Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas jak był przez 3 godziny to zjadł zółtko z ręki (z miski się nie chwycił), Kajanowi kłapnął troszke kaszy z sosem i z mięsem i z warzywami ( ale Kajan go ścignął od miski i malec dał sobie spokój), potem razem z Kajanem jedli karmę Frolick (Dzeki jedno kółeczko a Kajan garsć). Najlepsze w tym spotkaniu było to ze Kajan nie jada wogóle suchej karmy a przy malcu (chyba ze strachu przed konkurencją) zjadł dużą puszkę karmy do tego trochę ryżu z mięsem i do tego po godzinie jedli suchą karmę (Kajan przy Dzekim jakby mógł to by zjadł cały worek tej karmy). Ten maly w stosunku do naszego "szczeniaczka" to prawie nic nie je. Nie martwcie sie. Pewnie się zakochał w WAs i żyje teraz tylko miłością do Was :iloveyou:. My jak wzięliśmy kajana ze schroniska to też nie chciał nic jeść.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mu się dobrze trafiło:loveu:
On ma u Was wspaniale , a co do jedzenia chyba po tych kilku dniach zobaczył, ze pancia ma miękie serce i smakołyki pod nos daje :lol:

Posted

Maleńki, czarny, przypominający ratlerka piesek
Był zabawką w rękach ludzi.

Teraz jest jednym z setek porzuconych zwierząt.
Nazwaliśmy go Blacki.

Jest spokojny, łagodny i delikatny.
Godzinami potrafi siedzieć bez ruchu na kolanach.
To taka mała przylepa.

Blacki znalazł bardzo szybko wspaniały domek.
Nowych Właścicieli urzekło jego opanowanie cierpliwość i delikatność.
Obecnie mieszka W Malczycach (woj.......)

mało wiem o Blackim:(
Jeśli coś można dodać to proszę o sugestie:)

Posted

Witamy wszystkich :lol::Dog_run:
Pozdrowienia z jesiennych i deszczowych Malczyc .
Szkoda że juz zrobiło się tak chłodno bo nie mozna sobie pozwolić na dłuższe spacerki :roll: Dzeki marznie i szybciutko ucieka do domku .Już nawet rozpoznaje która to jego klatka :lol: (schodowa oczywiście;))Na spacerki chodzimy na smyczy z obawy przed ucieczka (nie chcemy go stracić ) i jego zapędów za psim towarzystwem :lol:.Pewnie nie lubi być zbyt uwiązany na tej smyczy ale nic po sobie nie daje poznać , madra psinka.Przyzwyczaił się już do naszego domu , no i do Pancia oczywiście już na niego nie szczeka:lol:.Co do upodobani kulinarnych naszego pieszczocha nadal ciężko wiemy że uwielbia kuraka ale jakieś urozmaicenie musi być .Co jeszcze mięso , mieso i jeszcze raz mięso nic innego wczorajszy makaron z sosem zjadł za niego jego mały kumpel :lol:Nawet nie zrobilo na Dzekim wrazenia że ktoś rządzi sie jego miską , normalnie gościnna bestyjka :lol:.Spanie ach te spanie oczywiście spi w łóżku z moim dzieckiem , zresztą ze swoją faworytką .W nocy przychodzi do nas ale jako że widzi iż Pan chce miec całe łóżko dla siebie posiedzi chwilke po czym stwierdza że deski nie dla niego i pędzi do łóżka córki spowrotem :loveu:Powiem Wam ze nie jednego psiaka już widziałam ale tak poukładanego jak nasz Dzekuś nigdy .Ale o tym to już wiecie:lol:Na koniec dodaję foteczki jaki to nasz Dzekuś gospodarz :loveu::Dog_run:
"co tam niech sobie leży na kafelkach popatrzcie jaki on włochaty a ja ...":loveu:

"..zjadłes mój makaron którego i tak nie lubię więc możesz poleżeć na chodniczku ..."

" krówka łaciata moja ulubiona szarpanka-przytulanka dobrze że jeszcze łatki jej nie pospadały hihi.."

Pozdrawiam :loveu::Dog_run:

Posted

Eeee... ja chyba nie umiem :roll: albo nie wiem co napisac to moje początki na forum prosze o podpowiedz :roll:(matko chyba ciemnota zemnie:placz:)A przeglądałam dziś bazarki i szukam jakiegoś z Uciechowa które to ??proszę o pomoc może cosik pomożemy :multi:

Posted

Witam Kaju na blogu Blackiego:)

Kaja :) Sprawdź ten text powyżej ... to text na stronę Uciechowa. Nie znam Blackiego- tak szybko znalazł domek.
Napisz co możnaby o nim dopisać. Jaki był a jaki jest.

A to białe maleństo to też Twoje?