tigrunia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Pegaza']No co Ty Jola do obrazania mi jeszcze daleko;) dopko Ty moja:eviltong: cze Be szykują sie u mnie fajne fotki tyle zdradze:eviltong: w roli glownej Soma bedzie!!![/QUOTE] No to zaraz spróbuję się do Ciebie dostać :cool3: [quote name='jot11']Jak myślisz Be? Słodzi mi teraz Daria czy nie? :evil_lol: No,ale ładnie mi napisała "dopko Ty moja".:diabloti::loveu: Zdjęcia super.Byłam ,widziałam :loveu:[/QUOTE] Ja myślę, że ona ma w tym jakiś podstęp :evil_lol: No jak polecasz to tym bardziej muszę je obejrzeć :cool3: [quote name='Yoko2009']Witam....to tutaj też bedą małe kluseczki?????? Kurcze nie na czasie jestem, pogubiłam sie troszku hihihi Pozdrawiam[/QUOTE] Ano będą :multi: Mam nadzieję :p [quote name='dysia-u']wpadłam bo dg dziś szaleje , otwiera sie co się chce . Miłego dnia[/QUOTE] Cze Ulka :multi: [quote name='karkakarka']Ha dziś już można wchodzić i się nie zawiesza, aż miło :) Cześć Be :)[/QUOTE] Żeś za wcześnie pochwaliła :eviltong: Cześć :multi: [quote name='dzasta']Witaj Be :) Ale ta Dg szaleje nie idzie nic przeczytać ani napisać :([/QUOTE] Cześć Justynka :multi: Opowiedz chociaż jak tam.. czy kawaler się Gabince spodobał? :cool3: [quote name='karkakarka']Haha zanim weszłam do Be to mi działało dg wyśmienicie, później się zamuliło - to się wkurzyłam i wyłączyłam a teraz patrzę że 3x post się zapisał :crazyeye: No cóż spróbuję zajrzeć do was wieczorkiem :) Dżastin jak się czuje Gabinka?[/QUOTE] Bo żeś wykrakała :eviltong: [quote name='Pegaza']No wez prosze Justynko czuj sie tu jak u siebie hehe ja Ci pozwalam;)[/QUOTE] :evil_lol: No.. właśnie :eviltong: Nie zgłaszam Buff na Walentynkową .. :roll: Szkoda mi kasy chwilowo :eviltong: Idę ją zaraz wyszorować :multi: Quote
dzasta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A kawaler się spodobał a jakże na powitanie poczęstowała go siarczystym buziakiem z ząbkami ale jakoś poszło myślałam że gorzej będzie :D Ale za to Valentino się w Gabince zakofał bez pamięci ale i na randkę dziewczyna kokardkę nową dostała :) A jak Jess ? To jeszcze ze 2 tygodnie żeby było wiadomo u Was no nie? Quote
karkakarka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu: Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll: Quote
Marzena* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='karkakarka']Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu: Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll:[/QUOTE] Tak miło się czyta, że już sama chciałabym wieźć którąś z dziewczyn na randkę a to jeszcze nie tak szybko :( Cze Be nie będę pisać że dziś dg chodzi w miarę bo zapeszę, powiem tylko że wreszcie udało mi się wejść :evil_lol: Quote
*kleo* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='tigrunia']Nie zgłaszam Buff na Walentynkową .. :roll: Szkoda mi kasy chwilowo :eviltong: Idę ją zaraz wyszorować :multi:[/QUOTE] A ja chyba na nią nie dotrę. Okazało się, że wracamy z imprezy o późniejszej godzinie i raczej nie zdążę na pociąg :-( Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll: Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Karinko,co znaczy,że jakaś dziwna? :diabloti: Cześć Be :multi: Quote
Marzena* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='karkakarka']A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll:[/QUOTE] Ja planuje na marzec, ale też przeczytałam że sędzia dość kontrowersyjny i się trochę wystrachałam. Może zacznę od Wałbrzycha ??? Jeszcze zobaczę, coś chyba mam cykora przed tymi wystawami i szukam pretekstów by nie jechać :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Be,widziałam Cię dzis na zdjęciu z wystawy.Byłaś z Jess.Długie blond włosy rozwiane przez wiatr i białe spodnie do kolan .Bluzkę też jakąś miałaś :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='dzasta']A kawaler się spodobał a jakże na powitanie poczęstowała go siarczystym buziakiem z ząbkami ale jakoś poszło myślałam że gorzej będzie :D Ale za to Valentino się w Gabince zakofał bez pamięci ale i na randkę dziewczyna kokardkę nową dostała :) A jak Jess ? To jeszcze ze 2 tygodnie żeby było wiadomo u Was no nie?[/QUOTE] Uuuu.. nie taka łatwa :evil_lol: My jeszcze 3 tygodnie ;) [quote name='karkakarka']Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu: Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll:[/QUOTE] No właśnie .. mi póki co chodzi ale jak długo :roll: [quote name='Viky i Ja']Tak miło się czyta, że już sama chciałabym wieźć którąś z dziewczyn na randkę a to jeszcze nie tak szybko :( Cze Be nie będę pisać że dziś dg chodzi w miarę bo zapeszę, powiem tylko że wreszcie udało mi się wejść :evil_lol:[/QUOTE] Cze Marzena :multi: Się dzieci zachciewa? :eviltong: [quote name='*kleo*']A ja chyba na nią nie dotrę. Okazało się, że wracamy z imprezy o późniejszej godzinie i raczej nie zdążę na pociąg :-([/QUOTE] Ojj szkoda.. :-( [quote name='karkakarka']A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll:[/QUOTE] :klacz: Mądra dziewczynka :cool3: Sędziami się nie przejmuj przecież Cię nie wywalą z ringu :evil_lol: [quote name='jot11']Karinko,co znaczy,że jakaś dziwna? :diabloti: Cześć Be :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :multi: [quote name='Viky i Ja']Ja planuje na marzec, ale też przeczytałam że sędzia dość kontrowersyjny i się trochę wystrachałam. Może zacznę od Wałbrzycha ??? Jeszcze zobaczę, coś chyba mam cykora przed tymi wystawami i szukam pretekstów by nie jechać :evil_lol:[/QUOTE] Następna :shake: Ja się raz poryczałam na wystawie w sumie to było chyba na ostatniej wystawie na której była Buff :eviltong: Tak mnie sędzia wnerwił.. oczywiście zaraz stwierdziłam, że nie było warto no ale jakoś tak wyszło.. :p [quote name='...::Basia::...']Hej:loveu:[/QUOTE] Cze Baśka :multi: Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziwna znaczy, że jakieś takie nie fajne opinie o niej krążą... potrafi szczeniaka -ponoć - z ringu wywalić, bo zębów nie chce pokazać :roll: A Wałbrzych tzn Nowa ruda w czerwcu? Quote
tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='jot11']Be,widziałam Cię dzis na zdjęciu z wystawy.Byłaś z Jess.Długie blond włosy rozwiane przez wiatr i białe spodnie do kolan .Bluzkę też jakąś miałaś :eviltong:[/QUOTE] :crazyeye: Nie możliwe :crazyeye: Bluzkę też?? Jolka no nie żartuj sobie :shake: :oops: A z jakiej to wystawy było? Pokaż :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='karkakarka']Dziwna znaczy, że jakieś takie nie fajne opinie o niej krążą... potrafi szczeniaka -ponoć - z ringu wywalić, bo zębów nie chce pokazać :roll: A Wałbrzych tzn Nowa ruda w czerwcu?[/QUOTE] A co to za jedna? :roll: Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No nie żartuję,miałaś bluzkę :eviltong: Wkleję Ci tu linka z tym zdjęciem.Ale nie pociągniesz mnie do odpowiedzialności za kopiowanie zdjęć? Mam pozwolenie? :diabloti: Nie wiem jaka to wystawa. W tym poście wkleję.Mam nadzieję,że się uda bo dg znowu zaczęło mi mulić :angryy: Jestem po wielkich trudach :angryy: Zdjęcie wklejone 31.07.08. http://images27.fotosik.pl/255/f9909da4c1979eef.jpg Quote
tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='jot11']No nie żartuję,miałaś bluzkę :eviltong: Wkleję Ci tu linka z tym zdjęciem.Ale nie pociągniesz mnie do odpowiedzialności za kopiowanie zdjęć? Mam pozwolenie? :diabloti: Nie wiem jaka to wystawa. W tym poście wkleję.Mam nadzieję,że się uda bo dg znowu zaczęło mi mulić :angryy:[/QUOTE] Wiesz Jolka - nie chcę Cię martwić, ale .. nie widzę tu żadnego linka :evil_lol: A pozwolenie masz na wklejenie ale skąd wklejasz to już nie biorę odpowiedzialności :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [FONT=Arial]Magdalena Świętoń[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Już jest.Edycje zrobiłam i wkleilam.:diabloti: Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak na moje oko to Be nie ma tam bluzki, przynajmniej jej nie widać Quote
tigrunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='karkakarka'][FONT=Arial]Magdalena Świętoń[/FONT] Hmm.. miałam z nią przyjemność się spotkać na ringu. Surowa - fakt ale nie ma się czego bać :eviltong: [quote name='jot11']Już jest.Edycje zrobiłam i wkleilam.:diabloti: A dzieś Ty to znalazła :crazyeye: Chyba z Chojnic to jest .. na nk chyba nawet mam to zdjęcie :cool3: Takie znalazłam jeszcze : http://images34.fotosik.pl/358/69143c5dd7931f5b.jpg :cool3: http://images36.fotosik.pl/8/83cca2487618f13a.jpg Te są z majowej chyba w Bydgoszcz A tu mam z Warszawki wrześniowej 2008 http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg HA! I jest pudełko na kokardki Ładne to zdjęcie, obydwie ładnie wyszłyście :) Zobaczę jak mi pójdzie na szceniakach w Raciborzu, jak w miarę, to zobaczę, może pojedziemy na ocenę do ej pani. A która była u niej oceniana? Quote
*Jot* Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Na dogomani znalazłam. A ja mam do Chojnic tylko 27km :eviltong: W zeszłym roku byłam oglądać pieski.Na tych zdjęciach,ktore wkleiłaś to juz na 100% masz bluzkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts