Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Cze Be:loveu:
to Ty masz tam full wypas jak dogo Ci chodzi... heheh
to juz lepij bier te jeepy bo wielblady niewygodne:evil_lol:
to miłego smazonka i zwiedzania:p

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja też miałam się opiekować. wieczorkiem wrzuce troche fotek Be i Jessi. Ona pewnie teraz smaży się na słońcu i dobrze sie bawi. ALE MA ZAJE FAJNIE

Posted

[CENTER]:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ja coś wiem :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
[/CENTER]

Posted

Hello Ewrybady :multi:
Kwilowo jestem :loveu:
Daga spoko .. jesio troche i bedzie tour to Krakow :loveu:
Kasia - gdzie te fotki no ?? :placz: Chetnie bym sobie popatrzyla :placz:
Juz chyba na necie nie bede bo jutro ruszamy na objazd (czyt.codziennie w innym miescie, innym hotelu) i nie bedzie czasu pewnie. Juz tylko dzis i jutro do poludnia opalanko a potem nici :placz: Dzis mi skora zeszla z prawego ramienia :placz:
Wczoraj bylismy w ichniejszej Pizza Hut :evil_lol: Nawet smaczna pizza byla.
Quady ... , strasznie mi sie nie podobala jazda na tym czyms po pustyni... opowiem wam wiecej jak wroce bo czas mnie goni .. to see ya !!

Posted

Cze Be:p
ja nie wiem Ty pojechalas na wczasy takie zeby wypocząc czy wycieczke objazdową po kurorcie:roll: w takim razie hm życze Ci miłego oglądania:p
bye

Posted

Hello !!
Tydzien wakacji wlasnie mi minal i za pol godziny jade na objazd. D-E sprawdz sobie na str Triady wczasy 7+7 ;)
Kasia od Iberii - dostalam od Cie tylko jednego smsa i nic wiecej i na tego odpisalam.
Zaraz wsiadam w autokar i sruuuuu 600 km w dol nas wioza chyba do Asuanu, albo moze byc tez w gore do Kairu :roll: Nie powiedzieli nam jeszcze.
No to leceeee.... paaa... czymajcie sie :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Beatko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Widze, ze sie wczasujesz-super! Sloneczka i opalenizny juz zazdroszcze hihihi Podrzuc Nam troche tego Egipskiego sloneczka na Poludnie Anglii, bo tu z nim ostatnio lichutko :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak wrocisz zasypiesz Nas pewnie mnostwem fotek, a my bedziemy sie nimi zachwycaly i powtarzaly - ja tez tak chce hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy i na powrot Twoj czekamy, papa :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć 2Be.

Nie mogę się już doczekać zdjęć z Egiptu :loveu: Teraz czeka cię mniej przyjemna część wycieczki, ale za to będziesz mogła wszystko obfocić :cool3:

Miłego zwiedzania :multi:

Posted

[quote name='iberia']Szkoda by im było wielbłąda!!! Wielbłąda można wykorzystać przynajmniej do przewożeia kogoś a tego Chuderlaka nie da Rady <hahaha>[/quote]

tam im tłuściejsza tym lepsza....:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Hello !!
Tydzien wakacji wlasnie mi minal i za pol godziny jade na objazd. D-E sprawdz sobie na str Triady wczasy 7+7 ;)
Kasia od Iberii - dostalam od Cie tylko jednego smsa i nic wiecej i na tego odpisalam.
Zaraz wsiadam w autokar i sruuuuu 600 km w dol nas wioza chyba do Asuanu, albo moze byc tez w gore do Kairu :roll: Nie powiedzieli nam jeszcze.
No to leceeee.... paaa... czymajcie sie :cool3:[/quote]
Co taka cisza sprzedali B :lol:
Ze kym my goł nach Krakau :evil_lol:

Posted

Może sprzedali? Moja koleżanka Sara (pół Arabka) pojechała do ciotki do Egiptu z koleżanka blondynką i jeden facet chciał sobie ją kupić:lol: Wszystko brał na poważnie do momentu kiedy ojciec Sary (Arab) zakończył całą sprawę. Niezłe przeżycia.

Czekam na jakieś wieści i foteczki!:multi:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]O ile ją kaiś Arab nie kupił:evil_lol:...to trzeba sie nastawić na te mnustwo fotek co nam obiecała;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]2Be czekamy na Ciebie :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

No to jestem :multi:Jak to mówią - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :loveu:
Wczoraj obudzili nas o 2:25 rano , o 3:40 zbiórka w autokarze i jazdaaa 8 h do Hurghady spowrotem na lotnisko (ponad 500km), 3 h siedzielismy na lotnisku ale byla tam olbrzymia strefa wolnoclowa ze straganami tyz i jesio wydalam kupe kasy np perfuma sobie kupilam Escade 75 ml za 50 dol :-o Łuki kupil Hugo Bossa 125 ml za 46 dol :-o Ceny mnie zaszokowały no ale przywiozłam jesio 60 dolarsów spowrotem :multi:
No.. potem 4,5 h lotu <szok> i 2,5 h jazdy samochodem z lotniska do domciu. Jestem wykończona :-( Spac poszłam o 1 w nocy :cool1:
Na zdjecia i opowieści troche poczekajcie niech sie ogarne, popatrze co na dogo slychac.