Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

O nie - żadne tapety - już nigdy :shake: Na początku miały byc .. kupiłam nawet klej do tapet za 40 zł (2 paczki) no i chyba się nie zda na nic :shake: Ciekawe czy już nie przeterminowany :roll:

Inspiracjooooooooooooooooooooooooo :PROXY5:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Współczuje ci B tego remontu (no chyba ze lubisz remonty, bo ja nie:-() ja już po remoncie tapetowanie pokoju,przedpokoju i podłogi. Teraz to bym inaczej zrobiła pomalowała bym sobie pokój na np. dwa lub jeden kolor a nad łóżkiem przykleiła taki wzór (taki lub inny motyw) jak mam w przedpokoju:

Przepraszam za jakość zdjęcia tapeta jest zielona a kwiatki ciemni zielone.
Jeszcze tylko kuchnie na początku roku on i drugi pokój później.
Jak nie chcesz tapety to jest taki ładny jasny odcień zieleni z duluksa. Ponoć bardzo dobrze się maluję.
Jak coś wymyślisz to napisz.

Posted

[quote name='Aga76']Inspiracja sobie pływa...

http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/11loveboat.gif

Ale czy dopłynie?

Zrób na zielono.
Zielony po raz pierwszy :razz:
[quote name='madziasto4']Cześć :hand:

Głosuję na zielony :shiny:

Maleństwo z Jessinki ;)
Zielony po raz drugi :razz:
Cze Madzka .. no mała to ona jest :loveu:
[quote name='Aurunia']Współczuje ci B tego remontu (no chyba ze lubisz remonty, bo ja nie:-() ja już po remoncie tapetowanie pokoju,przedpokoju i podłogi. Teraz to bym inaczej zrobiła pomalowała bym sobie pokój na np. dwa lub jeden kolor a nad łóżkiem przykleiła taki wzór (taki lub inny motyw) jak mam w przedpokoju:

http://img227.imageshack.us/img227/4538/28072008ct9.jpg

Jeszcze tylko kuchnie na początku roku on i drugi pokój później.
Jak nie chcesz tapety to jest takie ładny jasny odcień zieleni z duluksa. Ponoć bardzo dobrze się maluję.
Jak coś wymyślisz to napisz.
Ada a ten wzór na ścianie to masz naklejki czy szablony ? Bo patrzyłam - szablony strasznie drogie :shake: A też i się strasznie podobają. Tapetom mówie - nie !!
Edit : Nie zauważyłam, że zielony po raz trzeci :D

Posted

to są naklejki ten wzór kosztuje 10 zł. te elementy są odzielnie więc można tworzyć różne kombinacje wzór jest welurowy fajnie wygląda można je przyklejać na wszystko i nie trzeba przygotowywać ściany mój powstał w niecałe 10 minut.

Posted

No .. i to jest myśl - już mamy inspirację nr 2 :razz: Najpierw gipsujemy, potem malujemy na zielono (szukamy inspiracji co do odcienia :evil_lol:) i nalejamy wzorek :loveu:

Posted

Be a czerwony?
Widziałam sypialnie - czerwone ściany i czarno białe najklejki. Super to wyglada :loveu:

Gdyby nie to, że przedpokój mam czerwony to na pewno zrobiłabym sobiew w tym kolorze sypialnie!

Posted

Będę szukać ;) Mam Castoramę, Leroy Merlin, Obi, Nomi .. gdzieś się znajdzie :multi:
Wysłałam właśnie kupony - 8 skreśliłam, 8 na chybił trafił. Zapłaciłam 32 zł :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
Be a czerwony?
Widziałam sypialnie - czerwone ściany i czarno białe najklejki. Super to wyglada :loveu:

Gdyby nie to, że przedpokój mam czerwony to na pewno zrobiłabym sobiew w tym kolorze sypialnie!

O nie - nie lubię czerwonego :shake:

Posted

oj ja jestem teraz przerażona bo czeka mnie malowanie caaaaalego mieszkania, tak, żeby nadac fajniejszy charakter. Ale co to bedzie, jaki burdel, jaki brud i nie daj boże jak kolory do kitu wyjdą to sie zastrzele:cool3:

Posted

PositiveThought napisał(a):
cześć Be :grins:

ja się nie wtrącam, bo pojęcia o remontach nie mam :grins:

jak będę swój dom w przyszłości urządzać to po prostu wezmę katalogi, powiem "chce tak o" i koniec fizolofii :evil_lol:

kiedy jedziecie do tego Świńskiego ryja? :grins:

Cze Atka !
Trza mieć kasę, żeby tak z katalogu sobie wybierać i paluszkiem pokazywać :roll:
Co za świńskiego ryja znowu ??

nooo

pan przyniósł katalog, ja pokazałm paluszkiem... :evil_lol:

wiesz co, to chyba Dulux był, Be!

Ale ja nie jestem pewna, czy taką wściekłą aż zieleń chcę do sypialni :shake: Wolalabym chyba taką .. pastelową :loveu:
AlKil napisał(a):
Dzień dobry! Jak tam u mamci??? Ma jeszcze siły???:evil_lol:

Cze Ewcia :multi:
U mamci spoko .. wczoraj jej 5 kg gwoździ kupowałam nie wiem po co :roll: Pytałam czy już obrazki wiesza ? :evil_lol: Dawno nie byłam na budowie .. trza sie przejechać i oblookać ;)

Posted

Nie - niebieski też odpada.. mam złe wspomnienia :p
Drozdżówke powiadasz? A skąd ja o tej porze Ci drożdżówkę wezme ? :-o Chociaż .. hmm.. pewnie teraz drożdżowe urabiają więc niedługo będą odpiekać :razz:

Posted

niebieski fuj, niebieska to tylko łazienka :shake:

do Świnoujscia!

Ja długooo sobie nic niebieskiego nie zrobie :shake:

Aaaa.. tam to dopiero za 3 tyg jak bóg da .. chciałam jechać dzis po pracy tak do piątku włącznie, ale Łuk urlopu nie dostał :angryy:
madziasto4 napisał(a):
Niebieski to taki zimny koror nie? Ja lubię ciepłe kororki :loveu:

Oj zimny Ci on .. zimny :shake:
Kasia napisał(a):
Niebieski jest OK ale nie na sypialnię...

Widzę, że Be nie dogodzisz :p sama se musi wybrac!!!

No już chyba na zielonym stanęło :razz: Teraz odcienia szukam :eviltong: Atka ma kurcze ładny ten zieleń ale chyba za ostry jak na sypialnie, co ?
Pegaza napisał(a):
wszystko zalezy co sie komu podoba mialam wczesniej łososiowy...wole narazie niebieski..

bo ja jestem zimna kobita i mam niebieski w sypialni:evil_lol:

Łososiowy to ja mam w biurze :cool1: Wystarczy

Ajj Dario-Ewo chyba chciałaś powiedzieć, ześ ty gorąca więc chłod koloru przyćmiewasz :diabloti: