Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem czy o nim wiecie...ale go wkleję - schron Katowice:

od dwoch dni znajduje sie 4 letni dalmatynczyk, gluchy, oddany przez wlasciciela - powod warknal na dziecko.

Pies mieszkal w domu w ogrodzie, nie potrafi chodzic na smyczy, bardzo sie boi i nie rozumie dlaczego zamiast w ogrodzie siedzi w klatce. Reaguje lekowo jak ktos dotyka go w zad co moglobyc powodem warkniecia na owe dziecko. Pani kierownik jest mocno zaniepokojona co dalej bedzie z psem, on bardzo zle znosi pobyt w schronie, nie ma szans rowniez na osobny kojec, pies coraz bardziej sie wycofuje a to dopiero drugi dzien w tym okropnym miejscu. Co najciekawsze pies jest nie zaszczepiony :angryy::angryy::angryy:

zaraz wkleje jego fotki chlopak potrzebuje ogloszen i najlepiej DT bo inaczej sama nie wiem co z nim bedzie, albo boje sie wiedziec :-(

foty dalmatynczyka

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebna jest pomoc osób ze Śląska,które zajmą się ogłoszeniami i podejmą się rozmowy z osobami zainteresowanymi adopcją.

Posted

Mam nr telefonu do pani, ktora wczoraj do mnie zadzwonila w poszukiwaniu suni dalmytynki.
Miala juz taka sunie i chce ponownie. Pytala mnie czy mam kontakt z innymi schroniskami.
Nie ma znaczenia, czy sunia bedzie wysterylizowana.

My mamy w schronisku kolo Zgorzelca pieska 6-letniego, ktorym pani sie zainteresowala, bo myslala, ze to suczka ( w ogloszeniu jest raz mylnie o nim napisane w rodz. zenskim ).

Komu podac nr telefonu do tej pani ? ? ?
Powiedzialam jej, ze ktos sie z nia skontaktuje.

Posted

Wrocław
[CENTER][B]846/08[/B][/CENTER]
[B]Kropka - 8 lat, suczka, dalmatynka. Została oddana z powodu wyjazdu właściciela. sunia wychowywała się w mieszkaniu. Jest miła, spokojna, ułożona i grzeczna. Cicha i kochana.
[/B]

[IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/%7Epiotrwalasek/schronisko/kro1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/%7Epiotrwalasek/schronisko/kro2.jpg[/IMG]

Posted

To jest zdjęcie suni z Wrocławia w nowym domu w Niemczech ( tej bez ogonka)

Myśle że innym psiakom też może się tak poszczęścić :)

Posted

Między nami już nie ma naszej koleżanki Eli Skórskiej- Klimowicz.
Człowieka który bardzo kochał dalmaty.
Człowieka wspaniałego w całes rozciągłości tego słowa.
Eli naszej kochanej.
ELI

• Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...