Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze Be :) ale mam nadzieje, ze wyjazd sie udał?

Cześć Aśka :loveu:
Pewnie - super było :multi:

*kleo* napisał(a):
Cześć wycieczkowcu :) Grzaniec dobry był? :cool3:

Cześć :eviltong:
Miód w gębie!! Ale drogi kurde :mad:i Ł mi wydzielał :evil_lol:
karkakarka napisał(a):
hej :)
Te pierworodne to takie przylepy :) U mnie chyba też tak będzie :)

Hej Karinka :multi:
Z Buff to jest różnie bo ogólnie to one są obie przylepy ale Jess ustępuje jak widzi, że Buff się pcha na kolana i w rzeczywistości Buff jest więcej pieszczona ale czasem jej odbija i idzie do kontenera :roll:
Pegaza napisał(a):
Oj a u mnie jest inaczej..najbardziej kocha mnie Liv.. na kazdym kroku pokazuje mi swoje uwielbienie do mojej osoby:)

Moje panny OBIE bardziej kochają moją mamę ode mnie :evil_lol: Ona na nie nie krzyknie, nie czesze i jeszcze parówkami karmi :evil_lol: Żyć nie umierać :evil_lol: Ale Buff to wyszło na dobre bo przytyła i to sporo - jest teraz nieproporcjonalna bo ma grubą doopę i małą główkę :evil_lol:
Doti1986 napisał(a):
U nas się zmieniło najpierw Pixi nie odstępowała mnie na krok a teraz wybrała pana:(

Buff też woli się przytulić do Ł zamiast do mnie :eviltong: To jego pupilka :p

Dziś byłam z Jess u weta i panna waży ciut ponad 3 kg więc na szczęście nic nie przytyła na mamy diecie :roll: Muszę jeszcze z Buff jechać ale z nią jeżdżę do innego weta więc dziś jej nie zabrałam bo to w zupełnie inną stronę. W lutym kończy się dziewczynom wścieklizna więc z Buff chyba to od razu załatwię przy następnej wizycie ..

Mówiłam wam już jaką miałam drogę do Zakopca? Do samego Włocławka 7 aut w rowach :shake: Jazda fatalna - ciągle śnieg na zmianę z marznącym deszczem :shake: Jakoś niedaleko Łodzi widzimy cysterny stoją na poboczu, ciężarówka w rowie i Ł hamuje a auto jedzie :-o Droga czarna jak smoła a na niej ślisko jak na lodowisku :shake: Jechaliśmy we wszystkich możliwych warunkach pogodowych :evil_lol: W Łodzi kolo nam wjechał w doopkę lekko bo też Łuki wyhamował dopiero w połowie skrzyżowania a czerwone światło było i koleś za nami to samo :shake: Na szczęście nic się nie stało z autem ani jego ani naszym :roll:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć :eviltong:
Miód w gębie!! Ale drogi kurde :mad:i Ł mi wydzielał :evil_lol:

A to brzydal z niego, nie pozwolił się na wczasach wyluzować :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
A to brzydal z niego, nie pozwolił się na wczasach wyluzować :evil_lol:

W sumie to nie mam co narzekać bo wyjątkowo on za paliwo zapłacił i nawet za mnie za nocleg :crazyeye: Dziś mu chciałam oddać to nie chciał :crazyeye: Więc wybaczam mu te nie kupione grzańce :diabloti::evil_lol:

Posted

No to ja też bym wybaczyła

A muszę się pochwalić, że w sobotę byłam w clubie z moim M i też piłam grzańca :) No i nie był drogi, bo tylko 5 zeta :) Mniam i tak mnie naszło, że sobie w domciu zrobię ... tylko dobre winko muszę kupić :)

Posted

tigrunia napisał(a):
W sumie to nie mam co narzekać bo wyjątkowo on za paliwo zapłacił i nawet za mnie za nocleg :crazyeye: Dziś mu chciałam oddać to nie chciał :crazyeye: Więc wybaczam mu te nie kupione grzańce :diabloti::evil_lol:

A no to trza było tak od razu, to zmienia postać rzeczy :)

Posted

No to nie ciekawą drogę mieliście. Ale do nas jechali znajomi w zeszły weekend z niedzieli na poniedziałek tzn mieli być w niedzielę ale dojechali w nocy po 1 a z powrotem z Wawy na pomorze wracali równiuteńko 12 godzin :(

Posted

karkakarka napisał(a):
No to ja też bym wybaczyła :evil_lol:

A muszę się pochwalić, że w sobotę byłam w clubie z moim M i też piłam grzańca :) No i nie był drogi, bo tylko 5 zeta :) Mniam i tak mnie naszło, że sobie w domciu zrobię ... tylko dobre winko muszę kupić :)

W Zakopcu najtaniej były po 7 zł i to za taką szklankę z 200 ml :roll: Jeśli chodzi o dobre winko to polecam Edelkirch - nie wiem jak się w grzańcu sprawdzi ale tak do wieczornej popitki najlepszeeee :loveu: Można pić jak oranżadę :evil_lol:
*kleo* napisał(a):
A no to trza było tak od razu, to zmienia postać rzeczy :)

Materialistka :evil_lol:
jot11 napisał(a):
Cześć Be :multi: No czytam,że podróż miałaś z atrakcjami ;)

Cześć Jolka :multi:
Ano miałam ale poszło szybko, gładko i bez otarć :cool3:
dzasta napisał(a):
No to nie ciekawą drogę mieliście. Ale do nas jechali znajomi w zeszły weekend z niedzieli na poniedziałek tzn mieli być w niedzielę ale dojechali w nocy po 1 a z powrotem z Wawy na pomorze wracali równiuteńko 12 godzin :(

Moja znajoma 5 km jechała 3,5 godziny więc już mnie nic nie zdziwi :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
A ja o Tobie Be myslalam jak tam dojechalas do Zakopca..bo nadawali w tv o zlych warunkach na drodze...
ale spowrotem juz bylo lepiej?

Dobrze, że chociaż Ty się o mnie martwiłaś :loveu: :eviltong:
Z powrotem bez problemu tylko kurde co zrobili z Ikeą? :mad: Byłam na 100% pewna, że gdzieś przy tej trasie na Katowice była no na bank jak jechaliśmy w zeszłym roku to ją widzieliśmy z drogi a teraz musieliśmy do Katowic wjechać i się trochę pokręcić zanim do Ikei trafiliśmy :roll:

Posted

karkakarka napisał(a):
A bo w Katowicach wielkie remonty :) a Ikea jest przy trasie na łódź :D

Daj zdjęcia dziewczyn, bo dawno ich nie pokazywałaś :)

W Łodzi wiem, że jest gdzieś w centrum na wyjeździe na Pabianice - Ty mówisz o innej?

Nie mam fot.. chwilowo nie mam czasu ale może po weekendzie coś się ruszy ;)

dzasta napisał(a):
Ja do Ikei mam bliziutko ale nie często ją odwiedzam bo są tam straszne tłumy o każdej porze :)

Ja mam najblizej do Poznania 130 km :angryy:
Pegaza napisał(a):
Be no nie, Ty byla w Katowicach..toc to juz do mnie nie daleko...trza bylo zahaczyc;)
a cos se tam kupila w Ikea?

Jeny D-E ja widziałam w tej Ikei babkę co miała identyko włosy jak Ty - ta sama fryzura, ten sam kolor! Już myślałam, że to Ty ale jak się bardziej przyjrzałam to jednak nie :eviltong:
W sumie nic nie kupiłam .. takie tam pierdoły, świeczniki, koc dla psów ..
Łuki kupił rodzicom komode tylko ..
dzasta napisał(a):
No no Beatka miała tych propozycji i zaproszeń na kawę i ciacho :D
Może i ja się wybiorę w Wasze rejony ;p

:cool3:
Pegaza napisał(a):
A z zadnego nie skorzystala;)
no moze kiedys na wystawe przyjedziesz....

No właśnie :oops:

Posted

Ikea jest przy trasie na łódź ale w Katowicach :)

Szkoda, że nie masz zdjęć :/

A w Katowicach chciałam być jako widz na wystawie - zorientować się - bo to międzynarodówka, ale chyba mnie nie będzie... a szkoda ;/

Posted

Pegaza napisał(a):
Kuna jakis sobowtor moj lazil po Katowicach hihi..
ja tam ostatnio bylam ale w Castoramie..do Ikea moj mnie ciagnal ale mi sie nie chcialo..

No Ci mówię.. chyba gdzies Twoją fryzurę podpatrzyła :evil_lol:
dysia-u napisał(a):
W Krakowie też fajna IKEA i Castorama, wpadnijcie

Hehe.. Castoramę to ja mam :eviltong: Wiem, że w Krakowie Ikea jest no ale się uparłam do tej w Katowicach ..
karkakarka napisał(a):
Ikea jest przy trasie na łódź ale w Katowicach :)

Szkoda, że nie masz zdjęć :/

A w Katowicach chciałam być jako widz na wystawie - zorientować się - bo to międzynarodówka, ale chyba mnie nie będzie... a szkoda ;/

No to w Katowicach są dwie? :roll: Nic już nie kumam..

Jednak jutro wam coś dam :cool3:

Posted

[quote name='karkakarka']Nie dwie... jedna :roll:

:multi::multi: będą zdjęcia :multi::multi:
Ja powinnam jechać obwodnicą normalnie na Łódź i tą obwodnicą (czy autostradą chyba) w ogóle się do Katowic nie wjeżdża a żeby dojechać do Ikei musiałam objechać pół miasta :roll:

No dobra.. dam już dziś ale tylko jedno :eviltong: