rotek_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czarny przypominający ratlerka. Spokojny, godzinami potrafi siedzieć bez ruchu na kolanach....taka mała przylepa:loveu: Kolejny piesek który stał sie zabawką w rękach ludzi. Teraz jest jednym z setki porzuconych zwierząt. Mały mial szczęscie ze trafił na dobrych ludzi którzy postanowili dać mu domek tymczasowy.....ale na jak długo??? Narazie bezimienny, ale może własnie Ty przerwiesz jego bezdomność i pokażesz prawdziwe oblicze Człowieka.... Zdjęcia prześle Kajan;) Quote
Kajan Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tu my Kajany. Oto piesek który szuka domku. Niestety ze względu na Kajana nie możemy mu dać domku tymczasowego. Piesek jaest milutki. Znaleźliśmy go dziś koló 8 rano pod biedronką. Napewno tam siedział od 6 rano. Nazwaliśmy go Blacki. Zaraz jedziemy do Uciechowa, Może tam znajdziemy jakieś wyjscie z sytuacji. PROSZE DAJCIE MU DOMEK ON NAPRAWDE JEST KOCHANY. Quote
Poker Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a może jednak się zgubił i trzeba by było poogłaszać go albo poczekać na ogłoszenia właścicieli? Czasami psiaki potrafią w dziwny sposób sie zawieruszyć,chociaż nam sie to nigdy nie zdarzyło. Quote
rotek_ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 ja wyśle maila do pana który szukał suni 3 kg.... wprawdzie to piesek ale postram sie ładnie go opsiać... trzymać kciuki... kajan, rzeczywiście najlepiej wywiesić ogłoszenia ...moze ktoś zgubił psa... Quote
justynavege Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Malec jest przeslodki wyglada na okolo rocznego psiaka bardzo tuli się do człowieka......... Quote
rotek_ Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 to gdzie jest obecnie pies???:cool1: Quote
Kajan Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Rotku Kajan nie pozwolił malcowi być w domu. Robert wziłą go do siebie. Mam to na sumieniu bo przecież legalizacja jest tak blisko, ale nie mogłam go przecież zostawić pod supermarketem. Byliśmy z malcem u weta. Ma stłuczoną łapkę. Chciałam go nawet zaszczepić aby Robert nie miał problemów, ale wiesz ta kwarantanna. Quote
yewcia1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Śliczny ten czarny okruszek - musimy mu szybko szukac domku. Quote
solito Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Maluszek jest przesłodki!!!:loveu: Jest bardzo podobny do mojej Laisy... nawet tą biedną łapkę trzyma jak ona! Quote
justynavege Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 od razu jak go zobaczyłam wiedziłam ze mi kogoś przypomina :evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 mały chyba będzie miał domek!!!! ciiii nie zapeszać...... jestem wredna i nic wam nie powiem:eviltong: Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 gosia, to już pewnie wiesz o co chodzi;) jak rozmawiałam z robertem słyszałam ze byłaś gdzies w pobliżu:eviltong: a dodam jeszcze ze przyszli właścicele blaciego czytają nasz wątek:diabloti: Więc trzeba zorganizować na wszelki wypadek transport dla małego.... do małej miejscowości na trasie Legnica wrocław.... słyszałam ze jak będzie tymczas dla tego Labka z cmentarza to rita może zawieźć psa...a przy okazji podrzuciłaby małego...... ale ten tymczas to jeszcze nic pewnego Quote
Kajan Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Powiesiłam dziś ogłoszenie na Biedronce o piesku, jakby ktoś go zgubił. Wisiało do teraz, aż przyjechał mój kierownik i je zdarł krzycząc przy tym ze powinniśmy łapać tych co naklejają takie ogłoszenia. Niestety ani wczoraj ani dziś nikt w sklepie sie o pieska nie pytał. Jakby komuś zginął to chyba by go szukał i pewnie by go już znalazł. Quote
Kajan Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Fajnie ze mały ma szanse na domek. Z transportem pomyślimy może my będziemy jechać do Wrocka to go troszkę dalej podrzucimy. Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 kajan, a macie jakąś regionalną gazetę... moze tam poogłaszać małego... wsklpach, an słupach...itp.. nawet jak się domek nie znajdzie to nie martwię sie o małego.... Ci Ludzi zainteresowani małym są naprawdę przesympatyczni:loveu: mam dobre przeczucie Quote
yewcia1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czyli należy mocno zaciskać kciuki:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 W Malczycach... szczerze mówiąc nawet sie nie patrzyłam na mapie w którym dokładnie miejscu to leży:oops: Quote
justynavege Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kajany dobrze ze ogloszenie daliscie :) jest lokalna strona www.doba.pl ogloszenie tam 50 zl kosztuje ale jak znalazlam dzinę to Solito załatwiła tam za darmo Quote
Kajan Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mnie już od kilku osób doszły słuchy ze malec został wyżucony przed szóstą rano z czarnego samochodu Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 a daloby sie ustalic nr rejestrac. auta? Quote
yewcia1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nie mieści mi się w głowie jak tak można!!:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Kajan Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jesli chodzi o numer rejestracyjny to raczej nie bo jak sie pyta/łam tych co mówili, jaki to samochód to każdy mówił że czarny, jakiś ciemny , jakiś osobowy i nikt nic więcej nie wie. Ludzie umią tylko wytykać błędy innych ale zeby pomóc to nikt nie chce. Quote
Recommended Posts