Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PositiveThought napisał(a):
nooo :loveu:

księżniczka się pokaże :grins:

jaką firmą kosmetykowałaś? :razz:

:loveu: Ano :loveu:

Używam firmy Vulpes cały czas.Tylko tym razem użyłam innej serii że tak to nazwę ;)
AmiX napisał(a):
No w końcu fotki ślicznotki:loveu::loveu: Czekamy.....

Zaraz będą .. najpierw mą kuchnię wam pokaże jesio ...

Mój nowy toster :

I nowe krzesła :

Nie wiem czy moją lodówke widziały :roll: Tu je kawałek (ktoś mi w ogóle zdjęcia pokasował :angryy:)

Posted

Takiego kwiotka dostałam ostatnio :loveu:

No to macie Jess jesio przed kąpielą w papilotach

Tu jusz po kąpieli trochę rozczochrana z rana :loveu: (Fotki robione dziś)

No i leci sesja uczesanej ksieżniczki :loveu:

Posted

Co do kuchni - piękna :loveu:
I jak czysto w niej...pomarzyć sobie mogę aby i u mnie tak było.

2Be, na wystawy tylko z długimi włosami sie jeździ czy krótkie tez bywają?

Posted

Beata b.ładną masz kuchnie:loveu:...deski u ciebie wygladaja lepiej bo masz lakier z d.połyskiem :) Kurcze mamy podobne gusty :) zastanawiełam sie nad podobnym kolorem kuchni ale wziełam w końcu WENGE żeby pasowało do salonu(wybiliśmy ściane) ;)

Jessi śliczna:loveu::loveu::loveu: włosek ładnie rośnie:loveu::loveu:

Posted

AmiX napisał(a):
Beata b.ładną masz kuchnie:loveu:...deski u ciebie wygladaja lepiej bo masz lakier z d.połyskiem :) Kurcze mamy podobne gusty :) zastanawiełam sie nad podobnym kolorem kuchni ale wziełam w końcu WENGE żeby pasowało do salonu(wybiliśmy ściane) ;)

Jessi śliczna:loveu::loveu::loveu: włosek ładnie rośnie:loveu::loveu:

Nie wiem co to za lakier ale mnie denerwuje bo wszedzie mam ślady po obcasach :angryy: Chyba jakiś miękki :angryy: Deski też mnie troche wkurzają bo były zakładane ponad 20 lat temu no i gwoździe widać :angryy: Ale ogólnie mi się podoba :cool3: A Wenge Cie nie męczy z kurzem ??

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie wiem co to za lakier ale mnie denerwuje bo wszedzie mam ślady po obcasach :angryy: Chyba jakiś miękki :angryy: Deski też mnie troche wkurzają bo były zakładane ponad 20 lat temu no i gwoździe widać :angryy: Ale ogólnie mi się podoba :cool3: A Wenge Cie nie męczy z kurzem ??

Meble efektowne zarówo w kuchni jak i w salonie ale codziennie latam ze szkatką :lol:

Posted

AmiX napisał(a):
Meble efektowne zarówo w kuchni jak i w salonie ale codziennie latam ze szkatką :lol:

No właśnie :cool1: Myślałam o wenge do salonu ale nie zamierzam non stop latać i ścierać kurze :shake: Wybiore coś innego

Wygłupy: :evil_lol: (ona tak robi jak się denerwuje,ze nikt nie chce się z nią bawić - popisuje sie :evil_lol:)

Posted

Kasia napisał(a):
Po takim czochranku pewnie zaś musisz ją czesać...? :lol:

Aż tak mocno sie nie czochra. Wieczorem będę jej zakładać papiloty to od razu wyczesze ;)
Kincia napisał(a):
Słodka czarnula :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu:

Posted

Cze Be i reszta:loveu:

kuchnia ladna czysta taa Kasia lepiej napisz:evil_lol: jak se sprawisz pocieche to juz taka nigdy nie będzie hehehe

Be chcem kupic te same kosmetyki co i Ty dla Jessi jestem ciekawa jak sie sprawdzą...

M-a kupil jasne kafelki takie jak ma Sara...tylko my mamy w prostokącie..
cos czuje ze bede ciagle sprzatac w tej kuchni..:roll:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Kuchnia fantastyczna...bardzo mi sie podoba[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A Jessi jak zwykle ślicznotka:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='iberia']:loveu::loveu::loveu:jesii:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Witamy Kasiu - dawno Cię nie było :cool3:
[quote name='Zuza i Noddy']Super fotki my jutro jedziemy na zakładanie papilotków.[/quote]
Ja zakładam sama ale w sumie warto iść i zobaczyć jak to robi profesjonalista :razz: Mam już nowe papierki i jak wyda to jesio dziś będziemy zakładać :cool3:
[quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:loveu:

kuchnia ladna czysta taa Kasia lepiej napisz:evil_lol: jak se sprawisz pocieche to juz taka nigdy nie będzie hehehe

Be chcem kupic te same kosmetyki co i Ty dla Jessi jestem ciekawa jak sie sprawdzą...

M-a kupil jasne kafelki takie jak ma Sara...tylko my mamy w prostokącie..
cos czuje ze bede ciagle sprzatac w tej kuchni..:roll:[/quote]
Cze D-E :multi:
Póki co pociechy sprawiać sobie nie chcę więc jesio jakiś czas kuchnia będzie czysta (mam nadzieję :cool1:)

D-E kup z kokosem kosmetyki - naprawdę polecam! Jessi ma teraś śliczny, jedwabisty włos :loveu: No ale oczywiście też oliwimy olejem kokosowym ze spożywczego :evil_lol:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Kuchnia fantastyczna...bardzo mi sie podoba[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]A Jessi jak zwykle ślicznotka:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :multi:
Co wy się tak wszystkie tą kuchnią zachwycacie? Toć już wam kiedyś pokazywałam :eviltong:

Posted

[quote name='PositiveThought']aa :razz: ile fotków księżniczki :loveu: :loveu: :loveu:

słodkie to to z góry, jak tak zerka ślicznotka...

ja właśnie nie wiem, bo na początku Hery, ale to beznadzieja, teraz Zielone Jabłuszko i jest w miarę, a wszyscy Vulpes chwalą to może szampon taki sprawię :razz: bo włoski chcę Potforowi zapuścić.

kuchnia czysta, a toster fajny, taki vintage :loveu: ja takie radyjko ostatnio fajne widziałam[/quote]
Pierwszymi kosmetykami Jessi też było Hery ale szybko się okazało, że to badziew :angryy: Vulpes jest o tyle dobry , że bardzo tanio wychodzi bo się go rozcieńcza 1:8. Trochę mało się pieni ale odkąd piore Jess w tym z olejkiem kokosowym jeste, bardzo zadowolona :loveu:

Toster jest właśnie tak zrobiony ala radio. Z boku ma głośnik no i z przodu to pokrętło :evil_lol: Brakuje mi w mej kuchni jeszcze rolet i okapu

Posted

Pegaza napisał(a):

No właśnie o to mi chodziło :lol:
Do tego dochodzi cały czas pochlapana i mokra podłoga bo jak Fidlak pije wodę to rozchlapuję ją na 3 metry wokoło a potem jeszcze z taka kapiącą z pyska łazi po całej chałupie :p

Cze 2Be :loveu:

Posted

Cze Kaś :loveu:
Jess na szczęście nie rozchlapuje .. tylko na jej podkładce troche jest :eviltong: A nawet jak rozchlapie to nie widać bo wszędzie dechy :loveu:
Dam wam rochę fotek popołudniu bo zgrałam sobie już wszystkie w pracy więc będę miała zajęcie :cool3:
Papilotowałam wczoraj do 24 :-o:shake:

Posted

PositiveThought napisał(a):
to aż takie czasochłonne? :shake: ja bym nie wyrobiła :lol:

no to może se sprawimy Vuplesa next time.

u nas Aidi nie rozchlapuje, u nas ja rozlewam zawsze jak nalewam mu wode/daje żarcie :lol:

czekam na fociakiii :loveu:

To zależy od tego jak piesek się bardzo wierci :eviltong: A właśnie .. zaraz wam coś opowiem apropo wiercenia :cool3: A wracając do papilotów to zaczęłam jakoś przed 23 ale jesio papierki składałam. No jakieś 50 minut mogło mi to zająć. Jeszcze nie mam takiej wprawy jak np.Martunia - ta to w 30 sie wyrabia :loveu:

Vulpesa nie vuplesa Atka :p

Ajj Atka gapa z ciebie :evil_lol:
madziasto4 napisał(a):
Halooooo!
Toster fajowski :loveu:

Odbiór Madźka, odbiór :loveu:
Dziękuję :loveu:

No wiec.. byłam ja wczoraj z Jess odebrać te papiloty, grzebień i szampon dla M no i że to jest na tej samej ulicy co wet no to dawajjj ... Pojechałyśmy oczyscic te gruczoły przyodbytnicze czy jakos tak i przy okazji mówie co by sprawdził czy pazury się do cięcia nie nadają. No nadają się - no to tniemy (bo moje tępe i już jej nie obcinam :shake:). No i Jessi taaakkkaaa niegrzeczna była, wierciła sie i skakała. No i mówie "To ile za te pazury?" a łon że to zależy bo niektórzy płacą 5 zł a inni 10 a od czego to zależy? Od tego jak piesek sie mocno wiercił :crazyeye: :roflt:Ale po chwili namysłu stwierdził : " Ale od Pani wezmę 5 zł" :loveu: (bo czekałam jakieś 40 minut zanim skończył z jednym piesem :cool1: