AmiX Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No w końcu fotki ślicznotki:loveu::loveu: Czekamy..... Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 PositiveThought napisał(a):nooo :loveu: księżniczka się pokaże :grins: jaką firmą kosmetykowałaś? :razz: :loveu: Ano :loveu: Używam firmy Vulpes cały czas.Tylko tym razem użyłam innej serii że tak to nazwę ;) AmiX napisał(a):No w końcu fotki ślicznotki:loveu::loveu: Czekamy..... Zaraz będą .. najpierw mą kuchnię wam pokaże jesio ... Mój nowy toster : I nowe krzesła : Nie wiem czy moją lodówke widziały :roll: Tu je kawałek (ktoś mi w ogóle zdjęcia pokasował :angryy:) Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Takiego kwiotka dostałam ostatnio :loveu: No to macie Jess jesio przed kąpielą w papilotach Tu jusz po kąpieli trochę rozczochrana z rana :loveu: (Fotki robione dziś) No i leci sesja uczesanej ksieżniczki :loveu: Quote
Kasia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Co do kuchni - piękna :loveu: I jak czysto w niej...pomarzyć sobie mogę aby i u mnie tak było. 2Be, na wystawy tylko z długimi włosami sie jeździ czy krótkie tez bywają? Quote
AmiX Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Beata b.ładną masz kuchnie:loveu:...deski u ciebie wygladaja lepiej bo masz lakier z d.połyskiem :) Kurcze mamy podobne gusty :) zastanawiełam sie nad podobnym kolorem kuchni ale wziełam w końcu WENGE żeby pasowało do salonu(wybiliśmy ściane) ;) Jessi śliczna:loveu::loveu::loveu: włosek ładnie rośnie:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Moja kuchnia jest zawsze sterylnie czysta ale to jedyne takie miejsce w domu :evil_lol: Na wystawy tylko długie włosy - im dłuższe tym lepsze :loveu: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 AmiX napisał(a):Beata b.ładną masz kuchnie:loveu:...deski u ciebie wygladaja lepiej bo masz lakier z d.połyskiem :) Kurcze mamy podobne gusty :) zastanawiełam sie nad podobnym kolorem kuchni ale wziełam w końcu WENGE żeby pasowało do salonu(wybiliśmy ściane) ;) Jessi śliczna:loveu::loveu::loveu: włosek ładnie rośnie:loveu::loveu: Nie wiem co to za lakier ale mnie denerwuje bo wszedzie mam ślady po obcasach :angryy: Chyba jakiś miękki :angryy: Deski też mnie troche wkurzają bo były zakładane ponad 20 lat temu no i gwoździe widać :angryy: Ale ogólnie mi się podoba :cool3: A Wenge Cie nie męczy z kurzem ?? Quote
AmiX Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wiem co to za lakier ale mnie denerwuje bo wszedzie mam ślady po obcasach :angryy: Chyba jakiś miękki :angryy: Deski też mnie troche wkurzają bo były zakładane ponad 20 lat temu no i gwoździe widać :angryy: Ale ogólnie mi się podoba :cool3: A Wenge Cie nie męczy z kurzem ?? Meble efektowne zarówo w kuchni jak i w salonie ale codziennie latam ze szkatką :lol: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 AmiX napisał(a):Meble efektowne zarówo w kuchni jak i w salonie ale codziennie latam ze szkatką :lol: No właśnie :cool1: Myślałam o wenge do salonu ale nie zamierzam non stop latać i ścierać kurze :shake: Wybiore coś innego Wygłupy: :evil_lol: (ona tak robi jak się denerwuje,ze nikt nie chce się z nią bawić - popisuje sie :evil_lol:) Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ostatnie 3 fotki.. Z Panem słoniem :loveu: to jej druga ulubiona zabawka po bananie :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Po takim czochranku pewnie zaś musisz ją czesać...? :lol: Quote
Kincia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Słodka czarnula :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Kasia napisał(a):Po takim czochranku pewnie zaś musisz ją czesać...? :lol: Aż tak mocno sie nie czochra. Wieczorem będę jej zakładać papiloty to od razu wyczesze ;) Kincia napisał(a):Słodka czarnula :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
iberia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:jesii:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Super fotki my jutro jedziemy na zakładanie papilotków. Quote
Pegaza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cze Be i reszta:loveu: kuchnia ladna czysta taa Kasia lepiej napisz:evil_lol: jak se sprawisz pocieche to juz taka nigdy nie będzie hehehe Be chcem kupic te same kosmetyki co i Ty dla Jessi jestem ciekawa jak sie sprawdzą... M-a kupil jasne kafelki takie jak ma Sara...tylko my mamy w prostokącie.. cos czuje ze bede ciagle sprzatac w tej kuchni..:roll: Quote
Kasia_zg Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Kuchnia fantastyczna...bardzo mi sie podoba[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A Jessi jak zwykle ślicznotka:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='iberia']:loveu::loveu::loveu:jesii:loveu::loveu::loveu:[/quote] Witamy Kasiu - dawno Cię nie było :cool3: [quote name='Zuza i Noddy']Super fotki my jutro jedziemy na zakładanie papilotków.[/quote] Ja zakładam sama ale w sumie warto iść i zobaczyć jak to robi profesjonalista :razz: Mam już nowe papierki i jak wyda to jesio dziś będziemy zakładać :cool3: [quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:loveu: kuchnia ladna czysta taa Kasia lepiej napisz:evil_lol: jak se sprawisz pocieche to juz taka nigdy nie będzie hehehe Be chcem kupic te same kosmetyki co i Ty dla Jessi jestem ciekawa jak sie sprawdzą... M-a kupil jasne kafelki takie jak ma Sara...tylko my mamy w prostokącie.. cos czuje ze bede ciagle sprzatac w tej kuchni..:roll:[/quote] Cze D-E :multi: Póki co pociechy sprawiać sobie nie chcę więc jesio jakiś czas kuchnia będzie czysta (mam nadzieję :cool1:) D-E kup z kokosem kosmetyki - naprawdę polecam! Jessi ma teraś śliczny, jedwabisty włos :loveu: No ale oczywiście też oliwimy olejem kokosowym ze spożywczego :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Kuchnia fantastyczna...bardzo mi sie podoba[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A Jessi jak zwykle ślicznotka:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :multi: Co wy się tak wszystkie tą kuchnią zachwycacie? Toć już wam kiedyś pokazywałam :eviltong: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='PositiveThought']aa :razz: ile fotków księżniczki :loveu: :loveu: :loveu: słodkie to to z góry, jak tak zerka ślicznotka... ja właśnie nie wiem, bo na początku Hery, ale to beznadzieja, teraz Zielone Jabłuszko i jest w miarę, a wszyscy Vulpes chwalą to może szampon taki sprawię :razz: bo włoski chcę Potforowi zapuścić. kuchnia czysta, a toster fajny, taki vintage :loveu: ja takie radyjko ostatnio fajne widziałam[/quote] Pierwszymi kosmetykami Jessi też było Hery ale szybko się okazało, że to badziew :angryy: Vulpes jest o tyle dobry , że bardzo tanio wychodzi bo się go rozcieńcza 1:8. Trochę mało się pieni ale odkąd piore Jess w tym z olejkiem kokosowym jeste, bardzo zadowolona :loveu: Toster jest właśnie tak zrobiony ala radio. Z boku ma głośnik no i z przodu to pokrętło :evil_lol: Brakuje mi w mej kuchni jeszcze rolet i okapu Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Pegaza napisał(a): kuchnia ladna czysta taa Kasia lepiej napisz:evil_lol: jak se sprawisz pocieche to juz taka nigdy nie będzie hehehe No właśnie o to mi chodziło :lol: Do tego dochodzi cały czas pochlapana i mokra podłoga bo jak Fidlak pije wodę to rozchlapuję ją na 3 metry wokoło a potem jeszcze z taka kapiącą z pyska łazi po całej chałupie :p Cze 2Be :loveu: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Cze Kaś :loveu: Jess na szczęście nie rozchlapuje .. tylko na jej podkładce troche jest :eviltong: A nawet jak rozchlapie to nie widać bo wszędzie dechy :loveu: Dam wam rochę fotek popołudniu bo zgrałam sobie już wszystkie w pracy więc będę miała zajęcie :cool3: Papilotowałam wczoraj do 24 :-o:shake: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 PositiveThought napisał(a):to aż takie czasochłonne? :shake: ja bym nie wyrobiła :lol: no to może se sprawimy Vuplesa next time. u nas Aidi nie rozchlapuje, u nas ja rozlewam zawsze jak nalewam mu wode/daje żarcie :lol: czekam na fociakiii :loveu: To zależy od tego jak piesek się bardzo wierci :eviltong: A właśnie .. zaraz wam coś opowiem apropo wiercenia :cool3: A wracając do papilotów to zaczęłam jakoś przed 23 ale jesio papierki składałam. No jakieś 50 minut mogło mi to zająć. Jeszcze nie mam takiej wprawy jak np.Martunia - ta to w 30 sie wyrabia :loveu: Vulpesa nie vuplesa Atka :p Ajj Atka gapa z ciebie :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Halooooo! Toster fajowski :loveu: Odbiór Madźka, odbiór :loveu: Dziękuję :loveu: No wiec.. byłam ja wczoraj z Jess odebrać te papiloty, grzebień i szampon dla M no i że to jest na tej samej ulicy co wet no to dawajjj ... Pojechałyśmy oczyscic te gruczoły przyodbytnicze czy jakos tak i przy okazji mówie co by sprawdził czy pazury się do cięcia nie nadają. No nadają się - no to tniemy (bo moje tępe i już jej nie obcinam :shake:). No i Jessi taaakkkaaa niegrzeczna była, wierciła sie i skakała. No i mówie "To ile za te pazury?" a łon że to zależy bo niektórzy płacą 5 zł a inni 10 a od czego to zależy? Od tego jak piesek sie mocno wiercił :crazyeye: :roflt:Ale po chwili namysłu stwierdził : " Ale od Pani wezmę 5 zł" :loveu: (bo czekałam jakieś 40 minut zanim skończył z jednym piesem :cool1: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To za Fidlaka pewnie zapłaciłabym ze 50 zeta bo on to nawet nie da dotknać se pazurów i trza go we 3 osoby trzymać :p Quote
madziasto4 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A ja to nie pamiętam kiedy moim obcinane pazury były :hmmmm: Se sami ścierają chyba na to wygląda. Quote
Recommended Posts