Princess_York Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 trzymamy kciuki :) bedzie dobrze :lol: Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :) A czy Ty Be gdzieś w moje rejony nie jedziesz na to krycie tak kiedyś mi przemknęło ? Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Princess_York napisał(a):trzymamy kciuki :) bedzie dobrze :lol: Dziękuję :loveu: dzasta napisał(a):O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :) Dzięki Justa :loveu: A Ty kiedy się wybierasz? EDIT : Jadę do Piaseczna :D Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :multi::multi: No to ci nowina :multi::multi: Trzymam kciuki :) Jak wszystko dobrze pójdzie to będzie pełno klusek na dogo!!! Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A do Pisaeczna to całkiem blisko mnie :) Tak myślałam właśnie że tam jedziesz :D A ja jadę za około tydzień myślę :D Quote
*kleo* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :) Chyba się nawet domyślam do jakiego kawalera uderzacie... ;) Quote
Pegaza Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 OO ten Pudzian to ci sie udal:loveu: po Jess tyle wlosow ma.. a tym razem inny kawaler bedzie? Quote
AmiX Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ooojjaaaacciieeee Beata ale pudzianek śliczny!!!!:loveu: Jaki słodki pysio :loveu: takie lubię:loveu: Trzymam kciuki za Jessi :) Quote
tigrunia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Jesteśmy :multi: Wszystko poszło gładko i bez problemowo :cool3: Kawalera chciały zobaczyć? Oto i on : http://www.desire-york.pl/news/poznan0801.jpg :loveu: Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cześć Be :multi: Śliczny ten przyszły tatuś :loveu: A można wiedzieć jak ma na imię? Piękne kluseczki będą :loveu: Quote
tigrunia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Śliczny ten przyszły tatuś :loveu: A można wiedzieć jak ma na imię? Piękne kluseczki będą :loveu: Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3: Quote
dysia-u Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 nie dość że ładny to jeszcze coolsko sie nazywa Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='tigrunia']Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3: Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No sliczny taki typ laleczki;) a do mnie dzis nie wpadlas a ja tak liczylam na Twoje tez kciuki:roll: Quote
*kleo* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cześć Be :) Fajno że dobrze wszystko poszło, chętnie zobaczę dzieciaczki, bo po Babylonie chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi ;) Quote
*kleo* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cześć Be :) Fajno że dobrze wszystko poszło, chętnie zobaczę dzieciaczki, bo po Babylonie chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi ;) Quote
ladyyork Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witam ,już nie moge się doczekać kiedy zobacze maluszki z tego miotu:loveu:miejmy nadzieje że będą códeńka takie jak mama i tata;) Quote
karkakarka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:będą kluseczki :bigcool::bigcool::bigcool:śliczne kluseczki... po ślicznych rodzicach :iloveyou::iloveyou: Fajnie!! Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dysia-u napisał(a):nie dość że ładny to jeszcze coolsko sie nazywa :cool3: jot11 napisał(a):Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu: Amir faktycznie fajniutki ;) Pegaza napisał(a):No sliczny taki typ laleczki;) a do mnie dzis nie wpadlas a ja tak liczylam na Twoje tez kciuki:roll: Daria kurcze byłam no .. ale jak chciałam napisać, że trzymam kciuki to mi się komp zawiesił :shake: No ale trzymam cały czas bo nie wiem o której ten exam :eviltong: *kleo* napisał(a):Cześć Be :) Fajno że dobrze wszystko poszło, chętnie zobaczę dzieciaczki, bo po Babylonie chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi ;) Cze Klaudia :multi: Ja się sporo naoglądałam :loveu: ladyyork napisał(a):Witam ,już nie moge się doczekać kiedy zobacze maluszki z tego miotu:loveu:miejmy nadzieje że będą códeńka takie jak mama i tata;) No wolałabym, żeby były jak tata :evil_lol: karkakarka napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:będą kluseczki :bigcool::bigcool::bigcool:śliczne kluseczki... po ślicznych rodzicach :iloveyou::iloveyou: Fajnie!! :loveu: Też się cieszę :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dzasta napisał(a):No to trzymam kciuki Be za Was :kciuki: Dzięki Justa :loveu: A co się z Twoją galerią stało? :crazyeye: Quote
dzasta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zamknęłam galerię... A jak poszło krycie? Gładko? Bo ja to cała w nerwach jestem :D A zaraz jadę na progesteron :P Quote
*kleo* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A ja wczoraj poszperałam trochę w necie i znalazłam kilka dzieciaczków Babylona, ładne szczylki :) Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja też od razu poszperałam i też się naoglądałam :D Quote
Recommended Posts