Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):
To za Fidlaka pewnie zapłaciłabym ze 50 zeta bo on to nawet nie da dotknać se pazurów i trza go we 3 osoby trzymać :p

Az taki nerwowy ? A sama mu obcinasz ?

madziasto4 napisał(a):
A ja to nie pamiętam kiedy moim obcinane pazury były :hmmmm:
Se sami ścierają chyba na to wygląda.

No Twoi to biegają po ulicach. Jessi tylko po podwórku więc nie ma za bardzo jak sobie stępić. Jak z nią ide na spacer to po chwili wędrówki prosi, żeby ją na ręce wziaść :evil_lol:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):

Az taki nerwowy ? A sama mu obcinasz ?

Sama nie. Chodzimy do weta, ja z Tomkiem trzymamy psa a wet obcina - trwa to długo i jest bardzo męczące :evil_lol:
Nawet sam wet mówi, że małe to a silne takie!!!!

Posted

PositiveThought napisał(a):
te papilotowe panie to ja podziwiam strasznie :shake: a te klaki się czasem nie kręcą jak się coś nie tak zrobi?
oj no mnie się przejęzyczyło :evil_lol:

hyhy :razz: taka zniżka..

a ta znów z tym Egiptemmm.... achhhh

Kręcą się, kręcą. Gdzieś było zdjęcie Ibki po zdjęciu papilotów - wyglądała jak pudel :evil_lol:

Wybaczam :diabloti:

Ano :razz:

No chciałabym już skończyć ten Egipt :cool1:

Kamieniołom :

To jest obelisk, który robotnicy wykopywali dla królowej Hatchepsut średnio 5 mm/h :crazyeye: Miało to mieć ok 40 m wysokości o ile dobrze pamietam, ale niestety pękło w czasie prac:cool1: Obelisk został porzucony, praca zmarnowana a królowa wściekła :evil_lol: Obelisk miał być najwyższym z istniejących no ale się nie udało. Najwyższy i do tej pory zachowany ma 33 metry wysokosci.

Posted

No i wysadzili nas wreszcie z autokaru na wielkiej Tamie Asuańskiej. Wiem tyle, ze ma 3,5 m długości i że z jednej strony tamy są krokodyle nawet i 5 metrowe :crazyeye: a z drugiej nie ma wcale :shake: Mówili też, że jakby tama uległa zniszczeniu zalało by cały Egipt i na morzu Bałkańskim powstało by tsunami :crazyeye:

To ja :evil_lol: i nasz autokar. Nawet kawałek kierowcy widać :cool3:

Widok na jedną stronę tamy:

Moje ukochane kwiatki :loveu::loveu:

Posted

I druga strona tamy :

A to wizyta w wytwórni perfum i już widzę, ze coś namieszałam. Tam gdzie pobili tą mała dziewczynkę to byla wytwórnia papirusów a nie perfum :cool1:

No i zakwaterowali nas w ostatnim już hotelu na ostatnie dwie noce :cool3: Hotel był superr położony na takiej skarpie, widok mielismy nieziemski, basen na tarasie :loveu: No ślicznie
A tu zdjęcia z balkonu naszego pokoju - zachód słońca :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):
no bo fotosik krejzuje :shake:

oj no widzem przecież.
kurde czepiasz się mnie dziś :evil_lol: :evil_lol:

Ajj no to niech już przestanie :placz:

Co Ty Atka .. tak jakoś :evil_lol:

Posted

Cze cze :loveu:
Cały tydzień mam taki :loveu: Ale jakoś się nie wysypiam :cool1:

Muszę wam powiedzieć , że z Jessi się szatan zrobił :crazyeye: Gryzie co i gdzie popadnie :crazyeye: Największe zamiłowanie ma do rąk :mad: A kiedyś taka spokojna była .. ach gdzie te czasy :placz: