Jofka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ufff to beda zdjecia....hehe "pocisk"...:lol::lol: Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jeszcze nie wrócił z tą ładowarka :mad: Ale muszę się wam pochwalić .. właśnie nauczyłam Jessi komendy "daj łapkę" :sweetCyb::sweetCyb: Więc umie już "siad" i "daj łapkę" :klacz: Quote
Kincia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 tigrunia napisał(a):Jeszcze nie wrócił z tą ładowarka :mad: Ale muszę się wam pochwalić .. właśnie nauczyłam Jessi komendy "daj łapkę" :sweetCyb::sweetCyb: Więc umie już "siad" i "daj łapkę" :klacz: Jupi :multi::multi: Musisz ja nagrac :D:D Juz chyba przyjechal z ta ladowarka :mad: Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Kincia'] Juz chyba przyjechal z ta ladowarka :mad: Przyjechał - ale bez ladowarki :placz: Specjalnie go po nią wysłałam i zapomniał :mad: Jutro pojadę osobiście z samego rana i obfocę Jessikę :) A teraz dobrej nocki dziewczyny :) P.S. Dziś Halloween!! Idę zrobić jajecznice.. :roll: Quote
madziasto4 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 tigrunia napisał(a): Idę zrobić jajecznice.. :roll: Smaka mi zrobiłaś :placz: Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Wzięłam wczoraj z pracy 30 jaj to coś z nimi trzeba teraz zrobić :eviltong: Także zapraszam, starczy na bardzo, bardzo, bardzo dużą jajecznicę :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja chcę jajecznice :placz: Szkoda, że troche daleko... chociaż.. 80 km, to nie tak dużo :cool3: Quote
madziasto4 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja mam ochotę na jajeczniczkę z cebulką i do tego świeża bułeczka z masełkiem:loveu: Buuu, zgłodniałam:roll: Quote
Guest Agata_B Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tigrunia, jestem genialna! :lol: Wyślij mi troche jajecznicy w kopercie, adres podam na pv :evil_lol: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 tigrunia napisał(a):Jeszcze nie wrócił z tą ładowarka :mad: Ale muszę się wam pochwalić .. właśnie nauczyłam Jessi komendy "daj łapkę" :sweetCyb::sweetCyb: Więc umie już "siad" i "daj łapkę" :klacz: Brawa dla Jessi i Tigruni!!! Tolek kompletnie sie nie chce tego nauczyc....gryzie moją rękę i się chce bawić, Jak to zrobiłaś?? Jakieś wskazówki??? Gratulujemy!!! Mądrala z niej!!!:lol::lol::lol::lol: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dzień dobry tak w ogóle!!!....idę robić jajecznicę,a później jadę na cmentarz....:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Ma ktoś ochotę?? Ktoś z okolic Olsztyna??:cool3::cool3: Quote
Pegaza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cze :p ła a moja nic nie umie, nie uczyliśmy jej niczego, ale mi to nie przeszkadza:p głodomory jajecznicowe:evil_lol: Quote
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dobry:multi::multi: Gdzie fotki ?? :loveu::loveu: A tak w ogole to ja mam ciocie w Bydgoszczy :diabloti: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja bym chciała nauczyć Tolka jak najwięcej,ale kiepski z niego uczeń...do tej pory tylko siad...no ale może jeszcze coś go naucze,a jak nie to bez tragedii przecież to piesek do kochania,a nie pajac:loveu: Quote
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jofka napisał(a):Ja bym chciała nauczyć Tolka jak najwięcej,ale kiepski z niego uczeń...do tej pory tylko siad...no ale może jeszcze coś go naucze,a jak nie to bez tragedii przecież to piesek do kochania,a nie pajac:loveu: Nauczy sie :D:D Moj jacky sie szybko uczy :D W tym roku go nauczylam czolgania sie xD A takto umie: siad,daj glos,zdech pies,daj lape,czolgaj sie,.... Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kincia napisał(a):Nauczy sie :D:D Moj jacky sie szybko uczy :D W tym roku go nauczylam czolgania sie xD A takto umie: siad,daj glos,zdech pies,daj lape,czolgaj sie,.... Ale mądrego masz pieska!!!!! Brawo:multi::multi: Tolek do tej pory:siad i daj głos,ale liczę na więcej!!!!:cool3::cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Witajcie !! Dopiero wróciłam do domku .. Mam już baterie naładowane :multi: Jofka - Jessi się nauczyła dawać łapkę w jeden dzień :multi: A jak śmiesznie siada :eviltong: Ale widzę, ze tolek dziś nauczył się dawać głos a Jessi nie umie :shake: A jaki pinczerek wyszkolony!! :-o Oblookam chwilkę co tu na dogo słychać i zaraz jakieś zdjątka porobie Quote
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 tigrunia napisał(a):Witajcie !! Dopiero wróciłam do domku .. Mam już baterie naładowane :multi: Jofka - Jessi się nauczyła dawać łapkę w jeden dzień :multi: A jak śmiesznie siada :eviltong: Ale widzę, ze tolek dziś nauczył się dawać głos a Jessi nie umie :shake: A jaki pinczerek wyszkolony!! :-o Oblookam chwilkę co tu na dogo słychać i zaraz jakieś zdjątka porobie Witaj :D No wkoncu :multi::multi: Beda fotki :loveu::loveu::loveu: Jofka napisał(a):Ale mądrego masz pieska!!!!! Brawo:multi::multi: Tolek do tej pory:siad i daj głos,ale liczę na więcej!!!!:cool3::cool3::cool3: Spokojnie nauczy sie ma przed soba cale zycie :loveu: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 tigrunia napisał(a):Witajcie !! Dopiero wróciłam do domku .. Mam już baterie naładowane :multi: Jofka - Jessi się nauczyła dawać łapkę w jeden dzień :multi: A jak śmiesznie siada :eviltong: Ale widzę, ze tolek dziś nauczył się dawać głos a Jessi nie umie :shake: A jaki pinczerek wyszkolony!! :-o Oblookam chwilkę co tu na dogo słychać i zaraz jakieś zdjątka porobie Nooooo wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też odpocznę i zrobię fotki dla Łobuza!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Gdzie się Tigrunia znowu podziała??:mad::mad: Quote
Recommended Posts