Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

A u nas się ochłodziło, niebo zachmurzone i bedzie padać jak nic :cool1:
Ale to dobrze, bo deszczu nie było ponad miesiąc i niesamowita susza..

Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1:

Tak. Racja.
Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p

U nas juz pada....i grzmi.

Posted

[quote name='Kasia']Tak. Racja.
Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p

Świeta racja Kasieńko ;)

Beatko udanego i przyjemnego wypoczynku Ci życze, przywieź nam mnustwo fotek :lol:
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Kasiu bardzo dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że będzie superrrr :multi: Fotki będę trzaskać ile wlezie :razz: Zaopatrzyłam się w 2 karty po 1 GB więc sporo się zmieści :cool3:
No .. to żegnam moje drogie Panie .. Jessi będzie tu pewnie zaglądać więc proszę sie galeryją opiekować :p Tylko posprzątajcie przed moim powrotem co bym tu kurzu nie zastała :mad:

Połaże jesio troche po waszych galeryjach i o 9 mykam do domku .. ostatnie pakowanie, prasowanie i sruuu do Poznania i sruuu do Egiptu :sweetCyb::sweetCyb:

Wracam za 2 tyg w piątek jakby kto pytał. Pono o 19:15 lądujemy w Poznaniu. A w sobotę rano przyjeżdżają do mnie panienki z Yorkami - jedna z Gdyni dwie z Koszalina (:cool3:)i sruuu do Krakowa na wystawe :multi:

Paaaaaaaaaa dziołszki :hand:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dzięki, dzięki - mam nadzieję, że wrócę - że mnie za wielbłąda nie sprzedadzą :evil_lol:

ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cz eBe zdazylam do ciebie sie przysc pozegnac
no to odpocznij zrob sie na murzynke
a w samolocie nie zigej
miłego urlopu papa

iberia napisał(a):
ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo

Kincia napisał(a):
Zazdroszcze Cii
Milego wypoczynku
Będziemy tęsknic

Czesc dziewczynki. Tu Tigrunia from Afrika :grins:
Pogoda superr, woda slona .. opalam sie ile wlezie i juz ramionka zjarane :placz: Wczoraj bylam snorkowac .. podziwialam piekne rafyyy , rybki i nawet pare rybek Nemo widzialam :loveu: Niestety rekina zadnego nie bylo :p
Jutro Jeep Safari :multi: Troszku Jeepami, troszku wielbladami :evil_lol: Ajjj .. fajnie bedzie :multi:
Faraon jesio mnie nie dopadl :multi: A zarcie nawet zjadliwe :lol: No .. to leceee .. Trzymajcie sie dziolszki :razz: Do kiedysssss

Posted

Cze Be:loveu:
to Ty masz tam full wypas jak dogo Ci chodzi... heheh
to juz lepij bier te jeepy bo wielblady niewygodne:evil_lol:
to miłego smazonka i zwiedzania:p

Posted

Ja też miałam się opiekować. wieczorkiem wrzuce troche fotek Be i Jessi. Ona pewnie teraz smaży się na słońcu i dobrze sie bawi. ALE MA ZAJE FAJNIE

Posted

[CENTER]:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ja coś wiem :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
[/CENTER]

Posted

Hello Ewrybady :multi:
Kwilowo jestem :loveu:
Daga spoko .. jesio troche i bedzie tour to Krakow :loveu:
Kasia - gdzie te fotki no ?? :placz: Chetnie bym sobie popatrzyla :placz:
Juz chyba na necie nie bede bo jutro ruszamy na objazd (czyt.codziennie w innym miescie, innym hotelu) i nie bedzie czasu pewnie. Juz tylko dzis i jutro do poludnia opalanko a potem nici :placz: Dzis mi skora zeszla z prawego ramienia :placz:
Wczoraj bylismy w ichniejszej Pizza Hut :evil_lol: Nawet smaczna pizza byla.
Quady ... , strasznie mi sie nie podobala jazda na tym czyms po pustyni... opowiem wam wiecej jak wroce bo czas mnie goni .. to see ya !!

Posted

Cze Be:p
ja nie wiem Ty pojechalas na wczasy takie zeby wypocząc czy wycieczke objazdową po kurorcie:roll: w takim razie hm życze Ci miłego oglądania:p
bye

Posted

Hello !!
Tydzien wakacji wlasnie mi minal i za pol godziny jade na objazd. D-E sprawdz sobie na str Triady wczasy 7+7 ;)
Kasia od Iberii - dostalam od Cie tylko jednego smsa i nic wiecej i na tego odpisalam.
Zaraz wsiadam w autokar i sruuuuu 600 km w dol nas wioza chyba do Asuanu, albo moze byc tez w gore do Kairu :roll: Nie powiedzieli nam jeszcze.
No to leceeee.... paaa... czymajcie sie :cool3:

Posted

Czesc Beatko :multi:

Widze, ze sie wczasujesz-super! Sloneczka i opalenizny juz zazdroszcze hihihi Podrzuc Nam troche tego Egipskiego sloneczka na Poludnie Anglii, bo tu z nim ostatnio lichutko :roll:

Jak wrocisz zasypiesz Nas pewnie mnostwem fotek, a my bedziemy sie nimi zachwycaly i powtarzaly - ja tez tak chce hihi

Pozdrawiamy i na powrot Twoj czekamy, papa :loveu: