kamilka91 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja zaczęłam robić stronkę... Ale potem zrezygnowałam, miałam za mało czasu... :oops:
Anusia&Saba Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja mogłabym zrobić bloga dopóki nikt się nie znajdzie by zrobić strone ;)
kamilka91 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nawet miałam juz umieścić tą stronkę w necie, ale zrezygnowałam... :roll: Nawet nie mogę odzyskać tego co już zrobiłam, bo miałam w międzyczasie zmieniany komputer, i wszystko usunęłam... :oops:
bea_m Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Anusia&Saba napisał(a):A może by jakąś strone zrobić o dalmatyńczykach w potrzebie? Wiem że kiedyś była taka, ale już jej nie ma. Ja mogłabym zrobić blog, bo niestety, zrobienie prawdziwej strony to dla mnie czarna magia :shake: Na Łaciatej jest dział z pSami w potrzebie. Tam są informacje na bieżąco.
Ulaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dalmatek - karzełek w Olkuszu jednak żyje!!!! Hanek wczoraj zrobiła mu fotkę!!! RATUNKU to taki dzielny piesek!
kamilka91 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ulaa napisał(a):w OBOZIE ZAGŁADY widziałam kropka przed świętami, biało-czekoladowy. leżał smętnie w budzie, nie miał siły wyjśc. nie wiadomo czy jeszcze żyje, wtedy nie było mrozu a teraz -8... Czy to ten kropek? Na zdjęciu jest bardziej biały w czarne ciapki...
Ulaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to ten, ciemno się robiło, więc tak wyszedł. ale jest charakterystyczny, ma wysokość bigla. on jest taki dzielny, radzi sobie w tej mordowni... to musi mieć sens!
:: FiGa :: Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Co robić, jak działać kiedy środków brak...? :(
:: FiGa :: Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Miejsce... Z tymi środkami to też nie do końca tak wesoło jest. Jeśli mielibyśmy pewność, że będą pieniądze na spłacenie hotelika to pewnie od razu by jechał...
Ulaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Figa litości, jak mówię, że będzie na opłacenie to będzie, bierzcie go, o ile jeszcze nie zamarzł!!!!!
:: FiGa :: Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Litość nie ma tu nic do rzeczy. Hotele są - dzwoncie, załatwiajcie, skoro macie kasę. Nie ja decyduję tu o tym jakie psy są brane u nas na hotel a jakie nie.
:: FiGa :: Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ulaa, to nie przypadkiem ten? http://www.dogomania.pl/forum/f28/dalmatek-w-wersji-mini-z-mordowni-szuka-transportu-do-warszawy-128840/
bea_m Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zabieramy obydwa z Olkusza. Ulka na transport możecie się dołożyć. Dt załatwimy i opłacamy my.
Ulaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 bea_m napisał(a):Zabieramy obydwa z Olkusza. Ulka na transport możecie się dołożyć. Dt załatwimy i opłacamy my. z konta fundacji się nie da.
Recommended Posts