Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasia14']
Sunia ma ok. 5 lat. JEst grzeczna, łagodna i towarzyska, do ludzi kochana, w boksie spokojna. Dziś była na spacerze. Ciągnie trochę na smyczy, ma sporo energi. Stosunek do innych psów jeszcze nieznany - w boksie na razie jest sama, wiec bardzo mozliwe, ze sie z pobratymcami nie zgadza. Będą zdjęcia ze spaceru.

Sunia wygląda, jakby wiele razy rodziła:shake: Jest bardzo przestraszona schroniskiem, w boksie sporo wyje, na spacerze rozgląda się, jakby kogoś szukała...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Myślę, że lepiej podawać nr do kogoś ''od kropków'', ewentualny przyszły właściciel zostanie wstępnie ''prześwietlony" :)

Lokalizacja zmieniona ;)[/quote]
dziekuje:loveu:

Posted

bea_m napisał(a):
Czy ktoś z Pabianic jest w stanie nam pmóc wyciągnąć sunię ze scronę w sobotę?

W ta sobote?
W schronisku będe ja i pewnie modliszka84 - najlepiej było by sie z nia skontaktować, bo jest starsza ode mnie;)

Tylko nie wiem, czy sunia nie ma jeszcze kwarantanny...:roll:

Posted

bea_m napisał(a):
I co z tą sunią. Miejsce nam się uluźniło!

Ja nie znam żadnych szczegółów:roll: Kontaktował się ktoś z modliszka84 ? Jeżeli nie, to ja mogę napisac, tylko nie wiem co:roll:?

Gdzie sunia miałaby jechać?

Posted

no i co z naszą dalmatynką? GDzie macie miejsce dla niej? To bardzo pilne, bo ona juz drugi raz została oddana do schroniska, nie ma łatwego zycia....

Już jest po kwarantannie, można ją zabierać. Proszę o kontakt - tel 793 046 770

Posted

Dzięki Modliszce i Ekipie Łodzkiej sunia jest od wczoraj na dt po sterylce i innych wycięciach.

To miła i przekochana sunia. Przy człowieku nie spiewa i jest spokojna. Jeszcze :evil_lol: I śniegu nie lubi. Łazi tylko odśnieżonymi ścieżkami :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...