evula Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Z tego wzgledu, iz Crotos nie mogl u mnie dluzej przebywac (powody wczesniej opisywalam) zawiozlysmy go dzis z Jayo do przytuliska niedaleko Warszawy. Crotos bedzie spal w budzie na dworze - sam, w kojcu. tam jest zimno, mokro, a najgorsze jesli spadnie snieg!! Caly czas ma kaszel, wiec nie jest to dla niego dobre miejsce!!! Bedzie tam sam, pies spragniony bliskosci czlowieka, pies, ktorego los wciaz nie uszczesliwia. Ja zdazylam sie do niego przyzwyczaic, wiec zegnalam sie z nim dlugo dlugo :-( plakalam cala droge, plakalam przy pozegnaniu, placze piszac kolejny post o tym kochanym psie. Domek jest mu niezbedny!!!! Tym bardziej, ze za tydzien czeka go kastracja, wiec wciaz potrzebuje troskliwej opieki :shake: i ciepla, ktore moze dac mu tylko czlowiek! Prosimy zatem o pomoc! Rowniez pomoc finansowa, gdyz wciaz go leczymy, chodzimy na wizyty, a za tydzien bedzie kastrowany. Dlatego pieniazki sa niezbedne!!! Quote
desdemona Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 oj, to w tej budzie na tym zimnie na pewno biedakowi sie nie polepszy:( tym bardziej, ze ma kaszel. Quote
jayo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 szukamy dla niego domu w dalszym ciagu.. Zadnych telefonow z ogloszen nie bylo :( Niewiel moze mu i zycia zostalo, ale nie powinien spedzic go bez opieki swojego czlowieka. Quote
Madzik77 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :placz: znow został sam.............. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
desdemona Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a tak w ogole to jak sie piesek czuje? z czasem jak jego wyglad sie poprawi to nowe fotki by sie przydaly. Quote
asiuniap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cały czas Cię ogłaszam kochany. Może w końcu ktoś się odezwie... Quote
asiuniap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czy mógłby ktoś wystawić bazarek na psiaka? :modla: Quote
hop! Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 asiuniap napisał(a):Cały czas Cię ogłaszam kochany. Może w końcu ktoś się odezwie... Gdzie go ogłaszasz? Przydałyby się lepsze, aktualne zdjęcia, tekst ogłoszenia. Quote
evula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja wrzuciłam go na adopcje.org (ilość kliknięć 230...) mimo to NIC :shake: jest tez na gronie i rozesłałam maile do znajomych, gdzie się da. Gdy chodziłam z nim na spacery to tez pytałam ludzi, których zaczepiał swoim nochalkiem. Jak narazie ZERO odzewu, nic.... :-( Quote
desdemona Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 biedne psy:( jak ciezko im teraz domki znalezc:( Quote
evula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jest kochany... Niestety, ludzie wola szczeniaki... nikt nie chce doroslego psa :shake: Quote
evula Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiuniap, czy Croto jest nadal na allegro? Jeśli nie, to czy mogłabyś go tam wrzucić z nowymi fotkami? Ewentualnie ja to mogę zrobić. Daj znać. Aj, chce go juz zobaczyc :multi: W górę!!! Quote
asiuniap Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jest na allegro cały czas. Jak się kończy to wystawiam ponownie. Daje też co tydzień do piątkowej wyborczej. W dzisiejszym wydaniu sa 2 ogłoszenia o nim. Podaje namiary na Jayo. Rozmawiałam wczoraj czy przedwczoraj z Jayo. Moja kumpela obiecała napisać/skompilować dotychczasowy tekst i chcemy wysłać maila przechodniego. Obawiam się o oddźwiek, bo ludzie już przyzwyczajaą się do maili przechodnich i nie reagują tak spontanicznie jak kiedyś. Poprosiłam też znajomego, żeby wystawił go na goldeny. Quote
jayo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Byl dzis jeden telefon - ale Pan szukal mlodego psa - w ogloszeniu chyba nie ma nic na temat wieku... Crotos ma umowiona kastracje na poniedzialek na 13sta. Quote
evula Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Crotos ma umowiona kastracje na poniedzialek na 13sta.[/quote] O kurcze, to ja w robocie bede :shake:. Jagielski czy Wojciechowska? Dzwonie w pon. Quote
jayo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 evula napisał(a): O kurcze, to ja w robocie bede :shake:. Jagielski czy Wojciechowska? Dzwonie w pon. Jagielski robi w srody, a ja nie chce czekac, wiec Wojciechowska. Ale mozesz pojechac go ze mna odebrac, na pewno to bedzie popoludniu. Zabierzesz go do siebie jeszcze na te pare dni po zabiegu? Quote
evula Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jayo napisał(a):Jagielski robi w srody, a ja nie chce czekac, wiec Wojciechowska. Ale mozesz pojechac go ze mna odebrac, na pewno to bedzie popoludniu. Zabierzesz go do siebie jeszcze na te pare dni po zabiegu? Pewnie, ze pojade z Toba go odebrac. Pewnie, ze wezme go do siebie na pare dni po operacji. Stesknilam sie za nim straszliwie Quote
desdemona Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 na tych fotkach psiak wyglada juz duzo lepiej:) Quote
asiuniap Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dostałam zapytanie z allegro Witam Mam kilka pytań. Czy pies jest zdrowy? Ile waży? Jaki jest duży? Co je? Ile może mieć lat? Gdzie przebywa obecnie? Czy mógłby zamieszkać w małym mieszkaniu w bloku? Jak go przewięść, czy mógłby drogę odbyć pociągiem? Ja mam mieszkanie małe w bloku, pracuję w szkole -kilkanaście godzin w tygodniu. Mieszkam sama. Proszę o odpowiedź. [email protected] Co odpisać? ja mam odpisać czy Ty Jayo? Quote
evula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I jak asiuniap? Odpisalas? Ja moge powiedziec, ze: 1. choroba - to wiadomo, guz jader, ktory zostanie jutro usuniety 2. odrobaczony 3. trzeba zaszczepic 4. wazy 25kg 5. ma ok. 10 lat 6. moze jechac pociagiem 7. nie lubi jezdzic samochodem. 8. moze mieszkac w malym mieszkaniu w bloku 8. w bloku musi byc winda 9. jedzenie to sucha karma, albo ryz z gotowanym miesem Quote
Recommended Posts