Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czarny przypominający ratlerka.
Spokojny, godzinami potrafi siedzieć bez ruchu na kolanach....taka mała przylepa:loveu:

Kolejny piesek który stał sie zabawką w rękach ludzi. Teraz jest jednym z setki porzuconych zwierząt.
Mały mial szczęscie ze trafił na dobrych ludzi którzy postanowili dać mu domek tymczasowy.....ale na jak długo???
Narazie bezimienny, ale może własnie Ty przerwiesz jego bezdomność i pokażesz prawdziwe oblicze Człowieka....

Zdjęcia prześle Kajan;)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu my Kajany.
Oto piesek który szuka domku. Niestety ze względu na Kajana nie możemy mu dać domku tymczasowego. Piesek jaest milutki. Znaleźliśmy go dziś koló 8 rano pod biedronką. Napewno tam siedział od 6 rano. Nazwaliśmy go Blacki. Zaraz jedziemy do Uciechowa, Może tam znajdziemy jakieś wyjscie z sytuacji.
PROSZE DAJCIE MU DOMEK ON NAPRAWDE JEST KOCHANY.

Posted

a może jednak się zgubił i trzeba by było poogłaszać go albo poczekać na ogłoszenia właścicieli?
Czasami psiaki potrafią w dziwny sposób sie zawieruszyć,chociaż nam sie to nigdy nie zdarzyło.

Posted

ja wyśle maila do pana który szukał suni 3 kg....
wprawdzie to piesek ale postram sie ładnie go opsiać...
trzymać kciuki...

kajan, rzeczywiście najlepiej wywiesić ogłoszenia ...moze ktoś zgubił psa...

Posted

Rotku Kajan nie pozwolił malcowi być w domu. Robert wziłą go do siebie. Mam to na sumieniu bo przecież legalizacja jest tak blisko, ale nie mogłam go przecież zostawić pod supermarketem. Byliśmy z malcem u weta. Ma stłuczoną łapkę. Chciałam go nawet zaszczepić aby Robert nie miał problemów, ale wiesz ta kwarantanna.

Posted

gosia, to już pewnie wiesz o co chodzi;)
jak rozmawiałam z robertem słyszałam ze byłaś gdzies w pobliżu:eviltong:

a dodam jeszcze ze przyszli właścicele blaciego czytają nasz wątek:diabloti:

Więc trzeba zorganizować na wszelki wypadek transport dla małego....
do małej miejscowości na trasie Legnica wrocław....

słyszałam ze jak będzie tymczas dla tego Labka z cmentarza to rita może zawieźć psa...a przy okazji podrzuciłaby małego......
ale ten tymczas to jeszcze nic pewnego

Posted

Powiesiłam dziś ogłoszenie na Biedronce o piesku, jakby ktoś go zgubił. Wisiało do teraz, aż przyjechał mój kierownik i je zdarł krzycząc przy tym ze powinniśmy łapać tych co naklejają takie ogłoszenia. Niestety ani wczoraj ani dziś nikt w sklepie sie o pieska nie pytał. Jakby komuś zginął to chyba by go szukał i pewnie by go już znalazł.

Posted

kajan, a macie jakąś regionalną gazetę...
moze tam poogłaszać małego... wsklpach, an słupach...itp..

nawet jak się domek nie znajdzie to nie martwię sie o małego....
Ci Ludzi zainteresowani małym są naprawdę przesympatyczni:loveu:
mam dobre przeczucie

Posted

jesli chodzi o numer rejestracyjny to raczej nie bo jak sie pyta/łam tych co mówili, jaki to samochód to każdy mówił że czarny, jakiś ciemny , jakiś osobowy i nikt nic więcej nie wie. Ludzie umią tylko wytykać błędy innych ale zeby pomóc to nikt nie chce.