Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :)

A czy Ty Be gdzieś w moje rejony nie jedziesz na to krycie tak kiedyś mi przemknęło ?

Posted

Princess_York napisał(a):
trzymamy kciuki :) bedzie dobrze :lol:

Dziękuję :loveu:
dzasta napisał(a):
O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :)

Dzięki Justa :loveu:
A Ty kiedy się wybierasz?

EDIT : Jadę do Piaseczna :D

Posted

[quote name='jot11']Cześć Be :multi: Śliczny ten przyszły tatuś :loveu: A można wiedzieć jak ma na imię? Piękne kluseczki będą :loveu:
Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3:

Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
nie dość że ładny to jeszcze coolsko sie nazywa

:cool3:
jot11 napisał(a):
Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu:

Amir faktycznie fajniutki ;)
Pegaza napisał(a):
No sliczny taki typ laleczki;)
a do mnie dzis nie wpadlas a ja tak liczylam na Twoje tez kciuki:roll:

Daria kurcze byłam no .. ale jak chciałam napisać, że trzymam kciuki to mi się komp zawiesił :shake: No ale trzymam cały czas bo nie wiem o której ten exam :eviltong:
*kleo* napisał(a):
Cześć Be :)
Fajno że dobrze wszystko poszło, chętnie zobaczę dzieciaczki, bo po Babylonie chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi ;)

Cze Klaudia :multi:
Ja się sporo naoglądałam :loveu:
ladyyork napisał(a):
Witam ,już nie moge się doczekać kiedy zobacze maluszki z tego miotu:loveu:miejmy nadzieje że będą códeńka takie jak mama i tata;)

No wolałabym, żeby były jak tata :evil_lol:
karkakarka napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:będą kluseczki
:bigcool::bigcool::bigcool:śliczne kluseczki... po ślicznych rodzicach :iloveyou::iloveyou:
Fajnie!!

:loveu: Też się cieszę :loveu: :evil_lol: