...::Basia::... Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hej:loveu: Nie było mnie tu tylko pare dni a tu już taka nowina? No gratuluje i aby wszystko poszło jak najlepiej:):loveu: Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dzasta napisał(a):Zamknęłam galerię... A jak poszło krycie? Gładko? Bo ja to cała w nerwach jestem :D A zaraz jadę na progesteron :P Dlaczego? :roll: Krycie bez problemu ;) Ale suki różnie reagują.. Jess za drugim razem już się na tyle odprężyła, że zasypiała na stojąco jak ja krył :evil_lol: Aga&Dakar napisał(a):Czekamy na sliczne dzieciaczki. :loveu: *kleo* napisał(a):A ja wczoraj poszperałam trochę w necie i znalazłam kilka dzieciaczków Babylona, ładne szczylki :) Szczególnie to mi się oczywiście Viktoria podoba z jego dzieci :evil_lol: karkakarka napisał(a):Ja też od razu poszperałam i też się naoglądałam :D O proszę jakie ciekawskie :evil_lol: ...::Basia::... napisał(a):Hej:loveu: Nie było mnie tu tylko pare dni a tu już taka nowina? No gratuluje i aby wszystko poszło jak najlepiej:):loveu: A bo nic nie pisałam wcześniej bo jak wróciłam z Zakopanego to Jess już miała cieczkę i nerwowa byłam, że mama nie zauważyła i myślałam, że będzie za późno :angryy: Quote
Pegaza Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No prosze to musial jej bardzo dogodzic ze usypiala na stojąco haha Quote
dzasta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hahaha ale się uśmiałam z Jess :) To romantyczne a wcześniej pewnie w ścianę bo w sufit nie dało rady patrzyła :D Ja to się obawiam bo Gab to jest dość nerwowa i uznaje tylko Czecha jako reproduktora ale zobaczymy może ją jakoś zbajeruje Valentino. Teraz czekamy na wynik progesteronu bo jeszcze nie było jak dzwoniłam przed chwilą :( Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No Viktoria śliczniutka :D Oby same takie Victorie ci się urodziły :) Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Pegaza napisał(a):No prosze to musial jej bardzo dogodzic ze usypiala na stojąco haha Ale ona zasypiała w trakcie :evil_lol: dzasta napisał(a):Hahaha ale się uśmiałam z Jess :) To romantyczne a wcześniej pewnie w ścianę bo w sufit nie dało rady patrzyła :D Ja to się obawiam bo Gab to jest dość nerwowa i uznaje tylko Czecha jako reproduktora ale zobaczymy może ją jakoś zbajeruje Valentino. Teraz czekamy na wynik progesteronu bo jeszcze nie było jak dzwoniłam przed chwilą :( Jess dziś tyłkiem tańcowała do kundelka na spacerze :diabloti: No i jak - masz już ten wynik bom ciekawa.. :cool3: Czemuś galerię zamknęła :mad: karkakarka napisał(a):No Viktoria śliczniutka :D Oby same takie Victorie ci się urodziły :) Szczyt marzeń :mdleje: Ale nie . może lepiej nie bo bym wszystkie sobie zostawiła i co ? :crazyeye: Łuki by mnie wykopał z domu :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kurcze, ale jestem zacofana :( Nie wiedziałam że u Was też rodzinka się powiększy ;) Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Viky i Ja napisał(a):Kurcze, ale jestem zacofana :( Nie wiedziałam że u Was też rodzinka się powiększy ;) Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol: Aaa.. mam jeszcze jednego newsa - Buff przytyła :crazyeye: Wreszcie .. :mad: I to o całe pół kilograma :loveu: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tigrunia napisał(a):Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol: Aaa.. mam jeszcze jednego newsa - Buff przytyła :crazyeye: Wreszcie .. :mad: I to o całe pół kilograma :loveu: O kurde to super :D a ile teraz waży?? Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 karkakarka napisał(a):O kurde to super :D a ile teraz waży?? Noo super, ale dalej taka drobna jest :roll: 2,2 kg waży :multi: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tigrunia napisał(a):Jola nie doniosła ? :mad: :evil_lol: Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi: Quote
tigrunia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='jot11']Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi: Jutro będzie futro :eviltong: www.desire-york.pl w zakładce girls będzie :cool3: Quote
*Jot* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='tigrunia']Jutro będzie futro :eviltong: www.desire-york.pl w zakładce girls będzie :cool3: Przyda sie bo zimno jest :eviltong: Dzieki za info :lol: Lece włosy płukać bo farbowałam,mam nadzieję,że włosy na głowie zostaną :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 http://www.yorkland.pl/r/9.php?p=213 :) A tu też jest :D Viktoria :) To Buffy ze swoimi 2,2 taka jak moja Tolka, bo ona 2,3 :D Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='jot11']Przyda sie bo zimno jest :eviltong: Dzieki za info :lol: Lece włosy płukać bo farbowałam,mam nadzieję,że włosy na głowie zostaną :evil_lol: :eviltong: I co Ci wyszło ładnego? Pochwal sie :cool3: [quote name='karkakarka']http://www.yorkland.pl/r/9.php?p=213 :) A tu też jest :D Viktoria :) To Buffy ze swoimi 2,2 taka jak moja Tolka, bo ona 2,3 :D Taką chcę :evil_lol: :loveu: Kurcze no ciężka się zrobiła - różnica jest diametralna jak ją podnoszę :evil_lol: Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja jeszcze wyników nie mam za jakieś dwie godzinki będą :D Quote
megi82 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dawno mnie nie był0-a tu randki były...no to teraz aby cosik wyszlo z tego ;D Quote
Pegaza Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jot11 napisał(a):Kurcze musze sie poprawić i donieść :diabloti: Ale już nie dzisiaj,może jutro :diabloti: Muszę te Victorie se obejrzeć,gdzie ją znajdę?Proszę o podpowiedź :evil_lol: Czeeeeeeeeeeeść Be :multi::multi: Sie znalazla agentka Tomka:D cze Beata:) Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dzasta napisał(a):Ja jeszcze wyników nie mam za jakieś dwie godzinki będą :D No i.. ? :eviltong: Pytam po raz trzeci - czemu zamknęłaś galerię?? :mad: megi82 napisał(a):dawno mnie nie był0-a tu randki były...no to teraz aby cosik wyszlo z tego ;D Cześć Megi :multi: Pegaza napisał(a):Sie znalazla agentka Tomka:D cze Beata:) Cze Daria :multi: Quote
Pegaza Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A ja wiem czemu zamknela galerie ale nie powiem:eviltong: se zdublowalas posty:) Quote
tigrunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Pegaza napisał(a):A ja wiem czemu zamknela galerie ale nie powiem:eviltong: se zdublowalas posty:) No.. ja jak zwykle w tyle :angryy: Wiem ino nie mogłam zedytować ale już oki .. w miarę :eviltong: Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ano zamknęłam ale otworzę :) A progesteron wczoraj był na poziomie 3,8 :) Więc najdalej w piątek jedziemy na krycie :D Quote
*Jot* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 tigrunia napisał(a)::eviltong: I co Ci wyszło ładnego? Pochwal sie :cool3: Zawsze używam tego samego koloru.Loreal "Pure paprika".Wychodzi mi taki marchewkowo-wiewiórkowy :evil_lol: Podoba mi się :eviltong: Pegaza napisał(a):Sie znalazla agentka Tomka:D Daria,czy to do mnie? :crazyeye: Quote
karkakarka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 hej Be :) Skoro Buffy przytyła to bedziesz ją jeszcze wystawiać? Quote
Recommended Posts