Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77 napisał(a):
wejdz w pierwszy post i zmien tytuł -wtedy przeniosą-

Niestety nie moge edytowac tytulu w pierwszym poscie. Nie da sie edytowac postow, ktorych nie jest sie autorem.

Moge Cie prosic o pomoc? Po prostu nie wiem jak to zrobic.

Posted

jayo napisał(a):
Evula, moze wyslij sms-a do perzana, zeby sie tu pojawil..

Tak, napisalam maila do niego wczoraj, ale bez odzewu. Teraz wyslalam sms, bo tel. ma wylaczony.
Jayo, zostalam zaproszona w odwiedziny do Crotosa 27/12 :lol:

W sobote jade na Paluch w sprawie suczki. Sprobuje popytac wolontariuszy, bo ci lekarze przeciez nic mi nie powiedza. Ciagle mysle o niej, nie wiem czy zyje, nie wiem co sie z nia dzieje. Zaczynam zalowac, ze pozwolilam na to, by ja tam zabrano :shake:

Posted

Bylam dzis u Crotosa z wizyta. Ma wspanialy dom i cudowna pancie. Wchodzi juz po schodach i to jak pieknie! Spi w swoim poslanku, wciaz domaga sie pieszczot od swojej panci. Jest przeukochanym psem, a Pani Justyna wspaniala, ciepla i serdeczna osoba. W zalaczeniu foteczki z dzisiejszych odwiedzin:

http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1006814,2,3.html

http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1006813,2,2.html

http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1006812,2,1.html

Posted

jayo napisał(a):
Cudnie :-)
Mialas dobra reke do tej adopcji...
I Crotos mial szczescie, ze Cie spotkal :-)

Szczęście to on miał, że go Perzan znalazł (apropo's zapadł się pod ziemię :shake:), a potem Ty go uratowałaś i wyleczyłaś, ja to go tylko lekko podtuczyłam :evil_lol:
Co do adopcji to fakt: lepiej nie mógł trafić :multi:

• 3 months later...
Posted

Croti ma się świetnie; jest pulpecikiem, ma kochającą pańcię, która obiecała zapewnic mu wszystko to, czego do tej pory nie zaznał i wywiązuje się z obietnicy:-) ma piękne posłanie, zabawki, którymi się bawi! Uwielbia zabawy z psami i jest pupilkiem wszystkich sąsiadów z osiedla:-)
Niestety... ostatnio pojawił się przerzut nowotworu na płuca - jednak choroba jak narazie nie postępuje, wiec oby tak dalej. Ostatnio Croti po raz pierwszy szczeknął - to była wielka radosc dla jego panci. Croti to kochany, przeukochany psiak. Życzmy mu jak najlepiej!

Posted

Madzik77 napisał(a):
zyczymy zyczymy i jemu i jego pańci o wielkim sercu

a moze jakas fotka? ciekawa jestem tego pulpecika.......

Wysłałam maila do Justyny (panci Crotosa) z prośbą o fotki.
Croti jest totalnie czarny, więc na fotkach nie wychodzi zbyt wyraziście.
Miejmy jednak nadzieję, że Justyna coś podeśle, a jeśli jej by sie nie udało, to ja się postaram, gdy będę w odwiedzinach.

Posted

wiesz nic pilnego ale jakos ta jego historia bardzo utkwiła miw glowie
i tak sobie czesto wspominam jego losy i wychwalam w myslach ze znalazł sie ktoś tkai jak perzan i justyna

DZIEKUJE WAM przywracacie wiare w ludzi.

Posted

Madzik77 napisał(a):
wiesz nic pilnego ale jakos ta jego historia bardzo utkwiła miw glowie
i tak sobie czesto wspominam jego losy i wychwalam w myslach ze znalazł sie ktoś tkai jak perzan i justyna

DZIEKUJE WAM przywracacie wiare w ludzi.

Wiem:-) ale wiem też, że fajnie by było zobaczyc jego aktualne foteczki, tym bardziej jeśli zapadł w pamięc, tak jak mi. Co jakiś czas pytam Justyny jak się czuje, co u niego. Ogromną radosc sprawia mi, gdy jadę w odwiedziny, a Croti wita mnie przy drzwiach. To juz nie jest ten sam pies co kiedys - umierający z głodu, bez iskry życia w wygłodniałych psich oczkach. Aż strach pomyślec co by się z nim stało, gdyby go Perzan wówczas nie znalazł... Ten piesio jest naprawdę wyjątkowo wyjątkowy:loveu:

Posted

mysle ze duzo osob go tam znalazło i poza tym ze znalazlo nic iwecej nie zrobiło ...
i tu trzeba wychwalac perzana ze znalazl sposob i determinacje i serce ma na tyle cieple z epomogl ze nei przeszedl obojetnie jak wiekszosc...

a jak radzi sobie ze schodami ;)

Posted

Ok 2 tyg. trwała nauka wchodzenia po schodach. Justyna wykazała się dużą cierpliwością (tylko pozazdroscic). Po każdym wejściu Croti dostawał przysmak z puszki łyżeczką do pyszczka :lol:. Teraz wchodzi pięknie ;)