dzasta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale żeś Daria przywitała Be hehe no ładnie ładnie :D Quote
Pegaza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dobra dzis jej poslodze ;) cze Be jak blondynka:D ;) Quote
dzasta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A ja też posłodzę Witaj Be jak Balerinka :) Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A ja będę inna i napiszę cześć Be :multi: i na tym zakończę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 *kleo* napisał(a):A ja będę inna i napiszę cześć Be :multi: i na tym zakończę :evil_lol: zdrajczyni:evil_lol: Be kiedy Ty jedziesz na ten Giewont? Quote
tigrunia Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Nati28']http://images49.fotosik.pl/243/e3001a6d51449e4cmed.jpg jak slodko spi :loveu: Coco tez lubi spac z kotami, nie wiem co on w nich widzi :loveu: Może ciepło dają? :eviltong: [quote name='karkakarka']Cleośkowy tatuaż też taki słaby w uchu... A Pudzianka masz jakieś aktualne zdjęcia?? No ni mam :-( Wczoraj Aśkę męczyłam ale u nich to cieżko [quote name='Doti1986']http://images49.fotosik.pl/243/e3001a6d51449e4cmed.jpg sama słodycz:) :loveu: [quote name='ladyyork']http://images42.fotosik.pl/155/fec0d7cdb933efc8med.jpg ciastko do schrupania:loveu: Hihi :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be jak baran..:grins:. ;) Be jak beret jak już :evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Albo jak boska Be ;) Od razu mi lepiej :loveu: :diabloti: [quote name='dzasta']Ale żeś Daria przywitała Be hehe no ładnie ładnie :D Lepiej niech uważa jakja ją przywitam :eviltong: [quote name='Pegaza']Dobra dzis jej poslodze ;) cze Be jak blondynka:D ;) Hahahahaha ależ Ci humor dziś dopisuje :lol: [quote name='dzasta']A ja też posłodzę Witaj Be jak Balerinka :) Cze Justynka :loveu: :evil_lol: [quote name='*kleo*']A ja będę inna i napiszę cześć Be :multi: i na tym zakończę :evil_lol: Cześć insza Klaudio :loveu: [quote name='Pegaza']zdrajczyni:evil_lol: Be kiedy Ty jedziesz na ten Giewont? Dobrze Ci tak :diabloti: W sobotę :loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No w końcu się odezwała ;) Cześć Be jak... beza Quote
*Jot* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: Dasz jakieś zdjęcia z gór? :p Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='karkakarka']No w końcu się odezwała ;) Cześć Be jak... beza Ehh jakoś czasu mi brak :roll: Cześć :eviltong: [quote name='jot11']Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: Dasz jakieś zdjęcia z gór? :p Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu: Cze Jola :multi: Ano pewnie, że dam - po powrocie oczywiście :eviltong: Quote
Nati28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jot11 napisał(a): Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu: To zapraszam do mnie :) od nas to juz blisko ;) Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jot11 napisał(a):Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong: Quote
*Jot* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pegaza napisał(a):ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong: No co Daria :roll: ładnie napisałam,nawet bardzo ładnie :lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Pegaza napisał(a):ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong: O dzięki Ci łaskawa Pani :modla: Zainstalowałam siostrze Mozillę i wreszcie net chodzi jak trza :loveu: Quote
dzasta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O tak Daria jakaś łaskawa jest ostatnio oby to tylko nie było preludium do czegoś gorszego :D Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 EE dzis to nie mam weny do pisania... zostawie krotkie halo:) Quote
dysia-u Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daria tracie wene do pisanego??!!! nie może być!!! cześć wieczorową porą Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej :) No aż dziwne... co się stało D-E?? Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ee mialam doła.. ale juz mi przeszedl chwilowo..:roll: Quote
*Jot* Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Be,jutro jedziesz tak? Przede wszystkim szczęśliwej podróży i udanego pobytu :multi::multi::multi: Quote
karkakarka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej Be :) No to ja też szerokości życzę :) D-e dobrze, że już są wyżyny ;) Be- daj jakieś zdjęcia dziewczyn skoro nas opuszczasz na jakiś czas :roll: Quote
Doti1986 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No właśnie zdjęcia dziewcząt poprosimy :) Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No ba trzeba sie wziasc w garsc..:roll: Be pakujesz sie juz? narty nie zapomnij:eviltong: Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej Be:loveu: ja też jade do zakopca ale dopiero w ferie:multi::placz: Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beatko wysłałam ale gdzie dojdzie to nie wiem hihi Uwaga bo bardZo kiepskie drogi i duze korki do i z Zakopca Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dysia-u napisał(a):Beatko wysłałam ale gdzie dojdzie to nie wiem hihi Uwaga bo bardZo kiepskie drogi i duze korki do i z Zakopca Dlatego ja jade pociagiem:evil_lol: Quote
Recommended Posts