Sara_i_Aris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć Beatko. Masz jeszcze ImageShack i PhotoBucket :cool3: Ja fotosika niet :shake: Ręcznikowy kochanek jak z marzeń... Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Co tu tak dziwnie pachnie??? Cześć 2Be, o jak miło fotki na dzień dobry zobaczyć, aż smaka na pizzę złapałam. Miłego dzionka życzę. Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Cze Agusia :loveu: Ja nic nie czuje :shake: :eviltong: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Agusia :loveu: Ja nic nie czuje :shake: :eviltong: Bo masz egipskiego katara :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Apropo - Faraon mnie wczoraj dopadł :cool1: W Egipcie mu się nie udało to do PL się pofatygował :angryy: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tigrunia napisał(a):Apropo - Faraon mnie wczoraj dopadł :cool1: W Egipcie mu się nie udało to do PL się pofatygował :angryy: ojej bardzo ładnie napisałaś Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Aga76 napisał(a):ojej bardzo ładnie napisałaś Siem pochwaliłam - a co ! :grins: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tigrunia napisał(a):Siem pochwaliłam - a co ! :grins: I bardzo dobrze!!! Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 No to macie fotki w nagrode :loveu: Tylko jeszcze pomyśle za co :hmmmm: McDonald's Ta Pani chyba dzieci wykarmiła coś łostatnio Hihi - nabrali nas, że tam gdzieś jest Kaufland.. no ty my za nimi. Idziemy, idziemy a tam takie cos : :evil_lol: W barze na piwku (mężczyźni) i koktajlach (kobiety) :evil_lol: A to pomościk przy naszej plaży. Tu będzie większa sesja ale to potem bo to ostatnie zdjęcie, które mam na fotosiku Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Aga76 napisał(a):Ekskluzywny ten Kaufland... A w nim same pamiątki. Nawet napojów nie było :shake: I tak na to Niemców nabierają Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Aga76 napisał(a): Ekskluzywny ten Kaufland... nawet bardzo :evil_lol: Cze Beatrycze :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ale ten Kaufland wielki i tyle w nim jest :roflt: niczego :lol: W nagrodę? Może za to, że jesteśmy i je oglądamy :cool3: Bo wiesz... wstawianie fotek, jak nikt ich nie ogląda, to już nie jest takie fajne :lol: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): W nagrodę? Może za to, że jesteśmy i je oglądamy :cool3: Bo wiesz... wstawianie fotek, jak nikt ich nie ogląda, to już nie jest takie fajne :lol: Ooo, Sara dobrze napisała! Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko i nie zawiodła się bGirl fotaski są...:loveu: bajecznie [/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Ale ten Kaufland wielki i tyle w nim jest :roflt: niczego :lol: W nagrodę? Może za to, że jesteśmy i je oglądamy :cool3: Bo wiesz... wstawianie fotek, jak nikt ich nie ogląda, to już nie jest takie fajne :lol: Co ty .. w nim było nawalone aż ale tylko pamiątek :eviltong: bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witanko i nie zawiodła się bGirl fotaski są...:loveu: bajecznie [/FONT] Witamy bGirl'ko w galerii Jessinki :loveu: Wpadaj częściej ... po południu będzie następna dostawa fotek ;) Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]to widzimy się popołudniu, buziak[/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 No to jest już popołudnie i fotki nioseeeee :multi: Z taaakim wysokim młodym arabem :cool3: Po zachodzie... I nasz ulubiony kelner :lol: Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Beatko naprawdę niezła z Ciebie kobietka jest...:cool3: Super wychodzisz na zdjeciach :loveu: Quote
AlKil Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hej! Byłam zdjęcia obejrzałam, pamięć odświeżyłam.:lol: A supermarket jeden był! Z cenami i kasami! Jeździliśmy tam na zakupy.:lol: Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Kasia napisał(a):Beatko naprawdę niezła z Ciebie kobietka jest...:cool3: Super wychodzisz na zdjeciach :loveu: Dzięki Kasiu, miło mi to słyszeć :razz: AlKil napisał(a):Hej! Byłam zdjęcia obejrzałam, pamięć odświeżyłam.:lol: A supermarket jeden był! Z cenami i kasami! Jeździliśmy tam na zakupy.:lol: Ciekawe czy do tego samego jeździłaś, co ja? :eviltong: Ten nasz był bardzo bliziutko od mojego hotelu. Były 2 piętra spożywki i 3 piętra z ciuchami, pamiątkami, ręcznikami it.d. Spożywka nazywała się ABU ARASCHA czy jakoś tak a reszta to Market Kleopatra. Quote
AlKil Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie wiem... Ten był od naszej strony na końcu głównej ulicy.:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Beatko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Super, ze juz z urlopu wrocilas, bo jest czym oko nacieszyc, ta, wrecz przezroczysta woda jest tak zachecajaca, ze chcialoby sie wskozyc do niej przez monitor hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cudne foteczki, swietnie wygladasz, zgadzam sie z Agusia, jestes baaaardzo fotogeniczna![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czekam na kolejna porcje Egipskich fotek :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tigrunia napisał(a):Co ty .. w nim było nawalone aż ale tylko pamiątek :eviltong: Tylko, że pamiątek zwykle się w Kauflandzie nie sprzedaje :lol: Przynajmniej ten był wyjątkowy :grins: Quote
madziasto4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No, to se narobiłam smaku tą Twoją pizzą, a do śniadania jeszcze tyle czasu... Fajowe wczasy miałaś, wyspy, nurkowanie :loveu: Quote
Recommended Posts