Jump to content
Dogomania

jamniczka z Saskiej Kępy i jej 2 maluchy szukaja domu, PSIAKI W DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gamonie to co ja jeszcze zaobserwowałam to przed porodem suczka często prosi o wyjście na siku.Poza tym nie wiem czy może zjadać wszystkie łożyska, czy tylko jedno,dwa...chyba są różne szkoły na ten temat.No ale to może niech się mąż Malagos wypowie:)

A! No i jak będzie miała bezpiecznie w pokoju, bez innych psów to urodzi w kartonie, bo sunie jakoś tak wyczuwają, że to dla nich i dla ich dobra.

Posted

No właśnie?

Bo wiecie, jak już będzie miała odpowiednio dobrane leki, ryzyko będzie mniejsze.

Mój bierze leki już dwa lata, serce pracuje wyśmienicie a poprawa (taka widoczna) była już po miesiącu.

Posted

Zaraz kończy się aukcja, Busia ma obserwatora. Jak się nikt nie odezwie, wystawiam z nowszymi zdjęciami.
Gamoniu, a jaki psiak znalazł dom dzięki ogłoszeniu o Busi (Aga wczoraj mi mówiła, tylko nie powiedziała kto).

Posted

Busia nie doczekala sterylki aborcyjnej okolo 23.00 przedwczoraj urodziła dzieciaki a sterylka miała byc wczoraj o 10.00.

To sa jej dzieciaczki.A ja mam Meksyk w domu 3 szczeniaki i 5 psiaków ale super zabawa:eviltong:

Posted

Wiecej zdjec wstawi Aga jak wróci z uczelni.
Dzięki cioteczce Malagos za sprawne przekazywanie rad odnosnie porodu i wujciowi Tomciowi równiez należą sie całusy i podziekowania.:calus::calus::calus:

Posted

Dziękuję za zaproszenie:) Chętnie wpadnę poniańczyć trochę bobasy i poplotkować. Tym bardziej, że mieszkamy z Kubą teraz na Czerskiej, więc mam w sumie nie daleko do Agi.Bliżej weekendu będę dzwonić w takim razie, żeby się umówić. A teraz hopa świeżaki na pierwszą:)
A ile ich jest? I jak mamusia się czuje?

Posted

Glutki sa 2 .Jeden biały w dwie czarne rozlane łaty z pięknym różowym pysiem .Drugi ma piekny kolor brazu jest ciut wiekszy i z wiekszym brzuszkiem.Spia i piszcza jak sa głodne .Busia jest idealna mamusią jest bardzo grzeczna pozwala wziac dzieciaki na rece i wierzy bezgranicznie człowiekowi.Jest przekochana.

Posted

I znowu zwyciężyła psia intuicja. Busia wyczuła co knujecie i urodziła predzej ,zuch dziewczyna. Jestem pewna ,że kluski szybko znajdą domy a i Wy macie sterylke poza sobą. U mnie wysyp szczeniaków, 8 na raz i wszystkie już w nowych domach. Glowa do gory !