brazowa1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Czarno-biała kotka,z filuternym pieprzykiem na poliku.Odkad znam Millarce słysze;"ach,Irma,Irma,co to za kotka".Fakt-ledwo Millarca wejdzie na kociarnie,Irma snuje sie za nia jak cien.Mozna ja spokojnie wziac i chodzic z nia na rekach po schronisku.Kotka nie drapie,nie wyrywa sie-ufa. Wiec w czym rzecz? w tym,ze kotka leczona od x czasu na koci katar-nadal go ma. Smarka straszliwie.Smarkala na wiosne,w lato,teraz zaczela sie jesien,zima....w zimie koci katar dobije Irme. Dlatego tak wazna jest jej adopcja. Kotka jest spragniona uczucia,wlazi na rece,wygina sie,byle tylko ja poglaskac.Bylam swiadkiem,ze kotka jest ideałem.Ideałem z zasmarkanym nosem.Tego nie wyleczy sie w schronisku,w schronisku moze byc z Irma juz tylko gorzej. Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 A tu dowod na jej łagodnosc: a tu z boksowa kolezanka ,MIRĄ,na wypadek gdyby ktos chciał miec dwie kotki. Quote
akucha Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ona tak słodka jest. Pokochaj dobry człowieku Irmę, podaruj jej ciepły dom!!! Quote
irma Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 znam historię kotki Irmy, to w końcu imienniczka mojej suczki strasznie chciałabym jej pomóc ale mam w domu 7 kotów i 6 psów wzięłabym ją na DT ale dopiero gdy moja trójka tymczasowiczów znajdzie dom a ta trójka to trzy piękne kociaki - kocie dziewczynki w wieku od 2,5 do 5 miesięcy - może w tym ktoś mi pomoże ... Quote
akucha Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mogę wystawić maluszki na trójmiejskich, Poproszę tylko fotki i namiary do ogłoszeń. A Irma w górę! Quote
irma Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='akucha']Mogę wystawić maluszki na trójmiejskich, Poproszę tylko fotki i namiary do ogłoszeń. A Irma w górę! a bardzo prosze to link do ich albumu na Fotosiku http://irmaija.fotosik.pl/albumy/281444.html Quote
akucha Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :lol:Ale fajne dziewczynki, rozumiem, że to 2 czarne koteczki ( z krawacikami) i pręgowana szukają domu tak? Bo jeszcze 3 inne tam widzę. Adres mailowy w ogłoszeniu ma być i telefon? Quote
irma Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 akucha napisał(a)::lol:Ale fajne dziewczynki, rozumiem, że to 2 czarne koteczki ( z krawacikami) i pręgowana szukają domu tak? Bo jeszcze 3 inne tam widzę. Adres mailowy w ogłoszeniu ma być i telefon? domu szukają biała w szare łatki - Petronelka (zwana też Mysią) czarna z białym pyszczkiem - Boni(facja) i bura - Fruzia odrobaczone, Fruzia i Boni zaszczepione (Mysia jeszcze za młoda na szczepienie), kuwetkowe i oczywiście cudowne Quote
brazowa1 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Irma,dzis dwie rodziny dostały namiary na Twoje kocieta,moze ktos z nich zadzwoni i okaze sie dobrym kandydatem? Chcieli małego kota,a mieli dzieci...i jakos tak głupio bylo Millarce proponowac adopcje kotka,ktorego zaraz moze nie byc na świecie. Quote
irma Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 wiem, wiem - rozmawaiłam z millarca a co tam u naszej kociej Irminki i jej koleżanki Miry Quote
akucha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kocie dziewczynki na trójmiejskich: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=869590 Póki co z kontaktem do Wioli. Irma czeka na dom! Quote
akucha Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Słodka pieszczoszka, gdzie dom dla niej? Quote
brazowa1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 irma to ulubiona kotka Millarcki...chcialoby sie pomoc obu dziewczynom . Quote
olenka_f Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a może do mnie chcecie ją dać, no choć na zimę nim znajdzie dom Quote
brazowa1 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Olenko,kochana jestes,ale wiesz-Irma boi sie psow :shake: Quote
brazowa1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Irma przeniesiona do izlolatki,tzn do miejsca,gdzie sa ciezko chore koty.Jej katar jest potworny i ciezko ja komus proponowac-smarka na odleglosc i wokolo zostawia obrzydliwe slady:-(.Sama nie zauwaza,ze gluty wisza jej z nosa na 20 centymetrow i usiłuje sie przytulic.:shake::shake::shake: Millarca leczy ja od tak dawna..... Quote
olenka_f Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 na prawdę nie wiem jak pomóc, a chciałabym:shake: Quote
brazowa1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 nie bylo na co czekac-kotka w izolatce,z ktorej by juz nie wyszła. Millarca wlasnie ja zaadotowala,kicia ma DT. Quote
Recommended Posts