke - moze bedzie z tego milosc :diabloti::eviltong: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ej tam od razu wybrzydza!!!! Sliczna!!! Uuuuu w łóżku to ryzykowne, Tolek wręcz zapłonął!!hihi....A te ostatnie zdjęcie to normalnie miodzio,super na nim wyszła!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 speddy napisał(a):moj speddy chyba upodobal sobie kolezanke - moze bedzie z tego milosc :diabloti::eviltong: No!no! no! Tolek jest zazdrosny!!! Jessi jest już zajęta!!:angryy::loveu: Oni już troche romansuja....na odległość;):lol::lol: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dobrze widzę, że Jessi je namoczone kulki? :) Miseczki mamy identyczne;) Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No widzę, że wszyscy mają takie same :) Jessi je suche kulki - na sucho ;) Nie przepada za namoczonymi :shake: Quote
Recommended Posts