erka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bardzo dobry MIśka79:lol:, myślę,że dziewczyny skorzystają z niego w ogłoszeniach .:p Quote
czarna_zaba Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Świetne, dzięki Miska 79, za wspaniały tekst i za ogłoszenie:loveu: Myślę, że Czarna01 wykorzysta go do uaktualnienia Allegro (wielka prośba do Czarnej01) Quote
eliza_sk Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Pokazuj się światu Gabuniu - taka śliczna psinka i w azylu :( Quote
czarna_zaba Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 nie uwierzycie, ale spotkałam sie dziś w pracy z opinią, że "może nie potrzebnie ja pani stąd wzięła, bo ona tu dużo przestrzeni miała, a tam ją będą trzymali w klatce...." szlag mnie trafił na miejscu-tu już nie chodzi o tłumaczenie czym się różni azyl od schroniska, ani o zapewnienia, ze azyl u Potter niczym nie ustępuje hotelikowi pod względem obsługi, a na pewno liczne przewyższa pod względem serca jakie się psom okazuje. Tu chodzi o bezgraniczna głupotę ludzi, którzy sami nic nie zrobili, żeby obrzucanemu kamieniami psu pomóc, ale teraz czują sie władni oceniać i, nieznając sytuacji, krytykować. Dobrze, że przynajmniej ta pani która najbardziej sie Gabą zajmowała bardzo się cieszy, że choć na razie Gaba jest bezpieczna. Okropnie sie zdenerwowałam, bo wystarczająco sama sie o przyszłość Gaby martwię, żeby idiotycznych uwag wysłuchiwać.... Quote
manforte Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie przejmuj się, szkoda zdrowia. Niektórzy ludzie już tak mają. Quote
ewelinka_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Gabusia nie może wrócić na teren szpitala :shake: Quote
czarna01 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Allegro uaktualniłam (dziękujemy bardzo za tekst) ale może tego że gania wszystkich ludzi to pisać nie będę, po co odstraszać :P mamy jednego obserwatora... ale jak wiemy nic to jeszcze nie znaczy. Trzymajmy kciuki! Quote
eliza_sk Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wstawiam nowe zdjęcia Gabuni - co prawda w śpioszkach, ale to nie przeszkadzało jej w ciągłym poruszaniu się, do tego stopnia, że nie mogłam jej uchwycić. Gaba jest niezwykle przyjacielskim psiakiem, zamiast pozować to chciała mi zalizać obiektyw. Quote
Potter Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Gaba trafiła do boksu - nie chciałam za długo trzymać jej w ogrzewanym pomieszczeniu, ponieważ już wydobrzała po zabiegu (w poniedziałek zdjęcie szwów), a ponadto groziło to "rozhermetyzowaniem" psa (na dworze jest już chłodno). Gaba zaprzyjaźniła się już z psami azylowymi, jest bardzo grzeczna i wdzięczna. Czarna Żaba - widzimy się jutro? Quote
Potter Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 A co do głupich uwag - niestety ludzie w zdecydowanej wiekszości to debile, których należy ignorować, aby nie wpaść w depresję... Quote
Potter Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nowy bazarek skarpetowy na jędrzejowskie psy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93066 Quote
czarna_zaba Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Oczywiście Potter, jestem jutro ok.15 lub 16 zależy ile umówionych osób sie zgłosi (oby mniej). Dzięki dziewczyny, za śliczne zdjęcia Gabuni, to jest twarda sztuka i zimno jej nie straszne. Czarna01 to bieganie za wszystkimi dotyczy tylko ganiania rzeczy uciekających (koty, rowerzyści, samochody itp.) oraz obszczekiwania ludzi wchodzących na teren posesji. Jestem absolutnie pewna, że Gaba nie wykazuje żadnej agresji do ludzi, co więcej, jak sie ostatnio dowiedziałam, uwielbia dzieci:) Quote
manforte Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gabunia szuka domku, najlepiej z ogrodem do hasania. Quote
Eruane Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gaba to piekny i zrównoważony pies. Kto takiego szuka? Quote
Potter Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Szwy Gabie goją się bardzo ładnie, więc zdjęłam jej dzisiaj śpiochy. Trafiła z "jedynki" do boksu z Wiaruskiem i Kajem. Quote
eliza_sk Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nowy bazarek na psiaki Potter http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8257051#post8257051 Quote
manforte Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Gabunia czeka na domek.Tak długo jej domem było miejsce pod szpitalem. Quote
eliza_sk Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Nowy bazarek na jędrzejowskie psy Potter- rarytasów część II http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8273806 Quote
Recommended Posts