konisia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='justynavege']Wczoraj by jeden etlefon od starszego Pana , ale chyba sie rozmyslil dzis byl drygi Ci Panstwo mają podjechcą obejrzeć Flippera około 16 wysłalam w razie czego tez do Niej mailem umowę adopcyjną schroniska żeby mogła wydrukować[/quote] Justynko a czy ci Państwo będą jakoś sprawdzeni przed adopcją? Wyglądali na odpowiedzialnych? Quote
justynavege Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Foks został przekazany do nowego domu do panstwa ktorzy do mnie dzwonili mieli juz Foksteriera Szukamy kogos do szybkiej wizyty poadopcyjnej Quote
justynavege Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 UX nie ........ Ci Panstwo mieli foksteriera ale odszedł za TM przepraszam ze pisze z opoznieniem ale co chwile mam komunikat ze serwer zajety Quote
uxmal Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Musze zakonczyc aukcje-sokoro Fliprek jest w nowym domu. Pozostał tylko 1 dzień do końca aukcji. Quote
solito Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 chociaż tutaj jakaś dobra wiadomość...!:lol: Quote
justynavege Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 wrrrrrrr napisałąm posta i go zjadło wiec od nowa Fliper ne popisał sie ugryzł dziecko na szczescie niegroznie Pani nei chce oddawać Flipera do schroniska wiec trafi do Jej Taty - mysliwy , małych dzieci nie posiada :) Quote
uxmal Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Boże drogi :( Mam nadzieję że u myśliwego będzie oki. Pogania chłopak za lisami i dzikami:) Quote
justynavege Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Szukamy kogoś z okolic wawy kto sprawdzi poczynania Flipera osobiscie :) Quote
uxmal Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Justy, nie znam nikogo z TEJ okolicy. :( Quote
justynavege Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 ux moze ktos sie znajdzie :) w Glogowie tez długo szukalismy :) Quote
justynavege Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Nadal szukamy kogoś spod wawy do wizyty poadopcyjnej..... Quote
konisia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Może napiszcie dokładnie jaka to okolica.:razz: Quote
uxmal Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 pogrzebałam trochę, z dogomaniaków mniej więcej blisko są : [B]Grodzisk:[/B] Agnie Koty, DusHka, Kinga - aussie, MagdaP, maszer, mazika, [B] Warszawa-Bemowo:[/B] fox_india, iac1, Kasiek, Pushli , seledynek Quote
justynavege Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='konisia']Może napiszcie dokładnie jaka to okolica.:razz:[/quote] 05-084 Leszno :) Quote
zdrojka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 O masz, jakoś przegapiłam ostatnie wieści... Jeśli myśliwy wie, jak się obchodzić z terierem, to powinno być dobrze, tym lepiej, że bez dzieci. Dla mnie trochę daleko na wizytę, poza tym nigdy takich wizyt nie przeprowadzałam, nie wiem, na co zwracać uwagę... Quote
justynavege Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Zdrojeczko a moze amsz znajomych w tamtej okolicy no to proste idziesz i patrzysz czy chciałabys by Twoj psiak mial takiego pana ;) Quote
justynavege Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 zadzwoniłam sobie a co :evil_lol: Flipper chyba trafil wreszcie tam gdzie powinien :) Nie sprawia kłopotów a i przestał wykazywać chęc gryzienia ludzi jednak dalej szukamy kogoś do wizyty poadopcyjnej :) Quote
Jo37 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Może napisz do kasik wawa . Ona chyba ma najbliżej . Jeżeli nie będzie mogła to ja pojadę ale nie wcześniej niż 1 grudnia . Quote
konisia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='justynavege']zadzwoniłam sobie a co :evil_lol: Flipper chyba trafil wreszcie tam gdzie powinien :) Nie sprawia kłopotów a i przestał wykazywać chęc gryzienia ludzi jednak dalej szukamy kogoś do wizyty poadopcyjnej :)[/quote] Bo mnie się wydaje, że dla takiego psa właśnie taki pan myśliwy jest potrzebny:) Taki co pokocha, ale potrafi być też konsekwentny i nie pozwoli wejść sobie na głowę. Niestety nie znam nikogo z Leszna na dogo.A może zmienić tytuł na: Foksterier wyrzucony z samochodu potrzebna pilna wizyta poadopcyjna w LESZNIE. Bo czasami jest tak, że ludzie nie mieszakają, ale odwiedzają rodzinę, znajomych itd...może akurat ktoś się trafi:) Quote
yewcia1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czyli dobre wieści ale wizyta potrzebna Quote
rotek_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 na koniec to będzie tak jak z juniorem.... sam przyjedzie do nas na kontrole:evil_lol: Quote
Recommended Posts