Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie chwila czasu, żeby sie odezwać.
W czwartek odwiedziłam Gabunię w jędrzejowskim azylu. Sunia już zdążyła się niebezpiecznie zaokrąglić na boczkach (ech, Potter, czy wy je nie za dobrze karmicie?) W poniedziałek będzie miała zdjęte szwy, ładnie sie wszystko goi:) Potem jeszcze niezbędne szczepienia i odrobaczenia i sunia gotowa do adopcji...tylko, że nikt jej nie szuka, nie pyta....

Posted

Dzisiaj zdjęłam Gabie szwy - była bardzo grzeczna.
Za kilka dni "obróbka weterynaryjna" - odrobaczenie, odpchlenie i szczepienia.

Gaba już się bardzo zadomowiła - biega zadowolona po wybiegu, merda ogonem, przybiega na zawołanie - przemiłe suczydełko :loveu:.

Posted

Pewnie! Od początku ładnie się dogadują w kojcu. I nareszcie Kajo ma spokój - nikt go nie podgryza (najpierw Koral, potem Kaprys, a ostatnio Szorściak :mad:).

Posted

czarna_zaba napisał(a):
hehe idealna suka na idealne warunki:) facet, który pytał o suczki sie odezwał?

Odezwał sie, ale sam nie wie, czego tak naprawde chce, więc ma jeszcze dzwonić... Oczywiście nie łudźmy się, że zadzwoni...

Posted

Skończyło się allegro :( ja niestety póki co nie mogę wystawić bo za bardzo zadłużona na allegro jestem. A ta suńka naprawdę miała duzo odwiedzin i jednego nawet obserwatora... chwytliwy tytuł był i dobre foty. Może jak ktos ma mozliwość to warto by to ogłoszenie powtórzyć... prosimy